Sex and the City : The Movie (2008)

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Sex and the City : The Movie (2008)

Η ταινία στην Αμερική βγήκε με 'R', δηλαδή για κάτω από 17 χρονών πρέπει να συνοδεύεται από κηδεμόνα.
Απο αυτο να καταλαβεις για τι πουριτανισμο μιλαμε...

Reaction score
7
Eγώ μια χαρά ταινία την θεωρώ.Το ίδιο ακούω και από τους περισσότερους γνωστούς που την έχουν δεί.Ναι είναι ένα επεισόδια μεγάλης διαρκείας.Δηλαδή τί περιμέναμε? Τρελό σενάριο? Φοβερά οπτικά εφέ? Sex & The City είναι.Το χιούμορ του είναι σπιρτόζικο.Και designers clothes all over the place...

Reaction score
6
Απάντηση: Sex and the City : The Movie (2008)

Ελα βρε Μαριε…:144:
Δηλαδή αυτό εννοούσα παραπάνω;;;
Ότι ήθελα να ειχε οπτικα εφε και τρελο σεναριο;

Στην σειρα ηταν ένα πανηγύρι από απίθανες ατακες και καταστάσεις που δεν περιμένεις ότι θα δεις και μάλιστα σε τηλεοπτικη σειρα.
Στο πανι όλα αυτά έλειπαν…
Δεν μπορεί τη σειρα να την βελπω ότι ωρα ( και βαρβάτες αργα) και να μην νυστάζω και στην ταινια να βαριέμαι…
Κατι παιζει…:121:

Reaction score
0
Η ταινία ήταν περισσότερο δραματική και αγχώδης από τη σειρά. Το χιούμορ έχει παραμεριστεί. Ίσως γι' αυτό δίνει την αίσθηση βαρεμάρας.

Reaction score
5
Πάμε πάλι: Η ταινία αυτή δεν βγήκε για το σενάριό της, ούτε για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Βγήκε για να βγάλει extra λεφτά βασισμένη πάνω στην σειρά και να διαφημίσει κάποια στυλ και σχεδιαστές. Για τους/τις γνώστες ήταν μια πασαρέλα. Για τους άλλους μπορεί να είναι βαρετή. Δεν είναι κακό.

Reaction score
6
Δε μπορώ να κρατηθώ, θα γράψω τη γνώμη μου.

Εγώ αυτή την ταινία δεν την έχω δει και ούτε πρόκειται να τη δω για λόγους ιδεολογίας.

Εχώ παρακολουθήσει κάποια επισόδεια από τη σειρά και τη θεώρησα την πιο ξενέρωτη σειρά που έχει βγει ποτέ στην τηλεόραση!!!!

Μα τι γυναίκες είναι αυτές?!!! Αηδία!! Η μια νυμφομανής, η άλλη υποχείριο του Big "σκύψε ευλογημένη, όποτε εγώ θέλω", η άλλη ζούσε με τη σκέψη πότε να παντρευτεί και η τελευταία μέσα στα ψυχολογικά προβλήματα. Και μη χειρότερα!

Ρώτησα έναν γνωστό μου πριν λίγο καιρό που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη, πως είναι η ζωή εκεί, και μου απάντησε "Sex and the City" και
"ΝYPD".

A πα πα πα πα πα πα!!! Να ζήσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες!!!!

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Sex and the City : The Movie (2008)

Απο αυτο να καταλαβεις για τι πουριτανισμο μιλαμε...
Με το συμπαθειο,αλλα η σειρα (και υποθετω και η ταινια) δειχνει κατι νευρωτικες αργοσχολες που πηδιουνται μερα-νυχτα με περαστικους και ειναι ντυμενες παντα επωνυμα και σουπερ-ακριβα.Δεν ειναι ακριβως οτι καλυτερο να δει μια 13χρονη τετοιες ταινιες.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Με το συμπαθειο,αλλα η σειρα (και υποθετω και η ταινια) δειχνει κατι νευρωτικες αργοσχολες που πηδιουνται μερα-νυχτα με περαστικους και ειναι ντυμενες παντα επωνυμα και σουπερ-ακριβα.Δεν ειναι ακριβως οτι καλυτερο να δει μια 13χρονη τετοιες ταινιες.
Συμφωνώ, μιλώντας πάντα για τη σειρά. Για παράδειγμα, σε ένα από τα λίγα επεισόδια που είχα δει, είχα πετύχει τη μία από τις τέσσερις, δεν θυμάμαι ποια αλλά νομίζω την πιο ψηλή, να περιγράφει με εξαντλητικές (μέχρι αηδίας εξαντλητικές) λεπτομέρειες μια σεξουαλική εμπειρία που πολύ απείχε από τα συνήθη που γνωρίζει ένας έφηβος ή μια έφηβη για το σεξ, ακόμη κι αν έχει αρχίσει την "ολοκληρωμένη" ερωτική του ζωή.

Reaction score
0

Δεν χρειαζεται να δει αυτα τα πραγματα στις ταινιες .
Mια ματια να ριξει γυρω της .
Δεν ειναι υποτιμητικό το σχολιο μου για τις γυναικες να το ξεκαθαρισω .
Αφορα καθαρα τα προτυπα και αυτους/αυτες που τα αναπαραγουν .

Reaction score
14
Απάντηση: Sex and the City : The Movie (2008)

Όσο υπάρχουν περαστικοί...θα υπάρχουν και αυτές.

Εμένα, μου άρεσε και η ταινία και οι ..νευρωτικές...!!!!

Reaction score
164

Δεν χρειαζεται να δει αυτα τα πραγματα στις ταινιες .
Mια ματια να ριξει γυρω της .
Δεν ειναι υποτιμητικό το σχολιο μου για τις γυναικες να το ξεκαθαρισω .
Αφορα καθαρα τα προτυπα και αυτους/αυτες που τα αναπαραγουν .
Μόνο που οι αισχρές καρικατούρες που κυκλοφορούν στον δρόμο, και που νομίζουν ότι με τα ακριβά ρούχα (που τις φοράνε και δεν τα φοράνε) και το υφάκι θα βγάλουν γκόμενο τον κο Τέλειο (ενώ οι ίδιες απέχουν χιλιόμετρα, έστω, και από το μέτριο), συνήθως μένουν μπουκάλα (για να το πω πιο κομψά)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.292
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale