Βόμβος από THX 12 Sub

Reaction score
2
Το παραπάνω sub το πήρα πριν από 11 μέρες και έχω το εξείς πρόβλημα κατά διαστήματα.

Μου κάνει ένα περίεργο βόβμο , όχι πάντα κάποιες φορές όταν το ανοίγω......

Το RCA που έχω πάρει για να το συνδέσω με τον ενισχυτή είναι της Μonster Cable Θωρακισμένο.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγω κάνει το βόμο όταν ανοίγει?

Η θα το κάνει από το ξεκίνημα η θα παίζει μια χαρά....

Πχ ενώ παίζει δεν το κάνει πότε .Άμα όμως το ανοίξω και αρχήσει δε σταματάει , κλείνω το sub και ξαναδοκιμάζω να το το ανοίξω μετά από λίγα λεπτά .

Άλλες φορές είμαι τυχερός και σταματάει άλλες φορές όχι.

Reaction score
2
Σημείωση ότι το βόμβο το κάνει ακόμα και χωρίς να έχω συνδεμένο το Sub στον ενισχυτή.

Επίσης όταν κάνει το βόμβο είναι παλόμενος , κάτι σαν ντουπ , ντουπ , ντουπ και η μεβράνη του sub πάλεται εμπρός -πίσω.

Reaction score
7
Σημείωση ότι το βόμβο το κάνει ακόμα και χωρίς να έχω συνδεμένο το Sub στον ενισχυτή.

Επίσης όταν κάνει το βόμβο είναι παλόμενος , κάτι σαν ντουπ , ντουπ , ντουπ και η μεβράνη του sub πάλεται εμπρός -πίσω.
Μάλλον φίλε μου πρέπει να το πάς για επισκευή. Έχει πρόβλημα το τελικό στάδιο ενίσχυσης του Subwoofer.

Reaction score
2
Πήγα από το κατάστημα που το πήρα και ανέλαβαν αυτή να το πάνε στην crystal Audio για επισκευή ή αλλαγή με νέο αν είναι προβληματικός.

Πολύ με απογοήτευσε το γεγονός , 1 εβδομάδα το Sub και να έχει πρόβλημα..........

Reaction score
7
Πήγα από το κατάστημα που το πήρα και ανέλαβαν αυτή να το πάνε στην crystal Audio για επισκευή ή αλλαγή με νέο αν είναι προβληματικός.

Πολύ με απογοήτευσε το γεγονός , 1 εβδομάδα το Sub και να έχει πρόβλημα..........
Συμβαίνουν και αυτά φίλε, υπομονή :107:. Εύχομαι να σου έρθει γρήγορα πίσω να το χαρείς!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος