DIY Tripath για Magnepan

Reaction score
2
Καλησπερα!

Νταξ, τωρα δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να αναφερουμε ποιος ντιτζιταλοφρικουλας θελει class-t για τις τριδρομες μπαλκονοπορτες του, ετσι? :137: Μεγαλα παιδακια ειστε, καταλαβατε...

Θελουμε λοιπον 6 monoblock ή 2 triple mono (μαλλον το 2ο, με φοβο να μας πουνε και χαϊεντάδες). Απαιτησεις, λιγες και σαφεις. Περι τα 200Watt στον δρομο. Για να δουμε τα κιτακια μας...

Επειδη δεν ειμαστε σε "cost-no-object" plan, αλλα και για λογους τοπολογιας (ειπαμε, triple mono) και κατασκευαστικους (απειρα μικροσκοπικα smd), ο truepath απορρίπτεται. επομενη προταση, ο AMP 10. Για να δουμε...

Εχουμε και λεμε. Θελουμε 6 modules απο δαυτα. Γεφυρωμενα, θα μας δίνουν περι τα 220Watt ανα module (ή ανα δρομο ή ανα monoblock, όπως προτιματε), στα 4Ω. Αναγκες σε μετασχηματιστες, ενας τοροειδης 500VA, ±22V ανα module, για να ειμαστε καλυμενοι.

Για πειτε...

Reaction score
2
Ελα ρε, θα σου κανω εγω εναν σπεσιαλ, ψηφιακο, με λαμπα, με οθονη, με dac, με mak (τον Ευμορφοπουλο), Χαι ενδ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω ότι 220W/δρόμο με ενεργό κρος δηλαδή 660W στο κανάλι, μας φτάνουν. Τώρα έχω 500W/κανάλι. Εσύ τι λες;

...

Reaction score
2
Κοιτα, αμα θες μπορουμε και δυνατοτερους :137:. Aλλα, φυσικα, μεγλωνει και το κοστος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτός δεν κοιτάει τίποτα κάτω από το κιλοβάτ, ίσως λογικό για εκεί που τα έχει στημένα. Για μένα είναι μάλλον υπερβολή. Επίσης λάβε υπόψη σου ότι παίζουν μέχρι τους 45-50 κύκλους. Μετά έχω άλλο ένα κιλοβάτ... στο sub.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: DIY Tripath για Magnepan

Οκ .
Μια ερωτηση , ο amp που θα οδηγει το ribbon δεν θα μπορουσε να ειναι μικροτερος για να γλυτωσεις κανα ευρω?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν τα άκουσα ρε συ. Από ότι μου είπε το πουλάκι που τα άκουσε όμως... μαμούν και δέρνουν. :126:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.115
το 2022 του ΑΜΡ10 βγάζει 90 βατ στα +-31V (οι πυκνωτές του είναι στα 35V και είναι λίγοι..) και αντέχει μέχρι +-40V. Δε θα παίξει γεφυρωμένο τα magnepan.

Το παλμοτροφοδοτικό που βρήκες είναι κουκλί, αλλά:

1. βγάζει +-60V άρα δε κάνει για το ΑΜΡ10

2. θέλει ένα τροφοδοτικό από πίσω του από PC να του δίνει 12V και με μεγάλες αντοχές, μπορεί να χρειαστεί και 1 κιλοβάτ... Αλλιώς βάλε μπαταρίες

Με 90-100watt στο κανάλι οριακά τα βλέπω τα πράγματα, θα πρότεινα κάτι μεγαλύτερο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.115
Το UDC180 Θέλει max +/-50 V ενώ το UcD400 57-65 (+/-)V , max +/-75, οπότε με τα +/-60 είσαι ΟΚ.

ΥΓ όσο πιο πολλά τα +/-V της τροφοδοσίας, τόσο καλύτερα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.283
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos