NEKRO NOKIA N72

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Lpanosl, να σε βοηθήσω δυστυχώς δεν μπορώ, αλλά όλο και κάποιος γνώστης θα δει σύντομα το θέμα.

Θα ήθελα ωστόσο να σου επισημάνω για μία ακόμη φορά (σου έχει επισημανθεί από το συντονιστή της κατηγορίας και εδώ) ότι τα posts πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά και όχι greeklish.

Reaction score
175
Απάντηση: NEKRO NOKIA N72

Μια βολτα σ'ενα Nokia-shop θα σου εδινε λυση.

Εαν ειναι παραεισαγωγη, η βολτα σου θα ειναι περιττη.

Reaction score
47
όταν εννοείς δεν λειτουργεί??
μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος??
έβαλες έβγαλες μπαταρία??, πότε και πως σταμάτησε να λειτουργεί? βοηθησε μας για να μπορουμε να σε βοηθήσουμε

Reaction score
0
Ναι...συγνωμη η δυμανη της συνιθιας βλεπετε...εχω βγαλει μπαταρια κ εχω δοκιμασει αναβαθμηση αν κ σε αυτου του τυπου τις συσκεβες γινεται μονο οταν ειναι σε λειτουργεια αλλα τπτ..το παραεισοαγωγη δεν το πολυ καταλαβα:114:..αν κ μπορει να εχει πολλες εννοιες....τελος παντων η συσκυη ειναι αγορμασμενη απο Ελλαδα.καπου υπαρχει κ αποδειξη για τουσ καχυποπτους..

Reaction score
175
Απάντηση: Re: NEKRO NOKIA N72

Ναι...συγνωμη η δυμανη της συνιθιας βλεπετε...εχω βγαλει μπαταρια κ εχω δοκιμασει αναβαθμηση αν κ σε αυτου του τυπου τις συσκεβες γινεται μονο οταν ειναι σε λειτουργεια αλλα τπτ..το παραεισοαγωγη δεν το πολυ καταλαβα:114:..αν κ μπορει να εχει πολλες εννοιες....τελος παντων η συσκυη ειναι αγορμασμενη απο Ελλαδα.καπου υπαρχει κ αποδειξη για τουσ καχυποπτους..
Αν δεν το εχει εισαγει η Νοκια στην Ελλαδα, δεν αναλαμβανει την επισκευη του. Εκτος κι αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που την επαθα εγω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid