Tαξιδι στο κεντρο της γης - Journey to the Center of the Earth 3D (2008)

Reaction score
59
[IMGl]http://img146.imageshack.us/img146/2777/journeytothecenterofthetx9.jpg[/IMGl]

Tαξιδι στο κεντρο της γης - Journey to the Center of the Earth 3D (2008)

"Κατά τη διάρκεια μιας επιστημονικής, εξερευνητικής αποστολής την Ισλανδία, ο οραματιστής επιστήμονας Τρέβορ Άντερσον (Μπρένταν Φρέιζερ), ο ανιψιός του, Σον (Τζος Χάτσερσον) και η πανέμορφη οδηγός τους, Χάνα (Ανίτα Μπρίεμ) παγιδεύονται σε μια σπηλιά.

Στην προσπάθειά τους να βγουν, οδηγούνται όλο και περισσότερο στα βάθη της Γης. Ταξιδεύοντας σε πρωτόγνωρους κόσμους, η παρέα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με απίστευτα και ασύλληπτα πλάσματα - όπως ανθρωποφάγα φυτά, γιγάντια, ιπτάμενα πιράνχα, φωσφορούχα πουλιά και τρομακτικούς δεινόσαυρους από άλλες εποχές.

Οι εξερευνητές πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται ότι, δεδομένης της ολοένα αυξανόμενης ηφαιστειακής δραστηριότητας γύρω τους, πρέπει να βρουν γρήγορα τον δρόμο της επιστροφής προς την επιφάνεια της Γης, πριν να είναι πολύ αργά.

Με εντυπωσιακά αληθοφανή περιβάλλοντα και νέες επαναστατικές τεχνικές κινηματογράφησης, το "Ταξίδι στο Κέντρο της Γης" είναι μια επική περιπέτεια που παρασύρει το κοινό να ακολουθήσει το μοναδικό, συναρπαστικό και επικίνδυνο ταξίδι των ηρώων.

Η γρήγορη αυτή περιπέτεια - που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν, με ορισμένες, σύγχρονες "πινελιές" - είναι η πρώτη live-action ταινία που γυρίζεται με τεχνολογία digital 3D."

Ελληνικη κινηματογραφικη πρεμιερα 25/9/2008

Reaction score
1.030
Παιδιά, λόγω της συμμετοχής μου στον έλεγχο του ήχου σε αίθουσα 3D με τη συγκεκριμένη ταινία την είδα πρώτος μαζί με άλλους 3 συναδέλφους. Απλά απίστευτο, για πρώτη φορά δε μιλάμε για animation αλλά για πραγματικούς ηθοποιούς. Προσέξτε τη λεπτομέρεια στις σκηνές στη θάλασσα. Απίστευτα ρεαλιστικές.Το μέλλον για τον κινηματογράφο είναι δεδομένο πλέον.

VG

Reaction score
0
Η τελευταια φορα που πηγα σινεμα ηταν στο προηγουμενο 3D εργο,τωρα θα ξαναπαω.

VG

Reaction score
0
Eιδα την ταινια την Πεμπτη,ωραια εφέ και ενδεχομενως βλεπεται ως ταινια και χωρις το 3D αν και θα μπορουσε να ειναι πολυ ευκολα κατα 10 λεπτα μικρότερη για να αποφυγει καποιες μικρες κοιλιες.
Σε σχεση με το beowolf ηταν ενα ακομη βημα μπροστα (αυτο ηταν αλλωστε και το βασικο ζητουμενο) αλλα οι ατέλειες δεν λειπουν (ακομα).Ειδαμε και trailer με μια επερχομενη παιδικη ταινια 3D,που φανηκε επισης πολυ ενδιαφερουσα.

Νομιζω οτι σε 1-2 χρονια θα δουμε ακομα καλυτερα πραγματα και θα γινουμε "εθισμενοι" στο 3D ,σε βαθμο που αναρωτιεμαι εαν το μελλον του κινηματογραφου εμπεριεχει δραματικες ταινιες κτλ δηλαδη ταινιες που δεν θα βασιζονται στην δραση και το 3D.

Reaction score
59
Απάντηση: Tαξιδι στο κεντρο της γης - Journey to the Center of the Earth 3D (2008)

Η ταινια ειναι καλη οσον αφορα το 3D.

Η θεαση με τα γιαλιά δεν με κουρασε καθόλου και ο τρισδιαστατος χωρος φαινοταν καθαρα.

Σε ορισμενες σκηνες δεν σας κρυβω οτι προσπαθησα να αποφυγω αντικειμενα που ερχοταν καταπανω μου !!!!

Αξιζει να την δειτε ! Εισητηριο 12 ευρω και στα odeon αν εχετε καρτα μελους 11 ευρω.

Τα 3D γιαλια ειναι μια στιβαρη κατασκευη και επιστρεφονται κατα την εξοδο απο την αιθουσα.

Πολυ καλη και με απιστευτη καθαροτητα ηταν και η ταινια κινουμενων σχεδιων fly me to the moon η οποια θα προβληθει προσεχως οπως ειδαμε στο 3d trailer που προηγηθηκε της
προβολης !!!

Μην την χασετε !!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Tαξιδι στο κεντρο της γης - Journey to the Center of the Earth 3D (2008)

Δεν την είδα ακόμα την ταινία αλλά μου έκανε εντύπωση το εισιτήριο των 12€ ! !
Από 8 που έχει μια οποιαδήποτε ταινία θα πρέπει να πληρώσουμε 50% χαράτσι για μια 3D;
Κι αφού τα γυαλιά επιστρέφονται κατά την έξοδο, προς τι η διαφορά στην τιμή;
Λυπάμαι αλλά δεν τους τα δίνω.
Θα την δω σε απλή έκδοση ή θα περιμένω να βγει σε DVD.

Reaction score
2

Πηγα στην πρεμιερα της ταινιας και ειχα μεγαλη αγωνια για το τι θα δω αφου δεν εχω ξαναδει αυτο το ειδος 3D παρα μονο αυτο με τον τριπλο χρωματισμο.Σαν ταινια δεν ξερω αν θα την εβλεπα αν δεν ηταν η συγκεκριμενη τεχνολογια , ας πουμε καλη και προς τα κατω.Στην πραγματικοτητα δεν με ενδιεφερε εξ αρχης αν θα ειναι καλη η ταινια παρα μονο αν θα ειναι καλο το 3D .... και ηταν. :137: Μου αρεσε τοσο πολυ που σημερα πηρα την κορη μου και ξαναπηγα για 2η φορα και ηταν το ιδιο εντυπωσιακο οπως την 1η.
Τοσο καθαρη εικονα σε κινηματογραφο;ε ποτε...
Σαν να εβλεπα HD .Μ αρεσει και ελπιζω να συνεχισει και σ αλλες ταινιες.:123:

Reaction score
6

Δυστυχώς εγω με το Νικο την πατήσαμε καθως η αίθουσα που το προβαλε ειχε καπιο πρόβλημα με την ευκρίνεια του 3D.
Και εν πάση περιπτώσει σε 2D να βλέπεις ολίγον θολά είναι κατι που αντέχεται … σε 3D όμως είναι βάσανο…
Νιωθεις ότι φοράς τα γυαλια μυωπίας καποιου τρίτου και δεν τα αντέχεις γιατι σου πιάνονται τα ματια.
Παρόμοιο συναίσθημα νιωθαμε μαζι με το Νικο και ματαια προσπαθούσαμε να εστιάσουμε στο τρισδιάστατο που βλεπαμε.
Καποια χαζομάρα πρεπει να εγινε με την ρυθμιση των δυο εικόνων και το παρατηρούσα στους υπότιτλους που ηταν και αυτοι 3D και άφηναν μια 3D σκια .
Δείγμα και ισως αποδείξει πως κατι τους ξέφυγε στην ρύθμιση.
Κατά τα αλλα η ολη εμεπιρια ηταν ένα πολύ ωραίο πανηγύρι.
Η αίθουσα κατάμεστη παρα το τσουχτερό εισιτήριο και ενώ η ταινια δεν είναι από τα δυνατά blockbuster .
Σε σύγκριση πχ με Indiana Jones και Batman που η αίθουσα ηταν μισοάδεια, στο 3D δεν έπεφτε καρφίτσα δείγμα και αυτό πως ο κοσμος αναζητά την νεα κινηματογραφική εμπειρία .
Με το που μπηκε το σήμα που μας ενημέρωνε να φορέσουμε τα γυαλια οι εικονες και ηχοι μεσα από την αίθουσα μου θυμιζαν λούνα παρκ.
Πραγματικά ένα χαρούμενο παρτι με τον κοσμο να ενθουσιάζεται και να γελα με το πρωτόγνωρο ως εκεινη την στιγμή θεαμα που παρακολουθούσε.
Μετα τις πρωτες εντυπώσεις η ταινια ξεκινα και ενώ υπηρχαν τα προβλήματα που αναφέρω παραπανω έπιασα και γω το εαυτο μου δυο φορες να γερνω το κεφαλι μου για να αποφύγω το 3D αντικείμενο που ερχοταν επανω μου.
Θα συμφωνήσω με τον Γιαννη πως ως ταινια υπο κανονικες συνθήκες δεν μπορει να κανει εντύπωση.
Μεσω όπως του τρισδιάστατου γινετε απίστευτα θελκτική και θελεις να την ξαναδείς.
Μακαρι να βγει συντομα αυτή η πατεντα και στο home cinema .
Προσωπικά για μενα πλεον δεν τίθεται θεμα ποια ταινια παιζει στο κινηματογράφο.
Από την στιγμη που θα είναι σε 3D είναι αρκετος λογος για να παω.
Τωρα σχετικα με την ταινια όπως γραφω και παραπανω δεν είναι τιποτα ιδιετερο από μια περιπετειουλα φαντασιας με ωραια εφε και ωραιες εικονες που σε περνούν σε άλλη διάσταση …3D…
Ο Μπρένταν Φρέιζερ είναι ότι πρεπει για αυτή την ταινια καθως χρησιμοποιεί το ιδιο στυλ και χιούμορ όπως στην Μουμια.

Δεν πήγατε ακόμα;;;
Προτείνεται για 3D

Reaction score
5

Η ταινια, απο την αποψη του 3D ειναι εντυπωσιακη, με καλη λεπτομερεια, αν και καποιε φορες φαινοταν να μη "νεταρει'.
Βεβαια το εντυπωσιακο του πραγματος σε κραταει για κανα 20λεπτο, γιατι μετα κατι πρεπει να δινει και η ιδια η ταινια και κατι τετοιο δεν γινεται.......το στορυ ειναι ψιλομαπα!!!
Στα θετικα της ταινιας η πρωταγωνιστρια....
Σαν συμπερασμα προτιμω την υψηλη αναλυση σε 2D που αλλωστε απο μονη της δινει μια τρισδιαστατη ψευδαισθηση

Reaction score
1

Δυστυχώς εγω με το Νικο την πατήσαμε καθως η αίθουσα που το προβαλε ειχε καπιο πρόβλημα με την ευκρίνεια του 3D....

...

Προσωπικά για μενα πλεον δεν τίθεται θεμα ποια ταινια παιζει στο κινηματογράφο.
Από την στιγμη που θα είναι σε 3D είναι αρκετος λογος για να παω.
Ανδρεα εννοεις την αιθουσα στο cosmos?

...

+1

Reaction score
6

Ναι Μπάμπη..
Και σε σενα τα ιδια;
Μα καλα δεν βρέθηκε κανεις να το διορθώσει;

Reaction score
1

Οχι Ανδρεα δεν πηγα να το δω ακομα, αλλα αυτη βδομαδα μαλλον θα παω. Αν το θεμα συνεχιζει να υφισταται θα ειναι πραγματικα κριμα.

NIX

Reaction score
0

Οπως εγραψε και ο Ανδρεας παραπανω,τη προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε στο cosmos παρεα να δουμε τη νεα αυτη ταινια 3D.
Ειχαμε μεγαλη αγωνια να δουμε πως θα μας φανει η καθαροτητα λογω ψηφιακης προβολης σε κανονικη ταινια με ηθοποιους.Δυστυχως σε μεγαλο βαθμο απογοητευτηκαμε.

Η ταινια ηταν θολη και χωρις λεπτομερεια,οπως φαινεται μια κανονικη προβολη στον κινηματογραφο.Επισης υπηρχε σοβαρο προβλημα με το 3D.Ποτε δεν ενωνονταν τα δυο καρε πληρως.Συνεχως προσπαθουσες να εστιασεις στα προβαλλόμενα.Συνεχεια κουνουσα τα γυαλια μηπως και καταφερω να βρω καποια μυστηρια γωνια που θα με βοηθουσε να δω καλυτερα αλλα ματαια.

Θεωρω απαρεδεκτο και μεγαλη ξεφτιλα το γεγονος.Οταν σου ζητανε 50% αυξηση στο εισιτήριο πρεπει να σου προσφερουν στο ακεραιο αυτο που πληρωσες.Δυστυχως για αλλη μια φορα αποδειχτηκε η ελλειψη σεβασμου και σοβαροτητας.Προσωπικα θα του δωσω αλλη μια ευκαιρια.Αν ομως και την αλλη φορα συμβει κατι παρομοιο,θα ειναι και η τελευταια.

Reaction score
7

Πήγα και το είδα χθές και θα συμφωνήσω με τον Γιάννη. Σαν να βλέπεις HD. Πολύ καλή εικόνα, σε κάποιες λεπτομέρειες πετάγεσαι να ξεφύγεις από τα αντικείμενα που έρχονται καταπάνω σου.Τα γυαλιά στιβαρή κατασκευή.Τα φόραγα πάνωβ από τα μυωπίας και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε μας τα γυαλιά ήταν συνδυασμός πολωτικών-χρωματικών (μαστρο Mina καλά τα λέω? ).

Reaction score
1
το 3d είναι εικονικό. Γιαυτό δεν μπορούσαμε να νετάρουμε με τα ματάκια μας όπου θέλαμε και μας κακοφαινόταν. Νεταρισμένο ήταν πάντα ένα σημείο της οθόνης, και αν ο σκηνοθέτης δεν ήθελε να νετάρουμε στην φυλωσιά που ήταν μπροστά μας και στραβισμό να είχαμε δεν θα νετάραμε.

Μόλις την είδα απο τα Βίλατζ Ρεντι. Όντως ήταν λίγο θολή ώρες ώρες και ίσως λίγο ζαλιστική! Ήταν όμως ωραία εμπειρία και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Στα του 3d (χωρίς να μειώνει την εμπειρία) όντως ακόμα και οι υπότιτλοι ήταν λίγο με είδωλα, οπότε δεν έφταιγε το μηχάνημα εκεί που βλέπατε. Εξάλλου αν υποψιάζομαι σωστά (ας το επιβεβαιώσει κάποιος) η μηχανή προβολής ήταν μία, δεν ήταν 2 πχ, να ενώνουν την εικόνα. Τα διπλά είδωλα ήταν ήδη γραμμένα στο ίδιο φίλμ να το πώ έτσι.

Μερικές σκηνές φαινόντουσαν κρύσταλο (πχ εκεί που έτρεχε το νεράκι απο τα βράχια κ ήπιε με τα χέρια του ο πιτσιρίκος, ενώ άλλες ήταν χάλια). Δεν μπορώ να φανταστώ τι έφταιγε, ίσως τις γρήγορα κινούμενες εικόνες απλά δεν τις έπιανε ο εγκεφαλός μας να φτιάξει το 3δ είδωλο!

Είναι απο τις πρώτες ταινίες πάντως, που να ωριμάσει λίγο η τεχνολογία! Νομίζω αυτό είναι το μέλλον πλέον!

NIX

Reaction score
0

Κανεις λαθος.Επειδη με τον Ανδρεα ειδαμε το Beowolf με σωστες συνθηκες,ξερουμε πως θα επρεπε να φαινοταν.
Ολα οσα γραψαμε για τα προβληματα ισχυουν στο 100% και αντικατοπτριζουν τη πραγματικοτητα και τα προβληματα της προβολης.

Reaction score
1
Τότε αφού και εγώ είχα την ίδια εντύπωση για τα περί θολώτητας, σε διαφορετική αίθουσα, διαφορετικό χρόνο δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Ίσως ήταν πιο προχειρα στημένη με αποτέλεσμα το πιο μέτριο 3δ? Απλά τύχαμε σε "ακαλιμπράριστη" αίθουσα και οι 2 μας?

Απο την παρέα μου πάντως ήμουν ο μόνος που είπε, εκεί ήταν λίγο θολό εκεί λίγο φλού κτλ. Όλοι οι άλλοι μου λέγαν τι λές τέλειο ήταν, δεν γινόταν καλύτερα!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss