Αγορά τηλεόρασης 50"

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 50"

ναι την παρηγειλα για μενα ειναι μοντελο LG pf95 full hd 100hz
και παιζει παρα πολυ καλα για τα δικα μου δεδομενα ..η τιμη εναι 1099!!!
Για δώστε ρε παιδιά στοιχεία για το μαγαζί γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Ευχαριστώ

Reaction score
39
Παιδια, ειναι σωστα ολα αυτα που μου προτεινετε. Αλλα, δεν υπαρχει καποιος που βλεπει ταινιες μεσω του υπολογιστη για να μας πει εντυπωσεις;
Εχω μια Panasonic plasma 50 PZ80. H εικόνα και σε τηλεοπτικο σήμα ακόμη και από τα 3 μέτρα είναι οκ (αν και συνήθως βλέπω από τα 5-7 μέτρα). Για dvd δεν το συζητώ... Όσον αφορά στη σύνδεση με το laptop μέσω HDMI , είτε σε παιχνίδια είτε σε ταινίες δεν υπάρχουν γραμμές ή ότιδήποτε άλλο ενοχλητικό από αυτά που αναφέρεις (δεν βλέπω ταινίες μέσω λαπτοπ, το έκανα απλά για δοκιμή). Απολαυστική τηλεόραση με φοβερή εικόνα (νομίζω ). Στα δικά μου μάτια , τη μεγάλη διαφορά έκαναν μόνο οι Κούρο... Άλλα κόλπα, αλλά και σε άλλη κατηγορία.

Reaction score
0
Εχω μια Panasonic plasma 50 PZ80. H εικόνα και σε τηλεοπτικο σήμα ακόμη και από τα 3 μέτρα είναι οκ (αν και συνήθως βλέπω από τα 5-7 μέτρα). Για dvd δεν το συζητώ... Όσον αφορά στη σύνδεση με το laptop μέσω HDMI , είτε σε παιχνίδια είτε σε ταινίες δεν υπάρχουν γραμμές ή ότιδήποτε άλλο ενοχλητικό από αυτά που αναφέρεις (δεν βλέπω ταινίες μέσω λαπτοπ, το έκανα απλά για δοκιμή). Απολαυστική τηλεόραση με φοβερή εικόνα (νομίζω ). Στα δικά μου μάτια , τη μεγάλη διαφορά έκαναν μόνο οι Κούρο... Άλλα κόλπα, αλλά και σε άλλη κατηγορία.
antman, δηλαδη laptop μέσω HDMI η ταινια ακομη και στις γρηγορες σκηνες δεν παρουσιαζε τιποτε προβληματικο;;; Πες μου τετοια, πες μου τετοια...γιατι η τηλεοραση που εχεις ειναι μια απο τις βασικες μου υποψηφιες.

Reaction score
0
nikoska
φιλε μου ημουν και εγω στην θεση σου για σχεδον ενα χρονο και σε καταλαβαινω απολυτα ,οτι και να σουν πουν ο τελικος κριτης ειναι τα ματια σου,εγω κατεληξα στην sony 46 χ3500,πριν παρεις την αποφαση σου πηγαινε μια βολτα στo media mαrkt και δες την σονυ w 4500 να παιζει και σε τηλεοτπικο σημα και μετα παρε την αποφαση σου γιατι η σονυ ειναι οπως η mercedes, ολοι φτιαχνουν αυτοκινητα αλλα mercedes δεν ειναι...............

Στις LCD ναι αλλά overall οι καλύτερες και ακριβοτερες τηλεοράσεις ειναι η σειρά Kuro της Pioneer :107:

Επισης η Sony με την Mercedes εχουν και ενα αλλο κοινο : και των 2 τα service (εαν και οταν τα χρειαστείς) σε ... γδέρνουν κανονικά :142::142:

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 50"

50άρα πλάσμα full HD με 1000 € καλά είναι;
Εμαθα για μια προσφορά που παίζει σε ένα μαγαζί στο Cosmos
Μάλλον αύριο θα πάω να δω.
Την αγόρασε χθες ένας φίλος.
Είναι η LG PF95 50 ιντσών 1920X1080 στο public.
Την είδα με PS3 να παίζει BR και ήταν αξιοπρεπέστατη.
Πολλή καλή αγορά για 1.099 euro στις 50΄΄ και FULL HD

Reaction score
39
antman, δηλαδη laptop μέσω HDMI η ταινια ακομη και στις γρηγορες σκηνες δεν παρουσιαζε τιποτε προβληματικο;;; Πες μου τετοια, πες μου τετοια...γιατι η τηλεοραση που εχεις ειναι μια απο τις βασικες μου υποψηφιες.
Για να μη σου λέω ανακρίβειες , το ξανασυνδεσα μεσω HDMI σήμερα το πρωί και είδα τις μάχες στο Lord Of the Rings (απλό DVD) . Δεν είδα το παραμικρό. Είμαι ckecked από οφθαλμίατρο... Όλα οκ...

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 50"

-------------------------------------------------------------------------------
εχω εδω και μερικες ημερες την 46 χ 3500 και δυο πραγματα εχω να πω αν και δεν ξερω και πολλα
αυτος που λεει οτι οι lcd δεν παιζουν καλα σε τηλεοπτικο σημα δεν εχει δει την χ
αυτος που λεει οτι οι σονυ ειναι σε αισθητικη χειροτερες ολων, αν δεν εχει δει την σονυ χ μπορει να τον δικαιολογησω αν την εχει δει και το λεει μαλλον εχει σοβαρο προβλημα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll