The Incredible Hulk (2008) (Blu-ray)

Reaction score
59
Απάντηση: The Incredible Hulk (2008) (Blu-ray)

Δεν αναφερει τιποτα για υποτιτλους !!

Τι κακο κι αυτο να μην γραφουν !!!!!

Reaction score
0

Εγω ημουν με την ιδεα οτι οταν δεν γραφουν για υποτιτλους σημαινει οτι δεν εχουν. Αν στην πραγματικοτητα εχουν και δεν τους αναφερουν κακο δικο τους. Δεν θα τους παρακαλουμε να τους δωσουμε τα λεφτα μας. Εγω παντως προσωπικα θα αγοραζα αρκετες ταινιες bluray απο το play αν ειχαν υποτιτλους ελληνικους. Τωρα πχ εχουν προσφορα 2 - 3 για πρωτη φορα με τοσους πολλους τιτλους αλλα δεν βρηκα εστω τρεις ταινιες που να τις θελω για συλλογη και να εχουν ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
130

Εγω ημουν με την ιδεα οτι οταν δεν γραφουν για υποτιτλους σημαινει οτι δεν εχουν. Αν στην πραγματικοτητα εχουν και δεν τους αναφερουν κακο δικο τους. Δεν θα τους παρακαλουμε να τους δωσουμε τα λεφτα μας. Εγω παντως προσωπικα θα αγοραζα αρκετες ταινιες bluray απο το play αν ειχαν υποτιτλους ελληνικους. Τωρα πχ εχουν προσφορα 2 - 3 για πρωτη φορα με τοσους πολλους τιτλους αλλα δεν βρηκα εστω τρεις ταινιες που να τις θελω για συλλογη και να εχουν ελληνικους υποτιτλους.
Σωστός ο Βάιος.!!
Αν δέν έχω αγοράσει ακόμα συσκευή bluray είναι λόγο ελλείψεως ταινιών με υπότιτλους, και όχι οικονομικό.

Reaction score
1

Αυτα ειναι χθεσινα κουλουρια!

Ξεκινα να βλεπεις αυτες και οταν τελειωσεις, θα εχουν βγει αλλες τοσες, αν οχι περισσοτερες.

Reaction score
0

Αφού το videosun το αναφέρει με ελληνικά τί αγχώνεστε νέοι μου;

Εγώ έριξα μια προπαραγγελία στο amazon για Iron Man & Dark Knight και είμαι πανευτυχής. :116: Χωρίς ελληνικά αλλά τί να κάνεις...

Reaction score
0

Λοιπον, 30 ευρω ο Χουλκ στο videosun.gr και 21 στο play.com. Εμεις επειδη ειμαστε οι πιο πλουσιοι της Ευρωπης ας το πληρωσουμε λιγο παραπανω. Καλα ... Νομιζω μπορουμε να περιμενουμε ακομα λιγο για την bluray συλλογη μας... Τα αγοραζουμε σε καναδυο χρονακια που θα τους μεινουν στις αποθηκες και θα τα πουλουν 20 ευρω την δεκαδα.

Reaction score
0

Μα θα βγει για ενοικίαση προφανώς...

Reaction score
0

Στην Αθηνα που εχει πολυ κοσμο, μπορει να τα αγορασουν οι ιδιοκτητες videoclub. Εδω στην Κυπρο παντως, λενε οτι δεν τους συμφερει να αγορασουν τα original dvd. Ποσο μαλλον τα bluray....
Εδω στο 90% κινουνται με τα κοπια dvd . Bluray για ενοικιαση δεν εχω δει ακομα στην Κυπρο. Λογικα καποια μεγαλα στις πολεις πρεπει να ξεκινησουν αυτο τον καιρο αφου λογικα θα τους τα πλασαρουν οι ελληνικες εταιρειες διανομεις. Θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να βλεπω τις φατσες τους οταν θα τους λενε για τα bluray :123:

Reaction score
0
Tο έχει βρεί κανείς σας για ενοικίαση? Λέγανε οτι θα έρθει 7/10 και στο video club που πηγαίνω μου λένε οτι ακόμα δεν έχει ερθει και το περιμένουν οπου να ναι..

Reaction score
54
Tο έχει βρεί κανείς σας για ενοικίαση? Λέγανε οτι θα έρθει 7/10 και στο video club που πηγαίνω μου λένε οτι ακόμα δεν έχει ερθει και το περιμένουν οπου να ναι..
Οχι, στο βιντεο κλαμπ της περιοχης μου το εχουν παραγγειλει και το περιμενουν.

Reaction score
0

απλα μου ειπαν απο την εταιρια οτι εχουν προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους και θα το φτιαξουν το μαρτιο... αν το βρεις πιο πριν πες το μου και εμενα να το αγορασω!

Reaction score
54
Re: Απάντηση: The Incredible Hulk (2008) (Blu-ray)

απλα μου ειπαν απο την εταιρια οτι εχουν προβλημα με τους ελληνικους υποτιτλους και θα το φτιαξουν το μαρτιο... αν το βρεις πιο πριν πες το μου και εμενα να το αγορασω!
ok thanks.

Reaction score
0

Δηλαδή θα τους πάρει 4 μήνες να περάσουν ένα αρχείο υποτίτλων (ήδη έτοιμο από το DVD) στο Blu-ray? :111:

Με Amstrad 6128 το κάνουν το authoring? :142:

Reaction score
0

γιατι τοσο αργα?

Reaction score
34

Δηλαδή θα τους πάρει 4 μήνες να περάσουν ένα αρχείο υποτίτλων (ήδη έτοιμο από το DVD) στο Blu-ray? :111:

Με Amstrad 6128 το κάνουν το authoring? :142:
πω πω ..... που τον θυμηθηκες αυτον τωρα;;;

Κυριοι για αλλη μια φορα πρεπει να καταλαβουμε που ζουμε και ποσο μας υπολογιζουνε....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis