Ηχεια οροφης για χρηση surround;

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τη γνωμη σας για ηχεια οροφης σε χρηση surround.Λογο υπαρξης γιψοσανιδας στο ταβανι θα με βολευε η χρηση τους αλλα απο αποτελεσμα προβληματιζομαι.Υπαρχει καποιος που εχει τετοια εγκατασταση;Η τουλαχιστον για χρηση surround back για επεκταση απο 5.1 σε 7.1 μιας και η πενταδα υπαρχει.βεβαια ολα αυτα γινοντε ξερετε για να μην φαινετε το τζακι ασχημο με ενα ηχειο βασεις διπλα.Γυναικες.........
thanks any way ..τα λεμε.

Reaction score
10
Καλησπερα σε ολους.θα ηθελα τη γνωμη σας για ηχεια οροφης σε χρηση surround.Λογο υπαρξης γιψοσανιδας στο ταβανι θα με βολευε η χρηση τους αλλα απο αποτελεσμα προβληματιζομαι.Υπαρχει καποιος που εχει τετοια εγκατασταση;Η τουλαχιστον για χρηση surround back για επεκταση απο 5.1 σε 7.1 μιας και η πενταδα υπαρχει.βεβαια ολα αυτα γινοντε ξερετε για να μην φαινετε το τζακι ασχημο με ενα ηχειο βασεις διπλα.Γυναικες.........
Καλησπερα και σε σενα.
Κατ αρχην ενα σχεδιο η μια φωτο του χωρου θα ηταν χρησιμη.
Οσον αφορα τα ηχεια φυσικα και υπαρχουν για τη χρηση που θελεις.
Θα πρεπει να ξερεις ομως οτι δε φτανει μονο να παρεις 2 ηχεια, να κανεις 2 τρυπες στη γυψοσανιδα και τελος.....
Θα πρεπει να μονωσεις το κενο χωρο πισω απο τα μεγαφωνα για να μη γινει το κουτι subwoofer.
Υπαρχουν εταιρειες που εχουν μοντελλα κλειστα η περεχουν τα εξαρτημα που απομονωνει το μεγαφωνο.
Το αποτελεσμα που σε προβληματιζει, δυστυχως ακομα και να το ακουσεις σε καποιο χωρο, δεν θα ειναι το ιδιο στο σπιτι σου.

Καλο θα ηταν θα κατεβασεις τις οδηγιες για το ηχειο που θελεις, να τις διαβασεις, να δεις τι χρειαζεται και μετα να προχωρησεις.
Και μη ξεχνας οτι και αυτα ηχεια ειναι και εχουν καποιο ρολο.
Το αρνητικο τους ειναι οτι ανοιγεις τρυπες και αν το αποτελεσμα δε σου αρεσει, δεν μπορει να ξερεις, αν θα παρεις αλλα, οτι η τρυπα θα ειναι σωστη.

Reaction score
0
Ευχαριστω για την απαντηση θα το ψαξω.Αυτο με το βουλομα της τρυπας δε το γνωριζα.Το σαλονι μου ειναι 4μ επι 7μ οπου 4= 2 τοιχοι,στον ενα τοιχο ειναι τα LR +CENTER+ SUB στον αλλο εχω γωνιακο τζακι και δε μπορω να βαλω τα πισω ηχεια στο ιδιο σημειο το ενα θα ειναι γωνια και το αλλο στη γωνια που ξεκιναει το τζακι,ενοητε οτι υπαρχει καναπες αναμεσα.σκεφτικα να τα βαλω ετσι και να τα ξαναρυθμισω με το μικροφονο του ενισχητη rxv-659 η να προσθεσω και 2 ηχεια οροφης και να το κανω 7.1.η να βαλω 2 οροφης μονο και να το αφησω 5.1 και να ακυρωσω τα 2 βιβλιοθηκης που εχω.Σε αυτη την περιπτωση το αισθητικο αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο αλλα απο ηχω;Οπως και να εχει θελει ψαξιμο ευχαριστω.

Reaction score
152
www.miragespeakers.com

simply the best.

εχω 7 απο τα omnisat V1 σε ψευδοροφη και δεν παιζονται....

Α! στο υπνοδωματιο 2 nanosat ψηλα πανω απο το κεφαλι μου και μπροστα το unitheater....

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια,για τα mirage γνωριζω οτι ειναι κορυφεα και τα tanoy μου αρεσαν γιατι φαινοντε κλειστα απο πισω και δε θα χρειαζονται μονοση .Τα mirage δε τα εχω δει σε κανενα ηλεκτρονικο καταστημα ενω τα tanoy σε αρκετα, ευχαριστω παιδια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ηχεια οροφης για χρηση surround;

www.miragespeakers.com

simply the best.

εχω 7 απο τα omnisat V1 σε ψευδοροφη και δεν παιζονται....

Α! στο υπνοδωματιο 2 nanosat ψηλα πανω απο το κεφαλι μου και μπροστα το unitheater....
Καλα ακομη αυτα εχεις, δεν ανανεωσες το συστημα σου; Εχει γουστο να δουλευει ακομη η ΑΜΟΙ!

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια οροφης για χρηση surround;

καλημερα,
Γνωριζεικανεις (α) που μπορω να προμηθευτώ αυτα τα ηχεια οροφης surround?

thanks

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια οροφης για χρηση surround;

Από τεχνικής πλευράς έχουμε ένα απόλυτο δεδομένο.
Το ακουστικό κέντρο του κάθε ηχείου θα πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των αυτιών (λαμβάνοντας υπόψη την τελική θέση ακρόασης στον καναπέ).
Επίσης το οπτικό κέντρο της TV (η τομή των διαγωνίων), πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών.
Αυτά είναι προυπόθεση για να σχηματίσει ο εγκέφαλος τη βέλτιστη οπτικοακουστική αρμονία.
Κάθε άλλη λύση συνεπάγεται συμβιβασμό στην ποιότητα.
Το πρόβλημα με τίς γυναίκες είναι και δικό μας. Ίσως είναι ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητες της φαντασίας μας για την εύρεση της βέλτιστης λύσης από πλευράς design.
Ίσως αν κάνατε επισκέψεις σε ήδη διαμορφωμένους χώρους, που θα μπορούσαν να εντυπωσιάσουν (όχι προχειρότητες) την γυναίκα με την οπτικοακουστική εμπειρία.
Πρέπει και η γυναίκα να επιθυμήσει όσο και εμείς αυτό που ζητάμε, για να μην έχει τις επιφυλάξεις της.
Απλά είπα και εγώ τη γνώμη μου...

Reaction score
0
Φιλε μου εχεις καποιο δικαιο,ωστοσο η υπερβολη εγινε με τη χρηση βιντεοπροβολεα και ηχειων δαπεδου που ενω δεν τα ηθελε μολις τα ακουσε ολα αλλαξαν.κατα τα αλλα ικανοποιημενος απλα μερικη πειραματισμοι δε βλαπτουν .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members