Πρόβλημα με SONY WEGA 32''

Reaction score
0
Γεια σας καταρχήν και καλώς σας βρήκα !
Έχω μια SONY KLV 32 M1 (WEGA 32'') αγορασμένη εδώ και 3 περίπου χρόνια που έπαθε την εξής βλάβη.
Ενώ ο ήχος ακούγεται η οθόνη είναι κατάμαυρη. Μετά από επίσκεψη στον εξουσιοδοτημένο μάστορα μου ανακοινώθηκε οτι έχει βλάβη το inverter το οποίο όμως η SONY το πουλάει μαζί με το panel με κόστος περίπου 1000 ευρώ ! Η άλλη επιλογή μου είναι να το "επισκευάσουν" με κόστος περίπου 300 - 400 Ευρώ και να μου καλύψουν την επισκευή με 1 χρόνο εγγύηση.

Ρωτώ λοιπον...
Υπάρχει τρόπος να βρώ καινούριο inverter μόνο του ;
Αξίζει η επισκευή δεδομένου οτι η τηλεόραση είχε αγοραστεί 1200 ευρώ ;
Υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν έχω σκεφτεί ;

Ευχαριστώ...

Reaction score
4.237
εαν ειναι να δωσεις 400 + ευρω για την επισκευη βαλε αλλα 200-300 και παρε μια καινουργια, το κοστος μιας καινουργιας τηλεορασης ειναι μικροτερο απο το κοστος "επισκευης"

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Πρόβλημα με SONY WEGA 32''

Πλέον τηλεόραση 32" αγοράζεις κάτω από τα 500€, και σκέφτεσαι να δώσεις 400€ για επισκευή παλιάς;

Πάρε μια καινούρια και άσε το Service να λέει ότι θέλει...

Reaction score
968
Δεν νομίζω ότι οι τηλεοράσεις Sony έχουν πλέον την παλία τους αίγλη. Χαζεύοντας λίγο με το Google συναντάς αρκετές ιστορίες "τρόμου" που αφορούν στις τηλεοράσεις αυτές. Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα των τηλεοράσεων Sony ..... είναι μάλλον ανέκδοτο.

Reaction score
0
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα σε μια 32¨ LG.
την πήγα σε έναν μάστορα και με 150-160 ευρώ μου την έφτιαξε.

Reaction score
0
Δεν νομίζω ότι οι τηλεοράσεις Sony έχουν πλέον την παλία τους αίγλη. Χαζεύοντας λίγο με το Google συναντάς αρκετές ιστορίες "τρόμου" που αφορούν στις τηλεοράσεις αυτές. Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα των τηλεοράσεων Sony ..... είναι μάλλον ανέκδοτο.
πανω κατω ολες εχουν τα προβληματα τους ετσι κι αλλιως

Reaction score
968
πανω κατω ολες εχουν τα προβληματα τους ετσι κι αλλιως

Απλά, δεν θα πρέπει να πιστεύει κάποιος, αγοράζοντας τηλεόραση Sony, ότι έχει ποιότητα και αξιοπιστία. Αυτό μάλλον είναι πλέον μεγάλος μύθος.

Reaction score
4.237
Στον βωμο του κερδους πλεον οι μεγαλες εταιρειες δεν κοιτανε να βγαλουν ενα αξιοπιστο μοντελο το οποιο θα αντεξει μια 5ετια αλλα ενα το οποιο να προσφερει το κατι παραπανω απο τον ανταγωνισμο και να κερδισει ενα κοματι απο την καταναλωτικη πιτα, ως εκ τουτου εχουμε τα γνωστα προβληματα με panel,software, hardware κλπ που καταγραφονται στα διαφορα forum με αποτελεσμα να βλεπουμε ανα 8μηνο να βγαινει καινουργιο μοντελο το οποιο εχει σκοπο να καλυψει τα κενα του προηγουμενου.

Η πραγματικοτητα? η LCD μπορει να εχει μεγαλη διαδοση στους καταναλωτες την τελευταια 3ετια παρολα αυτα ακομα ταλανιζεται απο ασθενειες!.

Reaction score
0
Απλά, δεν θα πρέπει να πιστεύει κάποιος, αγοράζοντας τηλεόραση Sony, ότι έχει ποιότητα και αξιοπιστία. Αυτό μάλλον είναι πλέον μεγάλος μύθος.
και παλι σε καλη θεση βρισκεται σε συγκριση με τις άλλες εταιριες,αν και σαφεστατα η ποιοτητα εχει πεσει στα μαζικα μοντέλα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster