Κλεινει το dsl οταν....

Reaction score
0
Κυριοι γεια σας.Προσφατα μετετρεψα την γραμμη απο isdn σε pstn.Eβαλα και ασυρματο router,inksys wag200g,συνδεσα και το φιλτρο στην γραμμη και ολα οκ.Οταν ομως με καλουν η παω να καλεσω εγω, τα φωτακια του adsl και internet σβηνουν!!!...Με πεταει εξω για μερικα δευτερολεπτα!Τι φταιει?Τι δεν εχω κανει σωστα?

Reaction score
3
Απάντηση: Κλεινει το dsl οταν....

Έχουν όλες οι συσκευές τηλεφώνου φίλτρα στη γραμμή;

Reaction score
0

Έχουν όλες οι συσκευές τηλεφώνου φίλτρα στη γραμμή;
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Οχι μονο στη κεντρικη εχω βαλει

Reaction score
49

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Οχι μονο στη κεντρικη εχω βαλει

Νίκο βάλε σε κάθε τηλεφωνική συσκευή (σταθερή ή ασύρματη) φίλτρο....
Πρόσεχε γιατί τα φίλτρα έχουν φορά.

Reaction score
180
Eννοειται βεβαια οτι το router δεν πρεπει να εχει φιλτρο. Μονο ενα φιλτρο σε καθε συσκευή.

Reaction score
0

Νίκο βάλε σε κάθε τηλεφωνική συσκευή (σταθερή ή ασύρματη) φίλτρο....
Πρόσεχε γιατί τα φίλτρα έχουν φορά.
Γιαννη καλησπερα.Το router ειναι pstn σιγουρα,τι εννοεις οτι "εχουν φορα"?Θα βαλω απ την πριζα στο line και απο το phone στο τηλεφωνο...Αυτο εννοεις?

Reaction score
0

Κυριοι,αλλο το splitter,αλλο το φιλτρο η ειναι το ιδιο και το αυτο?

Reaction score
180
Και το σπλιτερ, φιλτρο ειναι, με την διαφορα οτι εχει και μια επι πλεον (συγκεκριμένη) υποδοχη για να κουμπωσεις και το ρουτερ.

Reaction score
49

Γιαννη καλησπερα.Το router ειναι pstn σιγουρα,τι εννοεις οτι "εχουν φορα"?Θα βαλω απ την πριζα στο line και απο το phone στο τηλεφωνο...Αυτο εννοεις?

Ωραία! Το router είναι σωστό!
Για τα φίλτρα εννοώ αυτό που αναφέρεις.....:107:

Κυριοι,αλλο το splitter,αλλο το φιλτρο η ειναι το ιδιο και το αυτο?
Υπάρχει πιθανότητα στην ίδια πρίζα τηλεφώνου να θες να συνδέσεις και τηλεφωνική συσκευή (ή πολυμηχάνημα: τηλέφωνο/ fax) και το router σου. Οπότε χρειάζεσαι το splitter για να κάνει τον διαχωρισμό (όπως πολύ σωστά προανέφερε ο teosat)

Reaction score
0

Το σπλιτερ εχει μια εισοδο line,την συνδεω με την πριζα.Εχει μια εξοδο pfone,βαζω το τηλ και στην εξοδο adsl βαζω το router.Στα αλλα δωματια αγοραζω και βαζω σε καθε τηλεφωνικη συνδεση φιλτρο και ειμαι κομπλε?Οκ κυριοι,σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Reaction score
49

Το σπλιτερ εχει μια εισοδο line,την συνδεω με την πριζα.Εχει μια εξοδο pfone,βαζω το τηλ και στην εξοδο adsl βαζω το router.Στα αλλα δωματια αγοραζω και βαζω σε καθε τηλεφωνικη συνδεση φιλτρο και ειμαι κομπλε?Οκ κυριοι,σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Σωστός ο Νίκος!!! :107:

Reaction score
173

Αν διπλα στο ρουτερ σου δεν εχεις συσκευη τηλεφωνου βγαλε το σπλιτερ γιατι δεν σου χρειαζετε. Το προβλημα σου το ειχα κι εγω και η λυση ειναι φιλτρακια!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας