Tomb Raider Underworld

Reaction score
51
Απάντηση: Tomb Raider Underworld

Αυτό που με εκνευρίζει πολύ (μα πάρα πολύ......) είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε κυκλοφορεί ήδη «σπασμένο» για pc & Xbox και το γνήσιο που έχω προπαραγγείλει εδώ και ένα μήνα δεν είναι σίγουρο αν θα το έχω στα χέρια μου την Παρασκευή!!!!

Που και να το έχω, εξακολουθεί να είναι εκνευριστικό.
Να πληρώνω τα 55-65€ και να βλέπω/ παίζω 5 με 6 μέρες από τους «τσαμπατζήδες»....:141: :141:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Tomb Raider Underworld

Που και να το έχω, εξακολουθεί να είναι εκνευριστικό.
Να πληρώνω τα 55-65€ και να βλέπω/ παίζω 5 με 6 μέρες από τους «τσαμπατζήδες»....:141: :141:
Αφου μου ηθελες ps3 (μόνο) :137:

Reaction score
0
Το ξεκινήσαμε, και δείχνει πάρα πολύ ωραίο, με γρίφους απο το ξεκίνημα:437:, δεν χρειάζεται πιστεύω άλλες περιγραφές.....Η Lara είναι πάντα Lara...:602:

Reaction score
4
Σημερα που θα το ξαναπιασουμε θα γραψω εντυπωσεις.
Παντως δειχνει αρκετα καλο μεχρι εκει που εχουμε παιξει με καλα γραφικα αλλα ευκολους γριφους .
Φανταζομαι να δυσκολεψει παρακατω γιατι απο οτι ακουσα δεν ειναι και μεγαλο σαν παιχνιδι.

Reaction score
51

Χμμμμ........

2 αρνητικά με το καλημέρα....

1. Τιμή: 69.99€ (αν και πλήρωσα 63€ λόγω έκπτωσης) :141:
2. Ανάλυση 720p.....Κρίμα....Περίμενα πως θα ήταν 1080p :141:

Εντυπώσεις αργότερα....
Μαζί με....φωτορομάντζο!!!! :116: :138:

Reaction score
51

Να πω και ένα καλό.....
Ο ήχος είναι Dolby Digital (σίγουρα αναβαθμισμένος σε σχέση με το Dolby Prologic II στις προηγούμενες) :107:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Tomb Raider Underworld

Σταμάτα αglήτη
Δεν θα προλάβω να την «αγγίξω» πριν τις 20:00!!!!!
Τι να σταματησω που ολο ανοιγματα κανει και πολλες φορες νομιζεις οτι απλα δεν φοραει τιποτα!!!
Δες το και θα με θυμηθεις

Reaction score
51

Θα την λιώσω στην....προπόνηση την κοπέλα!!! :116:
Και βεβαίως, στον........προβολέα! :121: :138:

Reaction score
51

Κατάφερα τελικά εχθές αργά το βράδυ να ασχοληθώ με την κουκLARA!! Όχι σε μεγάλες εντάσεις δυστυχώς (γιατί κοιμόταν η μικρούλα μας, ήταν περασμένες 12:30) αλλά ήταν αρκετή για να απολαύσω το υπέροχο (για άλλη μια φορά) soundtrack του παιχνιδιού αλλά και τους ανατριχιαστικούς ήχους των εφέ!

Το παιχνίδι έχει καλή ροή αλλά έχει και αρκετές στιγμές που ένας μη έμπειρος παίκτης θα αποπροσανατολιστεί.
Η Lara περίμενα να έχει πιο «ζεστά» γραφικά (εξακολουθεί να θυμίζει κούκλα) και σε κάποιες κινήσεις της φαίνεται λίγο πλαστική.
Βέβαια όλα τα παραπάνω με λίγο αυστηρά κριτήρια, αλλά σε τελική ανάλυση για το PS3 uα ήθελα (όπως προανέφερα) και 1080p και βελτιωμένα τα παραπάνω.....

Ίσως να με ξενίζει λίγο και το γεγονός ότι έχουμε πλέον πιο κοντινά πλάνα της κουκLaraς (σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια) κάτι που εντυπωσιάζει αλλά δείχνει και πιο έντονα την....πλαστικότητα της Λάρας

Τα τοπία είναι τρομερά. Μεγάλο βάθος πεδίου, υπέροχα χρώματα, σωστή κίνηση των φυτών, του νερού, των ζώων (ιδιαίτερα εντυπωσιακά τα εξωτικά πουλιά και οι τίγρεις).
Απίστευτες λεπτομέριες σε σκοτεινούς χώρους (ιδιαίτερα στις σκιάσεις), όταν ενεργοποιήσουμε τον φακό της Lara και αντίστοιχα εντυπωσιακά τα πλάνα κάτω από την επιφάνεια του νερού.......

Ηχητικά το Dolby Digital δίνει άλλον αέρα στα εφέ και το soundtrack και σε κρατάει στην πρίζα κάθε φορά που ακούς έναν περίεργο ήχο σε κάποιο ηχείο.......Αν παίζετε βράδυ θα πάθετε!!!
Εντυπωσιάστηκα πολύ από τους ήχους λαμαρίνας και στρεβλώσεων του πλοίου όταν βυθιζόταν. Εντυπωσιακό!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος