Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δεν λένε.Τα zingalli 115 τί λένε?????
Δεν τα έχω ακούσει!!
Γνώμες???
Αυτά να μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος και θα γινόμουν Hi-Endas !....
.. Το μεγάλο Zingali, όμως, είναι ένα μετα-ηχείο που έχει προ πολλού ξεπεράσει την αναζήτηση της όποιας ηχητικής... σφραγίδας, στοχεύοντας πια απευθείας στο αναπαραγόμενο συναίσθημα. Οι κατακτήσεις του, λοιπόν, δεν περιγράφονται με όρους φασματικών περιοχών, ανάλυσης κτλ., αλλά με την τεράστια ποικιλία των εκφραστικών του μέσων, με την απίστευτη ποικιλία των ηχοχρωματικών του διαβαθμίσεων, με την απόλυτα φυσική υφή του.
......
.....
Π. Κωτσής
αναδημοσίευση από το περιοδικό Ήχος Εικόνα
Κουβέντα στο εργαστήριο....μελετώντας + ρυθμίζοντας.
-Θέλωωω, αυτό το ηχείο να έχειιιιι....., κάτι παραπάνω από τα άλλα, κάτι διαφορετικό, κάτιιιι....
-Τι θες, συναίσθημα ?
-Εεε, για να δω.
- Πιάστο κατσδαβίδι ρε, να του βάλω λίγο παραπάνω να τον πιάσουν τα κλάματα.
- Σταυρό ή ίσο μάστορα ?
Γιατί ρε νομίζεις ότι μπορεί να τα εξηγήσει αυτός που τα γράφει; :137:Αυτά να μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος και θα γινόμουν Hi-Endas !
Σκέφτεσαι να δεις αγγελία έξω απο συνεργείο :Το οριτζιναλ ειναι (μαστορας προς παραγυιο σε συνεργειο αυτοκινητων) : Πιασε ρε μισο κιλο αβανς απ' το ντεξιον.
Τα έχω ακούσει προσεκτικότατα και πολλές φορές στα σπίτια δύο Φίλων μου. Πρόκειται για πολύ καλό ηχείο ! Έχει στοιχεία που μπορούν να θεωρηθούν κορυφαία!Τα zingalli 115 τί λένε?????
Δεν τα έχω ακούσει!!
Γνώμες???
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Βασίλη. Να ξεκαθαρίσω ότι αν και δεν είμαι οπαδός της συγκεκριμένης φιλοσοφίας κατασκευής το συγκεκριμένο ηχείο μου αρέσει πολύ.Τα έχω ακούσει προσεκτικότατα και πολλές φορές στα σπίτια δύο Φίλων μου. Πρόκειται για πολύ καλό ηχείο ! Έχει στοιχεία που μπορούν να θεωρηθούν κορυφαία!
Για κάποιον που έχει κατάλληλο χώρο είναι μια πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία τιμής τους !
μπα ροδινοΘανάση αυτά με 20 watt;Χλωμο το κόβω...
και με 10 μια χαρα πανε.Θανάση αυτά με 20 watt;Χλωμο το κόβω...