New Threads-Posts awareness

Reaction score
1
Υπάρχει τρόπος χωρίς να μπω στο avsite, να ενημερώνομαι με e-mail για οποιοδήποτε νέο thread (και ίσως post) που δημιουργείται αλλά χωρίς να εχω κανει subscribe σε καποιο thread.

Πως σας φαίνεται η ιδέα του RSS Feed ανα κατηγορία ώστε να λαμβάνουμε ανα κατηγορία που μας ενδιαφέρει όλα τα threads που δημιουργούνται ανά πάσα στιγμή?

Φαντάζομαι από τι στιγμή που το site παταει σε Βαση δεδομένων θα μπορούσε να δημιουργείται ενα XML αρχείο για να τροφοδοτείται ενας RSS Feed Reader.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα αυτό δεν γίνεται πιο απλά πατώντας το Unread Posts; Παρακολουθείς και threads και posts.

...

Reaction score
1
αυτό που λες όντως γίνεται. Απλά σκεφτόμουνα εναν εναλλακτικό τρόπο χωρίς να μπαίνω στο site.

Reaction score
0
Απάντηση: New Threads-Posts awareness

σήμερα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα,παο να δω τα σημερινά post και μου βγάζει αυτό
zois_gr, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Reaction score
1
Ο λόγος είναι γραμμένος κάτω από το nick σου. Ο λογαριασμός mail που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου παρουσίασε πρόβλημα.

Άλλαξέ τον (ή διόρθωσε το πρόβλημα) και στείλε μου π.μ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: New Threads-Posts awareness

Ο λόγος είναι γραμμένος κάτω από το nick σου. Ο λογαριασμός mail που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου παρουσίασε πρόβλημα.

Άλλαξέ τον (ή διόρθωσε το πρόβλημα) και στείλε μου π.μ.
προσπαθεί να σου στείλει p.m αλλα δεν μπορεί γιατί είναι κλειδωμένος

Reaction score
0

προσπαθεί να σου στείλει p.m αλλα δεν μπορεί γιατί είναι κλειδωμένος
δηλαδή έφαγα ban επειδή έκλεισε το mail μου?
ωραία να δω τι άλλο θα προκύψει.
τα σημερινά post πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Reaction score
49

δηλαδή έφαγα ban επειδή έκλεισε το mail μου?
ωραία να δω τι άλλο θα προκύψει.
τα σημερινά post πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Δεν είναι ΒΑΝ!! Προς Θεού!
Απλά για να λειτουργήσει σωστά η πλατφόρμα χρειάζεται να έχεις δώσει σωστό (και υπάρχον) email!! :126:
Αν μπορώ να βοηθήσω, πες μου.

Reaction score
0

έκανα activate το νέο mail και το πρόβλημα που αναφέρω στην αρχή με τα νέα post έχει παραμείνει.

Reaction score
49

έκανα activate το νέο mail και το πρόβλημα που αναφέρω στην αρχή με τα νέα post έχει παραμείνει.

Ισχύει και τώρα?
Βλέπω κάτω από το user name σου πως γράφει κανονικά AVsite member.

Reaction score
0

Ισχύει και τώρα?
Βλέπω κάτω από το user name σου πως γράφει κανονικά AVsite member.
τώρα είναι ok !!
thanks!!
αλλα χθες όλη την ημερα ήμουνα off, ένα post ήθελα να κάνω για το αμερικανικο fox που βγήκε σε κάποιον δορυφόρο λόγο του american foodball και δεν μπορούσα .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik