ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Reaction score
164
Απάντηση: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Αν είσαι εντάξει με τα χρήματα, νομίζω ότι είναι μια χαρά λύση. Και με πολλές δυνατότητες, και απλό: Το βγάζεις από το κουτί, βάζεις έναν USB δίσκο και παίζεις ό,τι θέλεις.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν είσαι εντάξει με τα χρήματα, νομίζω ότι είναι μια χαρά λύση. Και με πολλές δυνατότητες, και απλό: Το βγάζεις από το κουτί, βάζεις έναν USB δίσκο και παίζεις ό,τι θέλεις.
Eξωτερικο usb; δεν παιρνει εσωτερικο sata; κι αλλο κουτι εξω;

Reaction score
164

Παίρνει.
Αλλά το USB, πέρα από το ότι είναι κουτί, βολεύει στο βάλε-βγάλε-αντέγραψε και στην αναβάθμιση.
Στον εσωτερικό δίσκο υπάρχει το εξής "πρόβλημα": Αν εγκαταστήσεις τις εφαρμογές για media sharing, ftp κτλ, θα πρέπει ο εσωτερικός δίσκος να φορμαριστεί σε EXT3/2. Σε αυτή την περίπτωση μεταφέρεις τα αρχεία μέσω ftp (που είναι αργό) ή συνδέεις τη συσκευή μέσω USB στο PC. Τα Windows όμως δεν υποστηρίζουν το EXT2/3, οπότε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι. Όχι σπουδαία υπόθεση, αλλά πρέπει να το γνωρίζεις.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μαλλον με ευνοει η χρηση του usb δεδομενου οτι εχω ηδη δυο. ΟΚ θα δουμε συντομως

Reaction score
1.844

Ποσο μεγαλο μειονεκτημα ειναι αυτο σε μη full HD;;;
Ειναι φανερο ομως πως το EGREAT ειναι α λ λ ο μηχανημα -¨εχει ιντερνετ κλπ, ουσιαστικα ειναι μικροϋπολογιστης. Μαλλον θα...
Δεν έχει και πολύ μειονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να σκεφτείς το μέλλον σου; :119:

Ναι, πάρε το EGREAT, 50-60 ευρά παραπάνω βγαίνει (με σκληρό) :615:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Παραγγελθηκε το Egreat - καλη μου τυχη:138:

Reaction score
1
Απο χθες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του egreat! Αν και ημουν καπως καχυποπτος ως προς τις δυνατοτητες του εμεινα εκπληκτος απο το τελικο αποτελεσμα! Δοκιμασα το corpse bride σε 1080 και το star wars σε 720p και τα επαιξε απροβληματιστα!
Επισης τον σκληρο που εβαλα μεσα τον φορμαρα σε ntfs και δουλευει κανονικα!

Reaction score
164
Απάντηση: Re: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Αλλά έτσι χάνεις τις επιπλέον εφαρμογές. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρουν.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Απο χθες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του egreat! Αν και ημουν καπως καχυποπτος ως προς τις δυνατοτητες του εμεινα εκπληκτος απο το τελικο αποτελεσμα! Δοκιμασα το corpse bride σε 1080 και το star wars σε 720p και τα επαιξε απροβληματιστα!
Πες μου τετοια πες μου τετοια:135::135::135::135:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μολις το παρελαβα και...ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ Γιατι; Φαινεται οτι το ανοιξαν και ξεχασαν να το ξαναβιδωσουν Ελειπαν και οι βιδες ακομη!!! Εκτος κι αν την εκαναν τα κινεζακια που τα βιδωνουν Φυσικα τους τηλεφωνησα αμεσως και θα το παω το απογευμα. Αλλα μου την εσπασαν γμτο Το φερνει κανενας αλλος; Θα σας κρατησω ενημερους. Ακους εκει: διαλυμενο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Μολις το παρελαβα και...ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ Γιατι; Φαινεται οτι το ανοιξαν και ξεχασαν να το ξαναβιδωσουν Ελειπαν και οι βιδες ακομη!!! Εκτος κι αν την εκαναν τα κινεζακια που τα βιδωνουν Φυσικα τους τηλεφωνησα αμεσως και θα το παω το απογευμα. Αλλα μου την εσπασαν γμτο Το φερνει κανενας αλλος; Θα σας κρατησω ενημερους. Ακους εκει: διαλυμενο
Βασικά το δίνουν έτσι για να το ανοίξεις και να βάλεις τον εσωτερικό..
και έμένα ετισ ήταν..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Βασικά το δίνουν έτσι για να το ανοίξεις και να βάλεις τον εσωτερικό..
και έμένα ετισ ήταν..
Μωρε μπραβο συστημα! Σου δινουν ενα διαλυμενο γιατι τους κοστιζει το βιδωμα τεσσαρων βιδων! Κι αν δεν βαλω εσωτερικο, πρεπει να το μονταρω εγω; Αυτη ηταν και η απαντηση του e-shop τελικα! Τελος παντων! απο εβδομαδα η...δοκιμη να δουμε ι θα δουμε!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΖΗΤΕΤΑΙ ...ΑΠΛΟΤΗΣ!

Μωρε μπραβο συστημα! Σου δινουν ενα διαλυμενο γιατι τους κοστιζει το βιδωμα τεσσαρων βιδων! Κι αν δεν βαλω εσωτερικο, πρεπει να το μονταρω εγω; Αυτη ηταν και η απαντηση του e-shop τελικα! Τελος παντων! απο εβδομαδα η...δοκιμη να δουμε ι θα δουμε!

Ανοιχτο και απλωμενο σα συκωταρια για να βλεπεις τι παιρνεις:137:

Καλοταξιδο!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Προσπαθησα να το ρυθμισω (αφου του εβαλα εναν σκληρο seagate 640αρη αλλα:
α) στη συνδεση hdmi ενω γραφει "Loading" (αρα συνδεεται στη τιβι) σε λιγο σβηνει η εικονα και βγαινει μηνυμα (της τιβι) οτι "δεν υπαρχει σημα"
β) στην component απλα "δεν υπαρχει σημα"!
Τι συμβαινει και πως αντιμετωπιζεται;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef