ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

Reaction score
1
καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ .
έχω διαβασει αρκετα για τις τηλεοράσεις απο 37" έως και 46" μεσα απο τα γραφομενα σας.
εχω καταλήξει λοιπον οτι εκτος απο τις δυνατοτητες της εικονας παίζει ρόλο και η αποσταση θέασης .
Εχω λοιπόν 2 επιλογες σε αποσταση .(τι να προτιμησω?)
1) 2,8 m ~3 m ή 6 m
Απο θέμα εικόνας λοιπον (με 60% ελληνικά κανάλια και 40% ταινιες) εχω καταλήξει στις εξης μάρκες.
2) SAMSUNG46A656A(1.499ευρωπουλακια)
40α656α (1,100)
37α656α(999)
εχω και την εναλακτικη λύση της LG42LG6000 (1.100)
καθώς επίσης και της sony40w4000

Θα σας ήμουν ευγνωμων γισ τις σωστες λύσεις που θα μου προτείνατε μιας και θα ειναι ενας σωστος συνδυασμος ΕΙΚΟΝΑΣ & ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.

Reaction score
11
Κατά τη γνώμη μου τα 6μ είναι πάρα πολύ μεγάλη απόσταση, ακόμα και 52 ίντσες θα ήταν λίγες. Αυτή η απόσταση είναι ιδανική για προβολέα με οθόνη τουλάχιστον 120 ίντσες.
Εγώ θα προτιμούσα τη μικρότερη απόσταση και θα επέλεγα την SAMSUNG46A656A.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

Κατά τη γνώμη μου τα 6μ είναι πάρα πολύ μεγάλη απόσταση, ακόμα και 52 ίντσες θα ήταν λίγες. Αυτή η απόσταση είναι ιδανική για προβολέα με οθόνη τουλάχιστον 120 ίντσες.
δηλαδή 46" στα 3 μέτρα ;
μήπως παμε μετα προσ οφθαλμιατρο μεριά ;:131:

Reaction score
11
Κατ΄αρχήν το πμ ήταν περιττό.(όχι οτι με ενόχλησε αλλά γράψε εδώ οτι θέλεις αφού μπορεί να αφορά και άλλους και δεν είναι κάτι προσωπικό) Μάλλον θεώρησες οτι η απάντησή μου είναι εντελώς ανεδαφική.

Δηλ. 46 ίντσες είναι τεράστιο μέγεθος;
Ποιός το είπε οτι 46 ίντσες σε 3μ. απόσταση θα σε στείλουν στον οφθαλμίατρο;
Κάποιος επιστήμονας;
Την απάντηση που έδωσα δεν την έδωσα έτσι για να περνά η ώρα αλλά επειδή το πιστεύω αυτό που είπα και ως εκ΄τούτου έχω παραγγείλει τηλ 52". (sony 52W4000) Φαντάζομαι δευτέρα τρίτη θα την έχω.
Αν θες μια τηλεόραση που απλά να την ακούς και να παιρνεις και μια ιδέα από εικόνα τότε αγοράζεις μικρή. Αν θες τηλ να απολαμβάνεις μια ταινία τότε χρειάζεσαι μεγάλη τηλ.
Υπάρχουν και κάποια στάνταρ που καθορίζουν το μέγεθος σε σχέση με την απόσταση αν ψάξεις λίγο εδώ θα τα βρεις.
Καλή αγορά εύχομαι.

Reaction score
14
Δηλαδή εγω που παρακολουθούσα 33άρα CRT 4/3 στα 5 1/2 μέτρα;;;; :109:

Ας είμαστε λιιιιίγο πιο συντηρητικοί και ας λαμβάνουμε υπόψιν μας και τους παράγοντες ''χώρο'' και ''έπιπλο''.

Μια 52άρα κάνει domination σε οποιονδήποτε μεσαιοΕλληνικό χώρο.
Ένα ''έπιπλο'' που κυριαρχεί σε έναν χώρο διαταράσσει σοβαρά την αισθητική του.
Η μοναδική περίπτωση να μην συμβαίνει αυτό...ή αυτό να είναι επιθυμητό...είναι όταν μιλάμε για ένα έργο τέχνης.
Αντικειμενικά μια τηλεόραση απέχει πολύ από το να είναι έργο τέχνης. Συνήθως είναι μια γκουμούτσα ...είτε μπαούλο είτε flat.

Δεν είναι όλων τα σπίτια...studios...ούτε εφηβικά δωμάτια. :126:

Αγαπητέ sotrous, το θέμα σου δεν είναι τόσο η απόσταση θέασης, όσο η αισθητική σου αυτή καθ' αυτή.

Στα 3 μέτρα παρακολουθείς άνετα 37άρα έως και 42άρα.
Ακόμη και 32άρα ή και 52άρα. :126:
Στην πρώτη περίπτωση θα βλέπεις τηλεόραση...στην δεύτερη θα εχεις μπει μέσα σε αυτή.

Στα 6 μέτρα η 32άρα θα σε δυσκολέψει αντικειμενικά, ενώ όλες οι λοιπές διαστάσεις είναι αποδεκτές.
(Αν δεν έχεις οφθαλμικές παθήσεις)

Προσωπικά στα 3 μέτρα (πλέον) είμαι very happy με την 37άρα μου. (Θα μπορούσα βέβαια να είχα 42άρα άνετα)
Η 46άρα θα έκανε κατάληψη του χώρου μου.
Προσωπικά απεχθάνομαι κάτι τέτοιο.
Για 52άρα δεν το συζητώ.

Reaction score
1

ευχαριστω τον συντονιστη μας preve για την κατατοπιστικη άποψη -γνωση του. :114:
τα λόγια πιστεύω ότι περιτεύουν όταν ομιλούν οι ειδικοί .
Εμεις σαν μη γνωστες απλώς ή εφαρμοζουμε τα λεγόμενα -γραφομενα τους ή κάνουμε του κεφαλιού μας :623: και μετά :141:

Reaction score
1

Ας είμαστε λιιιιίγο πιο συντηρητικοί και ας λαμβάνουμε υπόψιν μας και τους παράγοντες ''χώρο'' και ''έπιπλο''.

Η μοναδική περίπτωση να μην συμβαίνει αυτό...ή αυτό να είναι επιθυμητό...είναι όταν μιλάμε για ένα έργο τέχνης.
Αντικειμενικά μια τηλεόραση απέχει πολύ από το να είναι έργο τέχνης. Συνήθως είναι μια γκουμούτσα ...είτε μπαούλο είτε flat.

Αγαπητέ sotrous, το θέμα σου δεν είναι τόσο η απόσταση θέασης, όσο η αισθητική σου αυτή καθ' αυτή.

Στην πρώτη περίπτωση θα βλέπεις τηλεόραση...στην δεύτερη θα εχεις μπει μέσα σε αυτή.

Στα 6 μέτρα η 32άρα θα σε δυσκολέψει αντικειμενικά, ενώ όλες οι λοιπές διαστάσεις είναι αποδεκτές.

Προσωπικά στα 3 μέτρα (πλέον) είμαι very happy με την 37άρα μου. (Θα μπορούσα βέβαια να είχα 42άρα άνετα)
Για 52άρα δεν το συζητώ.
Αγαπητε preve θα ήθελα να πω ότι δεν ειναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά μιας και είμαι διοπτροφόρος (3 βαθμούς ) και δεν θέλω να δημιουργησω και πρόβλημα στην κόρη και στην γυναικα μου θα ρίξω το βάρος στις a) samsung 37"A656A 900 ευρώ
β) samsung 40"A656A 1.100 ευρώ
για το θέμα της αισθητικής τώρα το θέμα ειναι ότι δεν θα την βάλω σαν κάδρο σταθερή αλλά με μπράτσο ώστε να την γυρίζω δεξιά ή αριστερά .
ερώτηση : ξέρεις τίποτα για μπράτσα ή όλα στηρίζουν το ίδιο ?

Reaction score
0
Επειδή όμως εδώ είναι forum που ασχολείται με a/v, θεωρώ πολύ λογική την κατεύθυνση για 50 ίντσες από τα 3μ. έστω και αν κυριαρχεί στον χώρο.

Δηλαδή εγω που παρακολουθούσα 33άρα CRT 4/3 στα 5 1/2 μέτρα;;;;
Ε τώρα σόρρυ αλλά αυτό δεν είναι και για να το τονίζεις σε ένα forum με a/v. Η προσπάθεια όλων μας είναι να προσπαθήσουμε να ταιριάξουμε το χόμπυ μας μέσα στον χώρο μας. Αν είναι να θυσιάζουμε το χόμπυ προς όφελος του χώρου θα γράφαμε στο www.interior-design.com.

Αν δεν υπάρχει προβολέας στο σπίτι για τις ταινίες οτιδήποτε κάτω από τις 50 ίντσες δεν θα πλησιάσει καν την αίσθηση του home cinema

Reaction score
14
Θοδωρή με συγχωρείς αλλά αν θέλω να πάω σινεμά...δεν θα γεμίσω καθίσματα, ηχεία, οθόνες και ποπκορν το σαλόνι μου.
Θα πάω στο Village.
Να δω και κανα άνθρωπο.

Προτού απαντήσω στον sotrous, άθελα μου, το μάτι μου έπεσε στην ηλικία του.
Όλη η απάντηση μου βασίστηκε εκεί.
Καλώς ή κακώς άλλα γούστα έχουμε στα 20, άλλα στα 30 και άλλα στα 40.
Επιπλέον ...ο άνθρωπος έχει γυναίκα...και μάλλον θέλει να συνεχίσει να έχει. :136: :116:

Για αυτό λοιπόν ας κάνουμε λίγο downsize στα ονειρά μας.
Το χόμπυ και τα όνειρα δεν παθαίνουν τίποτε όταν προσαρμόζονται στην ζωή μας.
Το αντίθετο πάντα είναι προβληματικό.

======================

Αγαπητέ sotrous αν το θέμα δεν είναι απόλυτα οικονομικό προτίμησε την 40άρα. Στα 3 μέτρα θα είναι ...ταμάμ.
Σε αυτά τα χρήματα (και φθηνότερα κάτω του χιλιάρικου) παίζουν οι 42PX80 της Panasonic που έχουν φτιάξει θρύλο πλέον...

Για μπράτσα τώρα...υπάρχουν διάφορα.
Η επιλογή θα εξαρτηθεί κυρίως από το βάρος της συσκευής που θα επιλέξεις.

Reaction score
0
Βρε συ preve (εχουμε γνωριστει κι απο κοντα by the way και εχω ερθει κι απο το σπίτι σου ποοοολυ παλιά), είναι δυνατόν να τα λες αυτά σε αυτό τον ιστοχώρο? Ότι αμα θες να δεις ταινία πας στο village? Αν είναι έτσι να το κλεισουμε το ρημαδι το avsite και να κάνουμε κουβέντα μόνο για το πάρκινγκ του βιλατζ και για τρόπους να αποφύγουμε τις ουρές για εισιτηρια τις μερες αιχμής.

Αντ΄αυ΄τού υπάρχουν topics για προβολείς, καλώδια, πηγές πανιά κλπ....μήπως δεν έχεις καταλάβει κάτι καλά?

Reaction score
0
Και οσο για downsize στις επιθυμίες, με τίποτα και για κανένα λόγο!
Όχι μόνο στις ίντσες της οθόνης, σε όλα και από άποψη! Σε καλό μου έχει βγει μέχρι τώρα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

ευχαριστω τον συντονιστη μας preve για την κατατοπιστικη άποψη -γνωση του. :114:
Εμεις σαν μη γνωστες απλώς ή εφαρμοζουμε τα λεγόμενα -γραφομενα τους ή κάνουμε του κεφαλιού μας :623: και μετά :141:
Ξεκίνησα γράφωντάς σου μια απάντηση-βοήθημα στην ερώτησή σου. Βλέποντας όμως μετά το ύφος και τα μηνύματα που έγραψες ειδικά στον Thomas και τον έκαναν να θιχτεί, την έσβησα κι αναρωτιέμαι αν τελικά χρειάζεσαι βοήθεια για επιλογή tv ή για να πετάξεις τις παρωπίδες σου-κατάλοιπα της crt εποχής. (crt=εκείνες οι παλιές που η μαμά φώναζε "μην πας κοντά!").
Την παράθεση την έκανα για να σου πω μόνο ότι πιο εξειδικευμένη απάντηση από το link του Thomas, δεν προκειται να βρεις!
Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πρώτα απ΄όλα τι χρειάζεσαι. Προφανώς για 'σένα το να παρακολουθείς tv είναι το ίδιο με το να παρακολουθείς μια ταινία full HD, οπότε πάρε κάτι που απλά παίζει και μην το παιδεύεις...

Για το θέμα τώρα που προέκυψε μέσα από αυτό το νήμα, κατανοητή η "lifestyle" άποψη ορισμένων, αλλά home cinema χωρίς "πολλές" ίντσες, είναι village cinema στο όρθιο. Ό,τι ευχαριστιέσαι στο ένα, ευχαριστιέσαι και στο άλλο... Όπως επίσης άλλες απαντήσεις θα πάρεις απ' το TVsite και άλλες απ' το AVsite...

Reaction score
0
Συγκρίνεις ανόμοιες κατασκευές (LCD vs CRT). Εκεί η απόσταση οριζόταν ως διαγώνιος x 4 και κάτι παραπάνω ήταν αποδεκτό λόγο ακτινοβολίας, βάση κατασκευαστικής αρχής (καθοδικός σωλήνας). Στις lcd δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, το υλικό προβολής παίζει ρόλο στην κατάλληλη απόσταση και ορίζεται πλέον ελάχιστο έως και μέγιστο όριο.

Δεν είναι συντηρητικός κάποιος που δίνει για tv 1000-1500 ευρώ για διαστάσεις και τεχνολογίες που δεν έχει σκοπό να αξιοποιήσει βάζοντάς την στη λάθος απόσταση. Ανόητος είναι!

Ειλικρινά ακούγεσαι σα να μην έχεις δει ποτέ σου lcd και δεν ξέρεις ότι τις κρεμάς και στον τοίχο αν θες ή είσαι guru του feng sui!
Αυτή εδώ:
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?18511
είναι "επιπλο", γκουμούτσα και μπαούλο?

Δεν έχουν μεγάλες οθόνες μόνο αυτοί που δεν θέλουν να έχουν. Το home cinema έχει μπει και στα καλύτερα σπίτια...

Η αισθητική είναι το δικό σου ζήτημα, του sotrus είναι ότι ετοιμάζεται να δώσει τζάμπα χρήματα κι ότι δεν του τα έχουν πει σωστά αλλά και που του τα λένε τους παίρνει με τις πέτρες! Με εξαίρεση εσάς τους 2, το να "μπαίνεις" στο έργο είναι το ζητούμενο των απανταχού συζητήσεων περί εικόνας στο φόρουμ...

Με 37άρα στα 6 μέτρα εννοείται ότι δεν θα έχει πρόβλημα αφού δεν θα βλέπει τίποτα! Θα αποκτήσει όμως προσπαθώντας να διαβάσει υπότιτλους! Σωστή απόσταση δεν ορίζεται μόνο το πόσο κοντά θα είσαι αλλά και το πόσο μακρυά.

Για 52άρα δεν το συζητώ.
Ό,τι είπες μέχρι τώρα ήταν προσωπική σου άποψη γιατί οι ειδικοί της εικόνας (βλ. link Thomas) κι οι ειδικοί της διακόσμησης (βλ. χλιδάτα σπίτια με H.C. στο σαλόνι) έχουν εντελώς αντίθετη γνώμη.
Είσαι χάπι στα 3μ, τον άλλον όμως τον στέλνεις για κολλήριο με 37άρα στα 6 μέτρα!
Θα μπορούσες άνετα να έχεις 46άρα και 50άρα αν παραδεχόσουν ότι το πρόβλημά σου δεν είναι η ορατή επιφάνεια αλλά οι εξωτερικές διαστάσεις της συσκευής. Υπάρχουν ξέρεις ουκ ολίγες με λεπτό πλαίσιο...

Τα λέω όλα αυτά και ζητώ συγνώμη αν είναι "κάπως" το ύφος μου γιατί έχω δει κόσμο να κλαίει τα λεφτά που έδωσε για κάτι που δεν αξιοποίησε ποτέ ή να μετανιώνει που δεν πήρε μεγαλύτερη για την απόστασή του. Κανέναν δεν έχω γνωρίσει που να μετάνιωσε για τη μεγάλη (σε αποδεκτά επίπεδα) και να θέλει μικρότερη.
Είχα αρχίσει προ 2 εβδομάδων έρευνα αγοράς για 37άρα στα 3,5 μέτρα, μετά όμως από πολλές ώρες σε 42άρες στην ίδια απόσταση, και μελέτη τεχνικών και μη θεμάτων σε διάφορα φόρα, οι 46 είναι η επιλογή μου κι αυτό γιατί οι 50 ξεφεύγουν σε τιμή. Όταν το "θέλω να βλέπω ταινίες" είναι στις απαιτήσεις μας, σε τέτοιες ίντσες γίνεται η κουβέντα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37

Ξεκίνησα γράφωντάς σου μια απάντηση-βοήθημα στην ερώτησή σου. Βλέποντας όμως μετά το ύφος και τα μηνύματα που έγραψες ειδικά στον Thomas και τον έκαναν να θιχτεί, την έσβησα κι αναρωτιέμαι αν τελικά χρειάζεσαι βοήθεια για επιλογή tv ή για να πετάξεις τις παρωπίδες σου-κατάλοιπα της crt εποχής. (crt=εκείνες οι παλιές που η μαμά φώναζε "μην πας κοντά!").
Την παράθεση την έκανα για να σου πω μόνο ότι πιο εξειδικευμένη απάντηση από το link του Thomas, δεν προκειται να βρεις!
Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πρώτα απ΄όλα τι χρειάζεσαι. Προφανώς για 'σένα το να παρακολουθείς tv είναι το ίδιο με το να παρακολουθείς μια ταινία full HD, οπότε πάρε κάτι που απλά παίζει και μην το παιδεύεις...

Για το θέμα τώρα που προέκυψε μέσα από αυτό το νήμα, κατανοητή η "lifestyle" άποψη ορισμένων, αλλά home cinema χωρίς "πολλές" ίντσες, είναι village cinema στο όρθιο. Ό,τι ευχαριστιέσαι στο ένα, ευχαριστιέσαι και στο άλλο... Όπως επίσης άλλες απαντήσεις θα πάρεις απ' το TVsite και άλλες απ' το AVsite...
αρχικά να σου πω ότι ουτε τον Θωμά γνωρίζω ούτε κανεναν άλλο.
επίσης δεν νομίζω ότι τον έθιξα λέγοντας του στο μηνυμα
Αρχικό μήνυμα απο thomas Εμφάνιση μηνυμάτων

δηλαδή 46" στα 3 μέτρα ;
μήπως παμε μετα προσ οφθαλμιατρο μεριά

τώρα όσο για το
ευχαριστω τον συντονιστη μας preve για την κατατοπιστικη άποψη -γνωση του.
Εμεις σαν μη γνωστες απλώς ή εφαρμοζουμε τα λεγόμενα -γραφομενα τους ή κάνουμε του κεφαλιού μας και μετά
αν δεν πω τον συντονιστή ειδικό που βλέπω ποιον θα πω : τον θωμά που δεν γνωριζα οτι ειναι μέλος στο avclub ?
και το γνωρισα οταν ο ιδιος μου ειπε να παω σε αυτο το site οπου υπαρχουν πιο ειδικοι ;
Γιαυτό σε παρακαλώ μην κανεις τον δικηγορο γιατι απο οτι φαινεται κανενας μας δεν τον χρειαζεται , πόσο μαλλον εγω που μπηκα στο site για να ρωτησω πραγματα που δεν γνωρίζω .

Reaction score
14
Νομίζω ότι έχει χαθεί τελειώς το νόημα...

Υπομονή κύριοι άλλα δέκα χρονάκια... :126:
(Όχι εσύ sotrous...εσύ είσαι ήδη εκεί)

Εσύ ειδικά panos_77 δεν έχεις καν αντιληφθεί την ανάγκη του sotrous...η οποία βεβαίως δεν είναι τηλεόραση no matter what!

Reaction score
0
αρχικά να σου πω ότι ουτε τον Θωμά γνωρίζω ούτε κανεναν άλλο.
επίσης δεν νομίζω ότι τον έθιξα λέγοντας του στο μηνυμα
Αρχικό μήνυμα απο thomas Εμφάνιση μηνυμάτων

δηλαδή 46" στα 3 μέτρα ;
μήπως παμε μετα προσ οφθαλμιατρο μεριά

τώρα όσο για το
αν δεν πω τον συντονιστή ειδικό που βλέπω ποιον θα πω : τον θωμά που δεν γνωριζα οτι ειναι μέλος στο avclub ?
και το γνωρισα οταν ο ιδιος μου ειπε να παω σε αυτο το site οπου υπαρχουν πιο ειδικοι ;
Γιαυτό σε παρακαλώ μην κανεις τον δικηγορο γιατι απο οτι φαινεται κανενας μας δεν τον χρειαζεται , πόσο μαλλον εγω που μπηκα στο site για να ρωτησω πραγματα που δεν γνωρίζω .
Μου λες ότι ο Thomas προσπάθησε με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο να σε βοηθήσει και απαξιώνεις τη βοήθεια αυτή. Είναι ακριβώς αυτό που με ενόχλησε, να πέφτει κάποιος πάνω από το πρόβλημά σου κι εσύ να του ανταποδίδεις αμφισβήτηση. Ο preve από την άλλη κατέθεσε την προσωπική του σεβαστή καθ' όλα άποψη, αλλά όχι τεχνικά τεκμηριωμένη. Δεν κάνω λοιπόν τον δικηγόρο κανενός αλλά δίνω +1 ψήφο στην παραπομπή του Θωμά στις τυποποιήσεις SMTPE: Society of Motion Picture and Television Engineers.
Είπες κάτι για ειδικούς?? :118:

Reaction score
1

Μου λες ότι ο Thomas προσπάθησε με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο να σε βοηθήσει και απαξιώνεις τη βοήθεια αυτή. Είναι ακριβώς αυτό που με ενόχλησε, να πέφτει κάποιος πάνω από το πρόβλημά σου κι εσύ να του ανταποδίδεις αμφισβήτηση. Ο preve από την άλλη κατέθεσε την προσωπική του σεβαστή καθ' όλα άποψη, αλλά όχι τεχνικά τεκμηριωμένη. Δεν κάνω λοιπόν τον δικηγόρο κανενός αλλά δίνω +1 ψήφο στην παραπομπή του Θωμά στις τυποποιήσεις SMTPE: Society of Motion Picture and Television Engineers.
Είπες κάτι για ειδικούς?? :118:
εσυ θεωρεις δηλαδή ότι έθιξα τον θωμά (σημείωση:χωρις να ξέρω σε τι ειναι ειδικός) λέγοντας του οτι με 46" στα 3μ μήπως πάω σε οφθαλμίατρο ? τον αμφισβητησα λες ε ?
ε καλά τότε ας το κλεισουμε το θέμα γιατι δεν είχα ούτε έχω όρεξη να αμφισβητήσω κανένα μιας και δεν έχω ουτε θα έχω ποτέ γνωση του θέματος τηλεόραση-εικόνα κ.λ.π

Reaction score
0
Αυτό συμπέρανα από το 2ο μήνυμά του:

Κατ΄αρχήν το πμ ήταν περιττό.(όχι οτι με ενόχλησε αλλά γράψε εδώ οτι θέλεις αφού μπορεί να αφορά και άλλους και δεν είναι κάτι προσωπικό) Μάλλον θεώρησες οτι η απάντησή μου είναι εντελώς ανεδαφική.

Δηλ. 46 ίντσες είναι τεράστιο μέγεθος;
Ποιός το είπε οτι 46 ίντσες σε 3μ. απόσταση θα σε στείλουν στον οφθαλμίατρο;
Κάποιος επιστήμονας;
Την απάντηση που έδωσα δεν την έδωσα έτσι για να περνά η ώρα αλλά επειδή το πιστεύω αυτό που είπα και ως εκ΄τούτου έχω παραγγείλει τηλ 52". (sony 52W4000) Φαντάζομαι δευτέρα τρίτη θα την έχω...
Τέλος πάντων, εσύ πληρώνεις εσύ αποφασίζεις. Μάλλον δεν έθεσες εξ' αρχής όλες τις προϋποθέσεις και το ερώτημα σωστά, γι' αυτό εξελίχθηκε έτσι το θέμα. Καλές αγορές και καλή θέαση! :126:

Edit: Συγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση αλλά επειδή έβαλα τον εαυτό μου στη θέση σου (η γυναίκα μου κουράζεται ακόμα και με 2 ώρες σε pc - έφτασα να ρωτήσω μέχρι και οφθαλμίατρο για το θέμα αυτό), θέλησα να σε βοηθήσω να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Reaction score
11
Γειά σας!
Εμένα δεν με πείραξε τίποτα.
Τώρα όσο αφορά το μέγεθος είναι θέμα γούστου.
Εγώ είπα την άποψή μου και όποιος θέλει την ακούει άλλος έχει άλλα γούστα.
Αν παρατηρήσετε όσο περνούν τα χρόνια υπάρχει η τάση να αυξάνονται οι ίντσες και αυτό το επιτρέπουν οι τιμές που συνεχώς μειώνονται.
Με αυτή τη λογική πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα εγκαταλείπεται η ιδέα της 37άρας ή 42άρας τηλεόρασης οπότε κάποιος που έχει το σαράκι της αναβάθμισης μέσα του θα θέλει να την αλλάξει με μεγαλύτερο μέγεθος μιας και οι τιμές θα είναι ακόμα μικρότερες.
Όσο για την αισθητική οι τηλεοράσεις που βγαίνουν σήμερα είναι ωραιότατες και δεν νομίζω να διαταράσουν την ισορροπία του χώρου.
Οι επόμενη γενιά θα φέρει τηλεοράσεις λεπτές πραγματικά σαν κάδρο και όλα τείνουν στο να περάσει η μεγάλη τηλεόραση στο σπίτι χωρίς να πιάνει καθόλου χώρο και να ενοχλεί λόγω του μεγέθους της.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv