FIFA 09 (ps3/360)

Reaction score
4
Το demo υπαρχει ηδη για κατεβασμα.
Δειχνει πολυ καλο αν και δεν νομιζω οτι πιανει το Pro.
Μεγαλη προκληση ειναι παντα το 10 vs 10 για online.

Reaction score
4
20 άτομα ποδοσφερο ? τρελο lag

μπορούμε να παίξουμε το demo multiplayer ;
Και ομως επειδη το επαιξα απο το Fifa 08 δεν ειχε καθολου lag και επαιζες μια χαρα.
To demo δεν εχει δυστυχως online.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.662
Sorry για το off topic, αλλά τώρα που απ'ότι ακούγεται η konami έφτιαξε το gameplay και το edit mode του pro, αλλά πάνω απ'όλα εξασφάλισε το παρακάτω, ποιός θα παίζει fifa?

Reaction score
4
Απο την ιδια κονσολα να παιζεις μαζι με εναν φιλο 2 vs 2 online και δεν θελω τιποτα αλλο.
Αληθεια ξερει κανεις αν το εχουν βαλει αυτο στο καινουργιο?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.662
Αν μιλάς για το pro είναι μεγάλο ερωτηματικό γενικά τι έκαναν με το on line. Όσα preview κι αν διάβασα, κανείς δεν τo τέσταρε να δει αν συμμάζεψαν αυτό το χάλι! Γνωρίζω ότι μπορείς σαν προέκταση το become a legend mode να παίζεις κοντρολάρωντας ένα μόνο παίκτη της ομάδας. Είπαν επίσης ότι θα προσθέσουν και 2 εναντίον 2 on line Αλλά και πάλι αυτό δεν απαντάει στην ερώτηση σου...

Reaction score
4
Αν μιλάς για το pro είναι μεγάλο ερωτηματικό γενικά τι έκαναν με το on line. Όσα preview κι αν διάβασα, κανείς δεν τo τέσταρε να δει αν συμμάζεψαν αυτό το χάλι! Γνωρίζω ότι μπορείς σαν προέκταση το become a legend mode να παίζεις κοντρολάρωντας ένα μόνο παίκτη της ομάδας. Είπαν επίσης ότι θα προσθέσουν και 2 εναντίον 2 on line Αλλά και πάλι αυτό δεν απαντάει στην ερώτηση σου...
Ναι για το Pro μιλαω γιατι μονο αυτο παιζω.
Ποτε δεν με τραβηξε το Fifa αν και εχω κανει μεγαλες προσπαθειες.
Περιμενουμε δηλαδη...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.662
Ναι για το Pro μιλαω γιατι μονο αυτο παιζω.
Ποτε δεν με τραβηξε το Fifa αν και εχω κανει μεγαλες προσπαθειες.
Περιμενουμε δηλαδη...
+1

Reaction score
0
Δε μου άρεσε. Ωραία γραφικά μεν αλλά πολύ αργό για τα γούστα μου. Δεν ξέρω αν θεωρούν ότι αργό = simulation αλλά εγώ βαρέθηκα.

Reaction score
1
Απάντηση: FIFA 09 (ps3/360)

Ειχα αρκετα χρονια να ξανασχοληθω με το fifa. Το συμπερασμα ειναι οτι αν παιξεις pro, δεν υπαρχει επιστροφη!

Reaction score
62
Μου αρέσει η προσθήκη που του δηλώνεις στην αρχή αν έχεις παίξει Fifa ή όχι στο παρελθόν. Έχει νομίζω 3 ή 4 επιλογές, που ξεκινάνε από το "δεν έχω παίξει ποτέ" μέχρι το "παίζω συνέχεια" και, όσο πιο μεγάλη επιλογή, τόσο πιο πολλά πλήκτρα σου ανοίγει. Πχ το "never played before" πιο πολύ μοιάζει με arcade, αφού έχεις 3-4 πλήκτρα μόνο να χρησιμοποιείς. Πολύ σημαντική προσθήκη, μιας και πολλούς τους αποθάρρυνε η περιπλοκότητά του!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.259
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale