ερωτηση για οθονη συμβατη με ps3

Reaction score
164
Απάντηση: ερωτηση για οθονη συμβατη με ps3

Μετά από ένα Googlάρισμα, βρήκα το εξής post στο avsforum:

"I recently bought a SAMSUNG T240 LCD Monitor (...) I'm using this monitor strictly to play games and watch blu-ray movies on my PS3. I have it connected with an HDMI to DVI cord.

The monitor looks EXCELLENT. The picture is simply astounding. But there is just one small hiccup. Every time anything moves in a game the picture will blur. The faster the thing moves, the more it blurs.

This is most noticeable in my favorite PS3 game, Warhawk. I absolutely love this game to death, but I can't play it because every time I do I get a headache from watching it."

Οπότε, παίζει με το PS3, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πρόβλημα του συγκεκριμένου χρήστη. Ίσως να είναι κάτι που έχει να κάνει με το μόνιτορ, ίσως πάλι, όχι...
Δες και εδώ σχετικά.

Reaction score
0

Μετά από ένα Googlάρισμα, βρήκα το εξής post στο avsforum:

"I recently bought a SAMSUNG T240 LCD Monitor (...) I'm using this monitor strictly to play games and watch blu-ray movies on my PS3. I have it connected with an HDMI to DVI cord.

The monitor looks EXCELLENT. The picture is simply astounding. But there is just one small hiccup. Every time anything moves in a game the picture will blur. The faster the thing moves, the more it blurs.

This is most noticeable in my favorite PS3 game, Warhawk. I absolutely love this game to death, but I can't play it because every time I do I get a headache from watching it."

Οπότε, παίζει με το PS3, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το πρόβλημα του συγκεκριμένου χρήστη. Ίσως να είναι κάτι που έχει να κάνει με το μόνιτορ, ίσως πάλι, όχι...
Δες και εδώ σχετικά.
Ευχαριστω κατ'αρχην για την γρηγορη απαντηση.Μηπως ομως και στους δυο αυτους χρηστες φταιει πρωτον οτι τους το κανει αυτο στο ιδιο παιχνιδι(δηλ. να φταιει το παιχνιδι το οποιο το αποκλειω λιγο)ή να το κανει αυτο λογο της συνδεσης(απο DVI σε HDMI)?Σε περιπτωση που αυτο(το blur) μου το κανει εαν αγορασω την οθονη ξερεις πως απενεργοποιητε?

Reaction score
164

Έχω την εντύπωση ότι είναι ο ίδιος χρήστης και στις δύο περιπτώσεις.

Reaction score
0

Έχω την εντύπωση ότι είναι ο ίδιος χρήστης και στις δύο περιπτώσεις.
Σε περιπτωση που αυτο(το blur) μου το κανει εαν αγορασω την οθονη ξερεις πως απενεργοποιητε?

Reaction score
164

Δεν έχω ιδέα. Καλό είναι να περάσεις από το Πλαίσιο να τη δεις με τα μάτια σου. Ίσως να μην είναι και τίποτα.

Reaction score
49

Καλησπερα!
Θα ηθελα να μαθω εαν η samsung T240 ειναι συμβατη με το ps3.Δεν θελω να την <<ξαναπατησω>>.

Νίκο, έχω την εντύπωση ότι σας τρώει ο....πώλος σας!! :138:
Ακούστε κάτι πολύ απλό......
Με την component έχεις ήδη στα μάτια σου 1080p για τα παιχνίδια και 1080i για τις ταινίες σε BluRay. Και αντίστοιχα 576p για τις ταινίες από DVD ενοικίασης/ εμπορίου και 1080p στα DVD αντιγραφής (δισκάκια που έχεις αντιγράψει για προσωπική χρήση, ως αντίγραφα ασφαλείας των γνήσιων)

Μην αλλάξεις οθόνη....
Δοκίμασες αν αλλάζει η συχνότητα ανανέωσης (Hz) της ήδη υπάρχουσας?
Στο είχα αναφέρει εδώ.....

Πριν κάνεις οτιδήποτε να ξαναδούμε live το θέμα.
Να περάσω απόψε (κατά τις 21:30) ή αύριο?
Κανονίστε και πάρε με τηλέφωνο!!

Λες τελικά να είσαι τόσο γκαντέμης? :111:
Για καλό και για κακό θα πάρω μερικά σκόρδα μαζί μου!! :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos