Fable 2 (Xbox 360)

Reaction score
1
4 χρονια μετα, το δευτερο μερος του πανεμορφου RPG της Lionhead επιστρεφει βελτιωμενο σε καθε τομεα. Ο παικτης ξεκιναει να παιζει ως ενα μικρο παιδι, που μεσα απο τις δοκιμασιες και το περασμα του χρονου, θα πρεπει να παλεψει για να αντιμετωπισει το κακο που απειλει τον φανταστικο κοσμο του Albion. To παιχνιδι προσφερει παρα πολλες επιλογες, ηθικα διλημματα και περιπετειες. Το πως τα προσεγγιζει ολα αυτα ο καθε παικτης θα εχουν αντικτυπο ακομα και στην εμφανιση του χαρακτηρα του, καθως αυτος μεγαλωνει. Περα απο το main story υπαρχουν και παρα πολλα sidequests, η δυνατοτητα δημιουργιας οικογενειας, minigames και φυσικα ο σκυλος που ακολουθαει τον χαρακτηρα μας βοηθωντας τον στις περιπετειες του.

Metacritic score 90/100

Attachments

Reaction score
4
Απάντηση: Fable 2 (Xbox 360)

Μεσα στο ΣΚ και οι δικες μου εντυπωσεις απο το παιχνιδι.
Ετσι και αλλιως ομως μιλαμε για εναν εγγυημενο τιιτλο.

Reaction score
4

Μεχρι στιγμης το παιχνιδι ειναι Μαγευτικο!!
Παρα πολυ καλα γραφικα και πανω απο ολα σε μαγευει η ατμοσφαιρα του.
Gameplay στρωτο και ευκολο αλλα ενδιαφερον.
(Στο Fallout βαρεθηκα την ζωη μου)

Reaction score
0
Έπαιζα όλη την κυριακή απο τις 4.00 το απόγευμα μέχρι τις 2.00 το βράδυ ασταμάτητα.......με ρούφιξε το παιχνιδάκι για τα καλά......μου άρεσε πααααρα πολύ......αφού να φανταστείτε ότι δεν έπαιξα καθόλου με το αγαπημένο μου little big planet......
Ωραίο στόρυ, ωραία γραφικά, άκρως κατανοητό και άκρως διασκεδάστικό, χωρίς να σε αγχώνει και χωρίς να σε κουράζει καθόλου, σήμερα αυριο και την τεταρτη(που έχω άδεια απο την δουλειά), θα πάιζω μέχρι να το τελειώσω, έχω ακούσει ότι δεν είναι τεράστιο αρα μάλλον θα τα καταφέρω:414:

Reaction score
4

Τί;; Για πες, έχει διαρρεύσει το Fallout 3? Γιατί αυτό το έχω στα υπόψιν.
Το εχω αρκετο καιρο.
Ειναι κλωνος του Oblivion αλλα σε μελλοντικη εποχη.
Για τους λατρεις του ειδους πρεπει να ειναι πολυ καλο.
Εγω μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου και αφου εγινα 18 χρονων(κλεμενο απο fallout 1 και 2) και βγηκα στον κοσμο , πηρα το πρωτο μου quest και εκει το εκλεισα.
Δεν εχω πια αυτην την υπομονη να ασχοληθω με τοοοσο αργα παιχνιδια.
Κοιτουσα διπλα μου και με περιμεναν Fable2 , Dead Space , Far Cry 2 οποτε καταλαβαινεις :137:

Reaction score
0

Εγω μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου και αφου εγινα 18 χρονων(κλεμενο απο fallout 1 και 2) και βγηκα στον κοσμο , πηρα το πρωτο μου quest και εκει το εκλεισα.
Μήπως το άφησες πάνω που άρχιζε η δράση όμως;

Reaction score
4

Μήπως το άφησες πάνω που άρχιζε η δράση όμως;
Σιγουρα και θα του δωσω και αλλο χρονο αλλα να βρω το κουραγιο πρωτα. :137:
Αλλα αμα δεις τα μενου του........Στραβωθηκα.

Reaction score
4

Μετα απο 2 μερες που το εχω μπορω να πω με ευκολια οτι το παιχνιδι ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Οποιος δεν το εχει ας τρεξει να το αγορασει.

Reaction score
0
Φαντάζομαι οι κάτοχοι της PS3 απλά το ξεχνάνε ε; :110: :141: Το πρώτο Fable το είχα παίξει σε pc….απλά μαγευτικό!!!!

Reaction score
1

Ναι το πρωτο ειχε βγει σε xbox & pc, τι σχεση εχει το ps3?

Reaction score
1

Δε παιζει κατι τετοιο, ειναι τιτλος της Microsoft. To πολυ πολυ να το δεις και αυτο σε pc σε κανα 6μηνο με χρονο

Reaction score
0
Χτες βράδυ το τελείωσα το παιχνιδάκι, ήταν απολαυστικότατο!!!!!

Είχα την δυνατότητα να πάιζω για 2-3 μέρες ακόμα, κάνοντας αγοραπωλησίες και παράπλευρα quest, αλλα λόγω της μανίας μου να τελειώνω τα παιχνίδια δεν κρατήθηκα και το έτρεξα προς το τέλος του γρήγορα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Fable 2 (Xbox 360)

Το εχω αρκετο καιρο.
Ειναι κλωνος του Oblivion αλλα σε μελλοντικη εποχη.
Για τους λατρεις του ειδους πρεπει να ειναι πολυ καλο.
Κοιτουσα διπλα μου και με περιμεναν Fable2 , Dead Space , Far Cry 2 οποτε καταλαβαινεις :137:

Ρε συ μήπως μεγαλώνοντας δεν θα παίζουμε καθόλου? Το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Έχω ένα PC με 2χ 4870χ2 και Quad [email protected] που το έφτιαξα για να παίζω και τελικά μόνο FPS και Driving παιζω. Πήρα και το Age of Conan και το παράτησα στο Level 18, και τελευταία το Warhammer Online και μπήκα δύο ώρες και δεν έχω ξαναμπεί εδώ κι ένα μήνα.

Έχω και PS3 (κυρίως για Blu-Ray player), ΧΒΟΧ360 και Wii και το μόνο που κάνω είναι να παίζω Demo! Μετά βαριέμαι.. Τα ξεκινάω αλλά....

Το Fable II όμως μου φαίνεται καλό και λέω να το δοκιμάσω.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Fable 2 (Xbox 360)

Ρε συ μήπως μεγαλώνοντας δεν θα παίζουμε καθόλου? Το ίδιο παθαίνω κι εγώ. Έχω ένα PC με 2χ 4870χ2 και Quad [email protected] που το έφτιαξα για να παίζω και τελικά μόνο FPS και Driving παιζω. Πήρα και το Age of Conan και το παράτησα στο Level 18, και τελευταία το Warhammer Online και μπήκα δύο ώρες και δεν έχω ξαναμπεί εδώ κι ένα μήνα.

Έχω και PS3 (κυρίως για Blu-Ray player), ΧΒΟΧ360 και Wii και το μόνο που κάνω είναι να παίζω Demo! Μετά βαριέμαι.. Τα ξεκινάω αλλά....

Το Fable II όμως μου φαίνεται καλό και λέω να το δοκιμάσω.
Το παθαίνω κι εγώ πολλές φορές!! Γερνάμε φίλε μου, γερνάμε.....:142::142:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members