Συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα δώσει η Τζένιφερ Λόπεζ

Reaction score
59
Συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα δώσει η Τζένιφερ Λόπεζ

Αθήνα

Δεν τα κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα το 2006, αλλά σε λίγες ημέρες η Τζένιφερ Λόπεζ θα δώσει άλλη μια συναυλία -αν όλα πάνε καλά- στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Το ραντεβού έδωσε για τις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 60 Ευρώ ενώ τα VIP κάνουν 150 Ευρώ. Υπάρχουν επίσης εισιτήρια VVIP στην τιμή των 350 ευρώ.

Τα τελευταία θα περιλαμβάνουν και είσοδο σε πάρτυ που θα γίνει μετά τη συναυλία στο club Veghera (Lagonissi Grand Resort), το οποίο θα έχει και θέμα τα ρούχα της κολεξιόν της JLo. Σε αυτό θα παραβρεθεί και η τραγουδίστρια.

Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δoθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια θα κάνει μια εμφάνιση στο κατάστημα JLo της Γλυφάδας.

Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται από τα JLo Shops, τα καταστήματα Metropolis, τα Village Cinemas και την Tickethouse.

Newsroom ΔΟΛ

Reaction score
0
Μπορεί η εγχώρια αγορά να σηκώσει αυτή τη συναυλία μια εβδομάδα πριν από τη Madonna?
Τρεις και ο κούκος προβλέπω ότι θα πάνε ή θα ακυρωθεί λόγω χαμηλής προπώλησης. Με την καλή κουβέντα στο στόμα είμαι πάντα :138:

Reaction score
40
Απάντηση: Συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα δώσει η Τζένιφερ Λόπεζ

:138: Πειράζει που θεωρώ τη Τζένιφερ Λόπεζ α τ ά λ α ν τ η?:125:
σαν τραγουδίστρια? Σαν χορεύτρια είναι λίγο καλύτερη νομίζω....:121:

GTX

Reaction score
39
Καλά το ακόμα πιο άκυρο είναι που λένε ότι μετά θα πάει και στο πάρτυ και στο μαγαζί στη Γλυφάδα....

Μήπως για το μαγαζί γίνονται όλα τελικά?? :107:

Reaction score
164
Κακίες... :142:

Η JL είναι μια μετριότατη ηθοποιός της σειράς και μία τραγουδίστρια που έχει γίνει γνωστή για τα οπίσθιά της.
Θεωρώντας ότι το "σόου" δεν θα έχει να κάνει κάτι με τα οπίσθια, παρά μόνο θα τραγουδάει, νομίζω ότι 2-3€, είναι μια λογική τιμή για εισιτήριο. :138:

VG

Reaction score
0
Δεν ειναι τοσο κακη τραγουδίστρια,ενταξει για ηθοποιος κτλ δεν το συζηταμε.
Τα μαγαζια παντως ειναι κλειστα την Κυριακη,δεν ξερω αν της το πανε αυτο :138:

Reaction score
8.349
δυστυχως δεν μπορεσα να παω αλλα φιλοι μου που πηγαν μου ειπαν οτι ηταν πολυ καλο το σοου.Μου κανει εντυπωση παντως η παντελης απουσια της Λοπεζ απο τα ελληνικα ΜΜΕ,μπορει να λεει ο καθενας τη γνωμη του εδω οτι ειναι δηθεν αταλαντη κλπ. αλλα αντικειμενικα ειναι πολυ μεγαλη σταρ παγκοσμιως,εδω κυνηγανε τον καθε εγχωριο σαχλαμαρα,φαινεται οτι το ΜΑD που την εφερε την ειχε κλειδωμενη η αυτη δεν ηθελε καλυψη,μεγαλο μυστηριο η υποθεση!!!!!!!!

Reaction score
14
δυστυχως δεν μπορεσα να παω αλλα φιλοι μου που πηγαν μου ειπαν οτι ηταν πολυ καλο το σοου.Μου κανει εντυπωση παντως η παντελης απουσια της Λοπεζ απο τα ελληνικα ΜΜΕ,μπορει να λεει ο καθενας τη γνωμη του εδω οτι ειναι δηθεν αταλαντη κλπ. αλλα αντικειμενικα ειναι πολυ μεγαλη σταρ παγκοσμιως,εδω κυνηγανε τον καθε εγχωριο σαχλαμαρα,φαινεται οτι το ΜΑD που την εφερε την ειχε κλειδωμενη η αυτη δεν ηθελε καλυψη,μεγαλο μυστηριο η υποθεση!!!!!!!!
Δεν ξέρω τι σου είπαν οι φίλοι σου αλλά πέρα από γνώμες γνωστών/φίλων κλπ το γεγονός είναι ότι έπαιξε 45' μικτό χρόνο.(καθαρό 35')....προφανέστατα μιλάμε για promo "συναυλία-εμφάνιση" ή αλλιώς ξεπέτα για τους ηλίθιους με εισιτήρια των 60 ( για να μην την ακους/βλέπεις από την απόσταση) και μετά από 90 μέχρι 350....
..ούτε για γέλια...σόρρυ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.933
Members
38.520
Νεότερο μέλος