Dvd player και hdmi σύνδεση

Reaction score
0
Καταρχήν, συγνώμη για τη μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.

Θέλω λοιπόν να πάρω ένα dvd player. Οι απαιτήσεις μου είναι ελάχιστες -απλά θέλω divx με ελληνικούς υπότιτλους. Εχω μια τηλεόραση lg με hdmi σύνδεση (hd ready, όχι hd full) και απλά προβληματίζομαι: έχουν νόημα τα παραπάνω ευρώ για να έχει το dvd hdmi σύνδεση και να το συνδέσω με hdmi στην τηλεόραση ή είναι πρακτικά αδιάφορο;

Reaction score
173
Απάντηση: Dvd player και hdmi σύνδεση

Καλως ηλθες στην παρεα μας Αγγελε.
Καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη γιατι απλα αν δεν ρωτησεις δε θα μαθεις!

Καλο θα ειναι το dvd που θα παρεις να εχει εξοδο hdmi. Διαβασε αυτο το θεμα για να δεις τι ακριβως πρεπει να προσεξεις. Επισης μια αλλη λυση ειναι να παρεις ενα mediabox με σκληρο δισκο (διαβασε τα σχετικα θεματα σε αυτη την κατηγορια) για να κανεις τη δουλεια σου.

Διαβασε καλα γιατι θα σου κανω ερωτησεις μετα:137:

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αργησα να ανταπαντήσω, γιατί διάβαζα :)

Τελικά, πήρα ένα dvd player lg με Hdmi σύνδεση, το οποίο τελικά το έκανα δώρο σε μια φίλη μου, και για μένα ένα dvd recorder, πάλι lg αλλά χωρίς hdmi. Από τις λίγες μέρες που τα είχα και τα δύο σπίτι, ομολογώ ότι δεν είδα κάποια σοβαρή διαφορά.

Reaction score
0

Επί τη ευκαιρία, να κάνω και μία άλλη ερώτηση, χωρίς να ανοίγω νέο τόπικ.

Προσπαθώ να κάνω το dvd recorder να δει και να γράψει τα κανάλια της ψηφιακής ερτ (η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο dvb δέκτη). Αλλά δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Αναλογικά κανάλια γράφει κανονικά, όπως γράφει κανονικά και από αποκωδικοποιητή. Τα έχει καταφέρει κανείς; Κάνω κάτι λάθος;

Reaction score
6
Δες αν η τηλεόρασή σου μπορεί να στείλει σε κάποια έξοδό της το σήμα των ψηφιακών.

Κατόπιν πες στο recorder να γράψει από εκεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef