Εγκατάσταση Προβολέα στο Ταβάνι.

Reaction score
0
Αγαπητοί συμφορουμίτες καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός sony hs-20.
Αγόρασα προχτές ένα πανί προβολής και θέλω την βοήθεια σας.

Εχω στήσει το πανί στο ταβάνι.
Πώς θα κεντράρω το προβολέα? που πρέπει να κοιτάει?
ποιά θεωρείτε την καλύτερη απόσταση μεταξύ προβολέα και πανιού?
Η βάση που πήρα δεν παίρνει μεγάλη κλίση θα είναι πρόβλημα?

Reaction score
11
Ο προβολέας πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση με το έδαφος (σαν να πατάει σε τραπεζάκι) να είναι στη μέση της οθόνης ως προς τον οριζόντιο άξονα και κάθετος σε αυτή.

Reaction score
3
Απάντηση: Εγκατάσταση Προβολέα στο Ταβάνι.

Το ερώτημα έχει απαντηθεί συνολικά και έχει περιγραφεί, με μεγάλη ακρίβεια, η διαδικασία τοποθέτησης σε αρκετά παρόμοια ερωτήματα.
Μια αναζήτηση στην κατηγορία θα σου δώσει τις απαντήσεις.

Reaction score
0
thanx για τα replies.
Τελικά τα έστησα όλα οκ αλλά τον έβαλα σχετικά κοντά και δε μου γεμίζει το πανί. Αρα πάλι ξύλωμα η βάση για να μπεί πιό πίσω ο προβολέας

Reaction score
3
Απάντηση: Εγκατάσταση Προβολέα στο Ταβάνι.

Ψάξε ξανά, δεν έχω καλή σύνδεση με το vodafone mobile να σου πω που είναι, αλλά έχουμε ξαναγράψει για αυτό το θέμα και έχουμε περιγράψει πολύ καλά τη διαδικασία με τον Δημήτρη (MaxHeadroom).

Reaction score
6
Βασικά έχω μια ερώτηση σχετική με την εγκατάσταση προβολέα σε ταβάνι, αλλά αν και κοίταξα και τις 28 σελίδες του συγκεκριμένου φόρουμ δε βρήκα κάτι που να με καλύπτει.
Αναρωτιέμαι, είναι καλύτερα να κρεμάσω τον προτζέκτορα ανάποδα (όπως σε όλες τις βάσεις που έχω δει) ή κανονικά, σε κατασκευή σα ραφάκι που θα κρέμεται όμως από το ταβάνι από τις 4 άκρες (που έχω δει σε φίλο μου); Ο προτζέκτορας που σκέφτομαι να πάρω είναι ο sony hw10 ή ο epson tw2000, αλλά θέλω να βρω την πιο "universal" λύση για να με καλύψει και μελλοντικά. Επίσης από τις βάσεις του εμπορίου, καλύτερα να πάρω από αυτές με τα 3-4 "πλοκάμια" ή από αυτές που είναι σα ράφι και ο προτζέκτορας βιδώνει από κάτω; Ευχαριστώ, και αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα παρακαλώ δώστε λινκ...

Reaction score
4
Βασικά έχω μια ερώτηση σχετική με την εγκατάσταση προβολέα σε ταβάνι, αλλά αν και κοίταξα και τις 28 σελίδες του συγκεκριμένου φόρουμ δε βρήκα κάτι που να με καλύπτει.
Αναρωτιέμαι, είναι καλύτερα να κρεμάσω τον προτζέκτορα ανάποδα (όπως σε όλες τις βάσεις που έχω δει) ή κανονικά, σε κατασκευή σα ραφάκι που θα κρέμεται όμως από το ταβάνι από τις 4 άκρες (που έχω δει σε φίλο μου); Ο προτζέκτορας που σκέφτομαι να πάρω είναι ο sony hw10 ή ο epson tw2000, αλλά θέλω να βρω την πιο "universal" λύση για να με καλύψει και μελλοντικά. Επίσης από τις βάσεις του εμπορίου, καλύτερα να πάρω από αυτές με τα 3-4 "πλοκάμια" ή από αυτές που είναι σα ράφι και ο προτζέκτορας βιδώνει από κάτω; Ευχαριστώ, και αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα παρακαλώ δώστε λινκ...
Εχοντας τον tw600, δυσκολεύτικα αρκετά για να βρώ βάση που να μπορεί να πιάσει και στα 4 σημεία τον προβολέα. Επειδή η Epson ζητούσε της κεφαλής τις τρίχες σε Ευρώ για την βάση της, κατέληξα σε μια Univarsal και "έπιασα" μόνο τα 3 απο τα 4 σημεία του προβολέα...
Ευτυχώς απο κάτω είναι ο καναπές, αφράτος-αφράτος, οπότε αν γίνει το κακό ......

Αν έχεις την δυνατότητα, προχώρα με βάση τύπου ραφάκι (είτε κρεμαστό απο το ταβάνι με 4 στριφόνια, είτε βιδωτό με γωνίες στον τοίχο). Θα έχεις καλύτερο έλεγχο της "επιπεδότητας" της βάσης και θα μπορείς ασύγκριτα ευκολότερα να ευθυγραμμήσεις τον προβολέα όπως πρέπει.

Reaction score
6
Εχοντας τον tw600, δυσκολεύτικα αρκετά για να βρώ βάση που να μπορεί να πιάσει και στα 4 σημεία τον προβολέα. Επειδή η Epson ζητούσε της κεφαλής τις τρίχες σε Ευρώ για την βάση της, κατέληξα σε μια Univarsal και "έπιασα" μόνο τα 3 απο τα 4 σημεία του προβολέα...
Ευτυχώς απο κάτω είναι ο καναπές, αφράτος-αφράτος, οπότε αν γίνει το κακό ......
Δεν ήξερες, δε ρώταγες;
http://www.premiermounts.com/galaxy.asp

99 ευρώ τιμή καταλόγου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads