Pro Evolution 2009 (ps3/360)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Αυτό είναι το κάτι άλλο (NBA 2k9). Πραγματικά εκπληκτικό...και πίστευα ότι δεν πάει καλύτερα απο 2k8.
Pseiras εκτός απο ps3 έχεις και xbox 360;

Reaction score
4
Απάντηση: Pro Evolution 2009 (ps3/360)

το sensible ειναι αυτο?
Yeap !!!
Μονο που θυμαμαι τι παλουκι ηταν να βαλεις γκολ.
Αλλα οντως ιστορικο ποδοσφαιρακι.
Οπως και το πρωτο Fifa απο τα πιο προσφατα ειχε φανταστικο gameplay.
Fifa95 ή 96 δεν θυμαμαι.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Pro Evolution 2009 (ps3/360)

Yeap !!!
Μονο που θυμαμαι τι παλουκι ηταν να βαλεις γκολ.
Αλλα οντως ιστορικο ποδοσφαιρακι.
Οπως και το πρωτο Fifa απο τα πιο προσφατα ειχε φανταστικο gameplay.
Fifa95 ή 96 δεν θυμαμαι.
Στο sensible world of soccer είχα βρεί ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα ποδοσφαιράκια όλων των εποχών. Είχε τα roster όλων των ομάδων σε όλο τον κόσμο, μεταγραφές και καλό manager mode.(πρωταθλήματα,ευρωπαϊκά,μουντιάλ) Βέβαια όταν άρχιζε το παιχνίδι όλα πήγαιναν στην άκρη. Σπουδαίο gameplay με passing game (όπως πρέπει να είναι ένα ποδοσφαιράκι) και γκόλ με πολλά φάλτσα. Το παιχνίδι αυτό το είχα μάθει σαν την παλάμη μου:126:
Θεωρώ ότι κατά χρονική περίοδο τα: match day ΙΙΙ σε amstrad, kick off και sensible σε amiga, iss ή pro (απο super nintendo που το πρωτοέπαιξα) σε ps2 είναι παιχνίδια σταθμός.
Όλα τα άλλα ποδοσφαιράκια ήταν απλός καραμέλες...
Παρεπιπτόντως χθές έπαιξα το demo του pro2009. Απο τη μία είμαι χαρούμενος γιατί επιτέλους θα έχουμε ένα πραγματικό pro στο ps3.
Απο την άλλη δεν είδα καλύτερο gameplay (μάλλον παρεμφερές προς χειρότερο) απο pes2008 σε ps2 (σε ps3 είπαμε το παιχνίδι απλά δεν βλέπεται) , τα γραφικά είναι επιπέδου ps2 με καλύτερη ευκρίνεια (λυπάμαι αλλά κάμια σχέση με fifa), τα animation ρομποτικά και ο ήχος πρέπει να μπαίνει στο mute (άθλιος).
Το πράγμα θα το σώσει το edit mode (που επιτρέπει μέχρι και εισαγωγή συνθηματων ανά ομάδα), το champions league και τα communities ανα τον κόσμο που παίρνουν ένα πάντα απεριποίητο παιχνίδι με σπουδαίο gameplay και το κάνουν κύκνο.
Είναι must buy μόλις βγεί το πρώτο καλό option file.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pro Evolution 2009 (ps3/360)

Στο sensible world of soccer είχα βρεί ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα ποδοσφαιράκια όλων των εποχών. Είχε τα roster όλων των ομάδων σε όλο τον κόσμο, μεταγραφές και καλό manager mode.(πρωταθλήματα,ευρωπαϊκά,μουντιάλ) Βέβαια όταν άρχιζε το παιχνίδι όλα πήγαιναν στην άκρη. Σπουδαίο gameplay με passing game (όπως πρέπει να είναι ένα ποδοσφαιράκι) και γκόλ με πολλά φάλτσα. Το παιχνίδι αυτό το είχα μάθει σαν την παλάμη μου:126:
Θεωρώ ότι κατά χρονική περίοδο τα: match day ΙΙΙ σε amstrad, kick off και sensible σε amiga, iss ή pro (απο super nintendo που το πρωτοέπαιξα) σε ps2 είναι παιχνίδια σταθμός.
Όλα τα άλλα ποδοσφαιράκια ήταν απλός καραμέλες...
Παρεπιπτόντως χθές έπαιξα το demo του pro2009. Απο τη μία είμαι χαρούμενος γιατί επιτέλους θα έχουμε ένα πραγματικό pro στο ps3.
Απο την άλλη δεν είδα καλύτερο gameplay (μάλλον παρεμφερές προς χειρότερο) απο pes2008 σε ps2 (σε ps3 είπαμε το παιχνίδι απλά δεν βλέπεται) , τα γραφικά είναι επιπέδου ps2 με καλύτερη ευκρίνεια (λυπάμαι αλλά κάμια σχέση με fifa), τα animation ρομποτικά και ο ήχος πρέπει να μπαίνει στο mute (άθλιος).
Το πράγμα θα το σώσει το edit mode (που επιτρέπει μέχρι και εισαγωγή συνθηματων ανά ομάδα), το champions league και τα communities ανα τον κόσμο που παίρνουν ένα πάντα απεριποίητο παιχνίδι με σπουδαίο gameplay και το κάνουν κύκνο.
Είναι must buy μόλις βγεί το πρώτο καλό option file.
Στα περισσοτερα συμφωνουμε.
Σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι στα γραφικα που πιστευω οτι εχει γινει μεγαλη προοδος.
Η κινηση φυσικα ειναι ετσι οπως λες αν και ποτε δεν ειχε καλη το Pro και καποτε πρεπει να αλλαξει και αυτο.
Για τον ηχο δεν μπορουμε να πουμε ακομη τιποτα μιας και δεν εχει ηχο το παιχνιδι και μιλαω για το σπικαζ που συνηθως καλυπτει τον background ηχο.
Αλλο πραγμα που με ενοχλησε ειναι τα ρετρο μενου του.
Απο gameplay ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω να μου αρεσει τελικα.
Ας του δωσουμε ομως λιγο χρονο για ασφαλεστερα συμπερασματα.

Reaction score
0
εχω απο χτεσ το παιχνιδι στα χερια μου ,εχει αλλαγες στο gameplay δεν ειναι το ιδιο με το 2008 ,στο ps3 exei καλυτερα γραφικα τοσο στους παιχτες οταν κανει κοντινα αλλα και γενικοτερα ,το εκνευριστικο ειναι οτι δεν εχει τις νεες συνθεσεις των ομαδων πχ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χωρις ντιογκο λετο ντουντου!!!σε καθε ομαδα λειπουν 3-4 παιχτες το καλο βεβαια ειναι οτι θα το διορθωσουν με update,αυτα για την ωρα!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Pro Evolution 2009 (ps3/360)

εχω απο χτεσ το παιχνιδι στα χερια μου ,εχει αλλαγες στο gameplay δεν ειναι το ιδιο με το 2008 ,στο ps3 exei καλυτερα γραφικα τοσο στους παιχτες οταν κανει κοντινα αλλα και γενικοτερα ,το εκνευριστικο ειναι οτι δεν εχει τις νεες συνθεσεις των ομαδων πχ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χωρις ντιογκο λετο ντουντου!!!σε καθε ομαδα λειπουν 3-4 παιχτες το καλο βεβαια ειναι οτι θα το διορθωσουν με update,αυτα για την ωρα!!!
Οντως σε λιγες μερες βγαινει το update :615:

Reaction score
173

Παρτον απο τη Λιβερπουλ.

Ο Ντουντου δεν υπαρχει πουθενα :141:

Ο Ντιογκο ειναι στα αζητητα:143:

Reaction score
4
Απάντηση: Pro Evolution 2009 (ps3/360)

Μπορει καποιος να μου πει αν μπορεις να παιξεις 2vs2 online απο την ιδια κονσολα με ενα φιλο ??
Ψαχνω πανω απο 1 μηνα να δω αν γινεται και κανεις δεν μπορει να μου δωσει αυτην την απλη απαντηση.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Το πήρα κι εγώ το game για ps3. To on line ακόμα δεν το δοκίμασα. Θα το δω το απόγευμα. Τώρα το επίσημο update ποιο πολύ χαλάστρα θα μας κάνει, αν κρίνω από το φοβερό option file που θα κυκλοφορήσει το wenb στις 25/10. Εκεί θα υπάρχουν πάρα πολλά.
Σάββατο μαζευτήκαμε 4 άτομα παρέα να το τεστάρουμε και κολλήσαμε ως τις 2 το βράδυ. Το παιχνίδι θυμίζει επιτέλους pro!
Δεν έχει τόσο καλό gameplay όσο το pro2008 στο ps2, αλλά και πάλι είναι απόλαυση. Περιττό να πω ότι το fifa2009 ωχριά μπροστά στο pro.

Reaction score
4

Το πήρα κι εγώ το game για ps3. To on line ακόμα δεν το δοκίμασα. Θα το δω το απόγευμα. Τώρα το επίσημο update ποιο πολύ χαλάστρα θα μας κάνει, αν κρίνω από το φοβερό option file που θα κυκλοφορήσει το wenb στις 25/10. Εκεί θα υπάρχουν πάρα πολλά.
Σάββατο μαζευτήκαμε 4 άτομα παρέα να το τεστάρουμε και κολλήσαμε ως τις 2 το βράδυ. Το παιχνίδι θυμίζει επιτέλους pro!
Δεν έχει τόσο καλό gameplay όσο το pro2008 στο ps2, αλλά και πάλι είναι απόλαυση. Περιττό να πω ότι το fifa2009 ωχριά μπροστά στο pro.
ΕΥΓΕ φιλε μου!!!!
Κανε τον κοπο και δες με το 2vs2 τι γινεται και ενημερωσε μας.
Εχω γινει κουραστικος το ξερω :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos