Νέος χώρος DEDICATE ROOM Βοήθεια

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή καλωδίων μεταξύ ηχείων FOCAL chorus 826V, FOCAL SR 800V και DENON 3808 το μήκος είναι περίπου 6 μ τα μπροστινά και τα surround 9 m από τον ενισχυτή. Θα χρειαστώ επίσης να συνδέσω τον προβολέα με τον ενισχυτή και το PC τη άλλα καλώδια θα χρειαστώ εκτός από 1 HDMI 11m.
Τα ηχεία και ο ενισχυτή δεν έχουν αγοραστή ακόμα. Εάν έχετε να προτείνεται και κάτι άλλο ευπρόσδεκτο. Το μόνο που έχω αγοράσει μέχρι τώρα είναι το πανί (screenline ceiling motorize 132’’) το DVD PLAYER DENON 2910 και το κεντρικό ηχείο το οποίο είναι KEF ci200.3qt (motorized). Αυτό που βιάζομαι είναι να επιλέξω τα καλώδια διότι πρέπει να κλειστή με γυψοσανίδα. Η σκέψη μου είναι να τερματίσω όλα τα καλώδια σε wall plate και από εκεί να φύγω για τις πηγές.
Επισυνάπτω κάποια σχέδια που έχω κάνει για να μπείτε στο νόημα. Τα καλώδια θα περάσουν από περιμετρικά από φ50 σωλήνα που έχω στηρίξει στο ταβάνι και έπειτα θα κλιστεί.

Ευχαριστώ

Attachments

Reaction score
384
Απάντηση: Νέος χώρος DEDICATE ROOM Βοήθεια

Ο,τι καλωδιο και να αγορασεις θα κανει. Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις διαφορετικο κεντρικο και οχι τα καλωδια. Πως και πηρες τετοιο συνδυασμο?

Reaction score
0

Ο,τι καλωδιο και να αγορασεις θα κανει. Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις διαφορετικο κεντρικο και οχι τα καλωδια. Πως και πηρες τετοιο συνδυασμο?
Το κεντρικό KEF το προόριζα μαζί με άλλα 2 surround και μπροστινά IQ9 για το σαλόνι. Αλλά επειδή πήγα και άκουσα τα ΙQ9 και δεν μου αρέσανε καθόλου μου έμμηνε το ένα. Είχα αγοράσει ένα από αυτά για να το ακούσω.

Reaction score
0

Tα καλώδια oehlbach 2x2.5 κάνουν? Είναι κάτι που με βιάζει (περιμένω μάστορα για τις γυψοσανίδες).
Για πίσω εάν δεν αγοράσω δίπολα έχω κάτι B&W dm 602. Λες να κάνουν?

Reaction score
62

Τα Oehlbach τα έχω κι εγώ και είναι από τα καλύτερα καλώδια, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όπως σου είπαν και οι συμφορουμήτες, καλό είναι να στραφείς στην αγορά ΙΔΙΟΥ κεντρικού με τα μπροστινά ηχεία, γιατί ο ήχος πρέπει να είναι ομοιόμορφος και απο ηχείο σε ηχείο, διαφέρει!! Όσον αφορά το χώρο σου, θα σου πρότεινα να τραβήξεις καναπέ και δίπολα, όσο πιο πολύ μπροστά σε παίρνει. Τα δίπολα, σωστά, πρέπει να είναι στα πλαϊνά της θέσης ακρόασης, αλλά να καλό είναι να είναι μακρυά από τον πίσω τοίχο. Αργότερα μπορείς να βάλεις surround back ηχεία, για να γεμίσεις το χώρο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef