ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ζητειται μια απλη λυση ("κουτι") προκειμενου απο εξωτερικο σκληρο να δω βιντεο, φωτο και να ακουσω μουσικη μεσω ενισχυτη, τιβι, προβολεα. Αρα usb συνδεση αποκλειεται και απαιτουνται ολες οι αλλες. Απο τα "κουτια" που κυκλοφορουν ποιο ειναι το καταλληλοτερο; Δεν με ενδιαφερουν ματριοσκιες κλπ-με την τεραστια και φθηνη χωρητικοτητα των σκληρων δεν χρειαζονται τετοιες λυσεις. Ακουω προτασεις γιατι βαρεθηκα το κουβαλημα του φορητου καθε τοσο:138:

Reaction score
164
Δεν με ενδιαφερουν ματριοσκιες κλπ-με την τεραστια και φθηνη χωρητικοτητα των σκληρων δεν χρειαζονται τετοιες λυσεις.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν mkv, τι σε ενδιαφέρει;
Και μην νομίζεις, η χωρητικότητα των δίσκων αυξήθηκε, αλλά τα rips είναι 20-50GB. Οπότε ένας 750ρης χωράει καμία 20ρια ταινίες.
Νομίζω ότι η αναπαραγωγή mkv, τουλάχιστον σε HD, είναι απαραίτητη.

Reaction score
0
Θα ήταν καλό να έχουμε έτσι προτάσεις αγοράς γιατί να πω την αλήθεια εγώ απο τα review και μόνο δεν μπορώ να καταλήξω. HDX1080 ή EGREAT?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Αν δεν σε ενδιαφέρουν mkv, τι σε ενδιαφέρει;
Και μην νομίζεις, η χωρητικότητα των δίσκων αυξήθηκε, αλλά τα rips είναι 20-50GB. Οπότε ένας 750ρης χωράει καμία 20ρια ταινίες.
Νομίζω ότι η αναπαραγωγή mkv, τουλάχιστον σε HD, είναι απαραίτητη.
Σκοπευω να κανω μια συλλογη ταινιων (οσων μπορεσω να βρω απο το ΤΟΠ-200) στην οριτζιναλ μορφη τους (οσο επιτρεπει το...dvd shrink για τους γνωστους λογους), και δεν θελω να μειωσω πολυ την ποιοτητα τους. Φυσικα δεν θα ειναι σε HD, οποτε...

Reaction score
164
Απάντηση: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

ISO δεν έχω παίξει από το δικό μου, αλλά στα divx είναι απροβλημάτιστο. Λόγω όμως του ότι παίρνει μόνο εσωτερικό δίσκο 2.5" ίσως δεν σου κάνει για την δουλειά που το θέλεις.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ξαναδιαβασα (μολις) γι αυτο και λογω 2,5΄΄ δεν κανει πραγματι. Παμε γι αλλα...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το βρηκα . Αλλα:μπορεί να αναπαράγει σε τηλεόραση τα αρχεία που αποθηκεύονται μέσα του με ανάλυση εώς και 720x480. Κανει;

Νομιζω οτι ο LACIE 301816EK LACINEMA PREMIER HDD USB 2.0 HARD DRIVE 1TB ειναι πιο καταλληλος

Reaction score
14

αυτόν θα σου πρότεινα αλλά είναι ανω των 200 ευρώ και μου φάνηκε λίγο ακριβό αλλά μετά είδα οτι είναι 1ΤΒ οπότε χαλάλι του.

Ναι είναι καλύτερος

Reaction score
0
Σαν πιο έμπειροι, τι θα προτείνατε? Αυτό της EGREAT η΄το HDX1080? Δεν μπορώ να επιλέξω. Όχι μόνο βάση χαρακτηριστικών, αλλά και σαν πιο αξιοπιστο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Για +40€ αγοράζεις αυτό που κάνει αρκετά πράγματα παραπάνω.
Ενδιαφερον φαινεται (και πολυπραγμον) αλλα στο κοστος υπολογισε και τον σκληρο, οποτε υπερβαινει αυτο του Lacie. Παντως για τις απαιτησεις μου ολα κανουν -ειπαμε : απλοτης!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Απ' ότι βλέπω ο Lacie δεν έχει έξοδο HDMI ...
Ποσο μεγαλο μειονεκτημα ειναι αυτο σε μη full HD;;;
Ειναι φανερο ομως πως το EGREAT ειναι α λ λ ο μηχανημα -¨εχει ιντερνετ κλπ, ουσιαστικα ειναι μικροϋπολογιστης. Μαλλον θα...

Reaction score
164

Το Egreat, και όλα τα NMT που είναι σχεδόν ίδια, έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίρνουν εξωτερικούς δίσκους. Όλα τα άλλα τα βρίσκω πολύ περιοριστικά πλέον.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef