Τη γνώμη σας για την samsung LE40A656

Reaction score
0
Καλησπερα,σκεφτομαι την αγορα της παραπανω tv..Ποια η γνωμη σας;;;Λεω να ακολουθησω την συμβουλη του Ανδρεα cinemusic και για την ωρα τουλαχιστον να μην αποκτησω προβολεα..Μου αρεσε πολυ εμφανισιακα και απο τα τεχνικα της και σχεδον την εχω κλεισει...Απορηψα της plasma,ισως λαθος αλλα λεω να μεινω στις lcd.

Reaction score
0
Καλησπερα,σκεφτομαι την αγορα της παραπανω tv..Ποια η γνωμη σας;;;Λεω να ακολουθησω την συμβουλη του Ανδρεα cinemusic και για την ωρα τουλαχιστον να μην αποκτησω προβολεα..Μου αρεσε πολυ εμφανισιακα και απο τα τεχνικα της και σχεδον την εχω κλεισει...Απορηψα της plasma,ισως λαθος αλλα λεω να μεινω στις lcd.
Είναι εξαιρετική. Δες και την πιο καινούρια Sony 40W4500 που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

ΥΓ. Δεν έχεις δίκιο για τις plasma πάντως.

Reaction score
0
Απάντηση: Τη γνώμη σας για την samsung LE40A656

Ευχαριστω Μarvin..Ναι ξερω για της plasma,ειναι εκπληκτικες και αρκετα πιο φθηνες..Αλλα εχω την εντυπωση πως στο στρατοπαιδο του lcd εχουε εκτοςς απο καλες συσκευες και πολυ ομορφες..Βασικα την ερωτευτηκα την 656:107::107:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Για την Sony δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά για την Samsung μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική. Την έχω δει δίπλα σε πολλές άλλες (philips, toshiba Κλπ) και μπορώ να πω ότι για μένα ήταν σαφώς καλύτερη.

Reaction score
84
Re: Απάντηση: Τη γνώμη σας για την samsung LE40A656

Για την Sony δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά για την Samsung μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική. Την έχω δει δίπλα σε πολλές άλλες (philips, toshiba Κλπ) και μπορώ να πω ότι για μένα ήταν σαφώς καλύτερη.
Φίλε μου πάρτην άφοβα. Παίζει καταπληκτικά τόσο σε τηλεοπτικό όσο και σε hd σήμα. Έχω την 46Α656.

Reaction score
0

Eυχαριστω παιδια,πεσανε και η τελευταιες μου αμφιβολιες μαλλον

Reaction score
84
Re: Απάντηση: Τη γνώμη σας για την samsung LE40A656

Eυχαριστω παιδια,πεσανε και η τελευταιες μου αμφιβολιες μαλλον
Φίλε μου δεν θα το μετανιώσης.!!!!!!!

Reaction score
0

Αν τελικα την παρω θα σας πω..Θα το μετανοιωσω μονο σε τηλεοπτικο σημα και ποιοτητα σηματος μου φαινεται σε σχεση με την crt μου

Reaction score
0
Ας ευχηθουμε οτι καποια στιγμη τα καναλια μας θα γινουν ψηφιακα κατα τα αλλα και απο εμενα αφοβα .
Παρα πολυ καλη TV εχω την 46α656

Reaction score
0
Καλή επιλογή και τίμια για τα λεφτά της. Βασικά οι τιμές έπεσαν ενόψει των 7 , 8 και 9 σειρών που πρόκειται να έρθουν μέσα Οκτωβρίου.
Η 6 είναι πανέμορφη και όντως τρώει τις W και 5.

Reaction score
0
Μην τα λυπασαι τα λεφτα για 40αρα, καποια στιγμη μπορει να το μετανοιωσεις που δεν την πηρες.
Αν μπορεις βεβαια.

Reaction score
0

Σε 52" ρε παιδιά, Samsung LE52A656A1F LCD TV 52" 100Hz, θα ήταν άσχημη?? ίδια ανάλυση σε μεγαλύτερο παράθυρο?

Reaction score
0

μια απορία, η LG 6000, στα specs λεει οτι στις 1080P Source Input
HDMI 60p/50p/30p/24p - Component 60p/50p, αυτα τι ειναι; η samsung τι χαρακτηριστικα εχει σε αυτο τον τομεα; γιατι εγω δεν μπορω να βρω κατι σχετικο.

ειμαι αναμεσα σε αυτη και LG scarllet 6000.

Reaction score
0
Sorry που χρησιμοποιώτο θέμα του φίλου, αλλά επειδή με ενδιαφέρει κ μένα η A656 αλλά σε 37αρα πιστεύετε είναι καλή αγορά? Μ'αρέσει κ η LG6000 αλλά ούτε εμφανισιακά μου αρέσει κ πιστεύω υστερεί σε σχέση με την samsung.. Tι λετε?

Reaction score
1.844

@ biatrou

Να παίζουν δίπλα δίπλα τις είδες;
Δεν ξέρω το μοντέλο LG που λες, αλλά πριν 2 μήνες που είδα την 656 (σαν εικόνα) ποια LG , καμιά σχέση.

Reaction score
0

έχω ακριβώς την ίδια εδώ και τρεις μήνες. Είναι πανέμορφη κάθομαι και τη χαζεύω μέσα στο σπίτι. Η εικόνα της είναι καταπληκτική.

Reaction score
0

μια απορία, η LG 6000, στα specs λεει οτι στις 1080P Source Input
HDMI 60p/50p/30p/24p - Component 60p/50p, αυτα τι ειναι; η samsung τι χαρακτηριστικα εχει σε αυτο τον τομεα; γιατι εγω δεν μπορω να βρω κατι σχετικο.

ειμαι αναμεσα σε αυτη και LG scarllet 6000.

Σας παρακαλώ κατατοπίστε με σχετικά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik