Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.056
Αυτό το connect τι φάση βρε παιδιά?
Όλο μη παραγωγική και υπέρβαση με δίνει, τι θέλει για να είμαι παραγωγικός, να πάω σβηστός?
Δεν ήταν έτσι παλιά, έχετε προσέξει καμιά διαφορά σε σχέση με παλιότερα στις δικέ σας προπονήσεις?
1000013386.jpg

Reaction score
1.261
Αυτό το connect τι φάση βρε παιδιά?
Όλο μη παραγωγική και υπέρβαση με δίνει, τι θέλει για να είμαι παραγωγικός, να πάω σβηστός?
Δεν ήταν έτσι παλιά, έχετε προσέξει καμιά διαφορά σε σχέση με παλιότερα στις δικέ σας προπονήσεις? View attachment 375365
To κοιτάζω αλλά δεν το έχω μελετήσει επαρκώς. Με βάση αυτά που νοιώθω μάλλον καλά πάει...

Attachments

Reaction score
69
Ήρθε το spacer σήμερα, όπως και το εργαλειάκι για την αφαίρεση της κασέτας. Βγήκαν τα άλλα δυο, μπήκε το νέο. Όλα καλά.
Έχω θεματάκια βέβαια σε κάποιες σχέσεις. Είτε φταίει το ντεραγιέ που μου φαίνεται πως είναι στραβό είτε η νέα αλυσίδα (KMC Z7) που μου είπαν πως δουλεύει κανονικά σε 8άρα κασέτα αλλά η προηγούμενη που είχα ήταν narrow ενώ αυτή όχι είτε ο συνδυασμός αυτών.
Όπως και ναχει, έκανα σήμερα το πρώτο stage του Explore Mallorca και επιβεβαίωσα πως έχω τον οργανισμό του παππού μου και κάτι πρέπει να κάνω για αυτό 😆

Btw @bretsos υπάρχει περίπτωση να είναι καμιά χαζομάρα της garmin που "συνδυάζει" το τι κάνεις από ρολόι, edge κλπ και σου βγάζει τις πληροφορίες αυτές; Μήπως είναι σε κάποια συσκευή κάτι απενεργοποιημένο; Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω μήπως...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.056
Οι kmc αλυσίδες έχουν γενικώς συμβατότητα με τα shimano συστήματα μετάδοσης.
Τώρα όσον αφορά το connect δεν ξέρω τι παίζει, έχω δηλώσει ως προπονητική συσκευή το 1040, το ρολόι το έχω για άλλους λόγους και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Γενικά βλέπω πολλά κουλά σε strava και connect

Πχ
1000013395.jpg

Πχιά 165w?
Τοσα δεν πατούσα ούτε όταν ξεκίνησα...

Last edited:

Reaction score
69
Χμμμ, δεν ξέρω... Νομίζω γενικά τα έχουν κάνει αχταρμα και με το ΑΙ που βάζουν παντού σαν σάλτσα, εκτός των άλλων.

Έχουμε καμιά πρόταση για αλυσίδα; Shimano Acera 3X8 προς το παρών.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.056
Μόνο η CN-HG71 βλέπω υπάρχει για 6-7-8 speed.
Παίζουν και όλα τα υπόλοιπα, στραβό ντεραγιέ ή αντικατάσταση ντιζας στο χειριστήριο

Reaction score
69
Πρώτα θα δω αν όντως είναι στραβό ή στραβά αρμενίζω. Ό,τι και να κάνω, αν αυτό είναι στραβό, θα είναι λάθος.
Μετά, βλέπουμε τι παίζει και με την αλυσίδα.
Ακόμη πιο μετά, να δω για σέλα, γιατί με αυτήν δεν νιώθω τίποτα μετά από λίγο...
Ακόμη ακόμη πιο μετά, να κοιτάω τα υψομετρικά και την κλίση που έχει το rouvy, μου βγήκε ο πάτος με τις 12°-13°, δεν είμαι ακόμη για τέτοια εγώ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.056
Η σέλα δεν θέλει αλλαγή, αν δεν βολεύεσαι είναι λάθος η ρύθμιση.
Σε είπα, είναι πολύ δύσκολη η προπόνηση σε smart trainer, εκτός των άλλων χρειάζεσαι και καλό αερισμό.
Έβαλες μπελά στο κεφάλις :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.910
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv