Records 2 die 4 ... (only pics)

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

Ειμει αρκετα εκτος θεματος, αλλα μιας και ειμαι εδω: που (και πως;) υπαρχει ασυμπιεστη μουσικη για κατεβασμα; εννοω χωρις...συνδρομη:126: βαρεθηκα τις απωλειες του mp3 και αφου υπαρχουν οι γρηγορες συνδεσεις γιατι οχι;
Αν μπορούν αν υπάρξουν λέει?! Θα σου στείλω μήνυμα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Records 2 die 4 ... (only pics)

Τα γράφεις τόσο χαριτωμένα!!!!

Μισο λεπτό γιατί μάλλον δεν με καταλάβατε.

Άλλο έχω CDs και μάλιστα με ασυμπίεστα τραγούδια, και άλλο τα έχω στον σκληρό δίσκο!

Ο σκληρός δίσκος είναι σκληρός και δεν μεταφέρεται, ειδικά αν είναι fixed σε laptop ή desktop.

Άλλο είναι να παίρνω τα δισκάκια μου να τα ακούω στο αμαξάκι μου ή σε οποιοδήποτε αμαξάκι, σπιτάκι κλπ. και άλλο να πρέπει να ανοίγω κομπιούτερ, αντέ να περιμένω να φορτώσει άντε να τα βρώ και να τα ακούσω.
Παρε ενα ipod 80gb μονον που πρεπει να εχει συνοδηγο που να του...κοβει και λιγο για να το χειριζεται (αν δεν φτιαξεις ειδικους φακελλους) γιατι αλλιως ή θα τσακωθεις ή θα βγεις απο το...δρομο

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Βρε παιδιά, δεν είναι μόνο συναισθηματικό το θέμα.

Το κύριο είναι ότι η μουσική ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΑ και ΠΕΙΣΤΙΚΌΤΕΡΑ και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ και και και...

Αν σας έχει σηκωθεί... ... ... η τρίχα καμιά φορά, θα με νοιώσετε τι λέω... :119::114::107:

Δε μιλάω για συλλογή από πεταλούδες. Κι αυτή κουράζεσαι να την κάνεις...

Αλλά μετά... ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ... :135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

skaloumbakas έχεις κάτι δισκάκια που πολύ θα τα ήθελα.......:138:
κάποια της decca....records....
Πες μου ποιά να στα φέρω σε καμιά ομαδική κρασοκατάνυξη του AVSite...

... για να τα δεις... :142:

Αλλά μπορείς να τα βρεις στη ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (δίπλα στη ΛΥΡΙΚΗ)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν σας έχει σηκωθεί... ... ... η τρίχα καμιά φορά, θα με νοιώσετε τι λέω...
Η τρίχα, ή τέλος πάντων όσες έχουν μείνει στον καθένα μας, σηκώνονται με την μουσική. Ούτε με την ηχογράφηση, ούτε με το μέσο αναπαραγωγής δεν σηκώνονται. Μήπως δεν έχεις νιώσει έτσι από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου; Φυσικά ένα καλό σύστημα, δίνει άλλα επίπεδα ευχαρίστησης και κυρίως, μπορεί να σε βάλει σε περισσότερα είδη μουσικής, αφού η ακρόασή τους δεν θα σε ενοχλεί.

Άλλο είναι να παίρνω τα δισκάκια μου να τα ακούω στο αμαξάκι μου ή σε οποιοδήποτε αμαξάκι, σπιτάκι κλπ.
Κοίτα ρε γμτ αυτος ο παλιοψηφιακός κόσμος, να μην έχει βγάλει ένα πικάπ αυτοκινήτου. :142::142:

- Ο σκληρός δίσκος είναι άλλο ένα μέσο αποθήκευσης. Η μουσική είναι μουσική. Εγώ προτιμώ έναν που έχει 10.000 δίσκους καρασυμπιεσμένους σε mp3 της κακιάς ώρας στον σκληρό του, παρά κάποιον που έχει 500 audiophile βινύλια ή 500 επίχρυσα cd. Ο ένας είναι μουσικόφιλος και άλλος είναι παρλαπίπας. Αφήνοντας την μουσική ήσυχη και πηγαίνοντας στο τεχνικό επίπεδο, ο σκληρός δίσκος είναι ένα πάρα πολύ βολικό μέσο. Εφόσον κάποιος έχει μεγάλη συλλογή σε cd, καλά θα κάνει να τα πάρει ένα back up σε σκληρό και να καταργήσει και το transport του (δηλαδή να παίζει μουσική απ' ευθείας από τον σκληρό). Αφ' ενός τίθεται θέμα ασφάλειας, αφ' ετέρου... παίζει καλύτερα.

...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

Πες μου ποιά να στα φέρω σε καμιά ομαδική κρασοκατάνυξη του AVSite...

... για να τα δεις... :142:

Αλλά μπορείς να τα βρεις στη ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (δίπλα στη ΛΥΡΙΚΗ)
Φέρτα εσύ και θα δεις:111: τι ωραία θα φαίνονται στη δικιά μου συλλογή.....Θα στα βγάλω φωτό για ενθύμιο:138::142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

Φέρτα εσύ και θα δεις τι ωραία θα φαίνονται στη δικιά μου συλλογή.....Θα στα βγάλω φωτό για ενθύμιο
Καλέ!!! τι συντονίστρια ειν' τούτη??? :111:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έλα βρε μην αγχώνεσαι. Θα σου τους δώσει πίσω ψηφιοποιημένους σε mp3 και θα κρατήσει αυτή τα βινύλια. Μη λιποθυμήσεις τώρα, κάτσε να βρεθείτε πρώτα. :116:

...

Reaction score
8
καλα αφειστε τον ντιτζιλοφρικουλα μην του μιλατε.
Για λεγετε Χρηστο, Φεδρα, ποσους δισκους περιπου εχετε στην συλλογη σας;

Reaction score
8
να ποιο ειναι το ονειρο του

Nikos Tsarouchas Αν. Γενικός Διαχειριστής
Join Date: Aug 2004Location: ΘεσσαλονίκηAge: 35Posts: 16,237 Re: τα πλατω της Ελληνικης αγορας εως 1000 ευρω

--------------------------------------------------------------------------------

Ρε σεις, αυτό μετράει;

DIFOX Turntable L-3866 USB 119,00 €

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

Καλέ!!! τι συντονίστρια ειν' τούτη??? :111:
:408: Αστέρι!!!!!......:142: Εξάλου το 1/10 θα σου πάρω...είσαι γαλαντόμος.......εσύ......

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Records 2 die 4 ... (only pics)

καλα αφειστε τον ντιτζιλοφρικουλα μην του μιλατε.
Για λεγετε Χρηστο, Φεδρα, ποσους δισκους περιπου εχετε στην συλλογη σας;
Γύρω στις 600 κασέτες..... δίσκους 33στροφών όχι πολλούς.....τώρα 300 έγιναν:142:, 78στροφών έχω 2 δίσκους καλούς, 45 στροφών γύρω στους 100 περισσότερο ελληνικά τραγούδια..... και πάμε για συνέχεια....από CD πάνω από 1000 δεν τα έχω μετρήσει τώρα τελευταία....

Έχω 2 33αρια πρώτη κόπια αριθμημένη που δεν υπάρχουν.....

Reaction score
8
κι εγω γυρω στα 1700 βινυλια- σιντις δεν τα μετραω, καμμια 30αρια DVD-AUDIO και SACD και καμμια 200αρια μουσικα ντιβιντις, που επισης απολαμβανω.

Reaction score
40
Απάντηση: Records 2 die 4 ... (only pics)

Ορίστε κάτι τέτοια γράφετε και θέλω να γίνω ''αλιέας βινυλίων'':109: εκ του ''αλιείς μαργαριταριών'':143:

Reaction score
6
Η τρίχα, ή τέλος πάντων όσες έχουν μείνει στον καθένα μας, σηκώνονται με την μουσική. Ούτε με την ηχογράφηση, ούτε με το μέσο αναπαραγωγής δεν σηκώνονται. Μήπως δεν έχεις νιώσει έτσι από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου; Φυσικά ένα καλό σύστημα, δίνει άλλα επίπεδα ευχαρίστησης και κυρίως, μπορεί να σε βάλει σε περισσότερα είδη μουσικής, αφού η ακρόασή τους δεν θα σε ενοχλεί.

Κοίτα ρε γμτ αυτος ο παλιοψηφιακός κόσμος, να μην έχει βγάλει ένα πικάπ αυτοκινήτου.

- Ο σκληρός δίσκος είναι άλλο ένα μέσο αποθήκευσης. Η μουσική είναι μουσική. Εγώ προτιμώ έναν που έχει 10.000 δίσκους καρασυμπιεσμένους σε mp3 της κακιάς ώρας στον σκληρό του, παρά κάποιον που έχει 500 audiophile βινύλια ή 500 επίχρυσα cd. Ο ένας είναι μουσικόφιλος και άλλος είναι παρλαπίπας. Αφήνοντας την μουσική ήσυχη και πηγαίνοντας στο τεχνικό επίπεδο, ο σκληρός δίσκος είναι ένα πάρα πολύ βολικό μέσο. Εφόσον κάποιος έχει μεγάλη συλλογή σε cd, καλά θα κάνει να τα πάρει ένα back up σε σκληρό και να καταργήσει και το transport του (δηλαδή να παίζει μουσική απ' ευθείας από τον σκληρό). Αφ' ενός τίθεται θέμα ασφάλειας, αφ' ετέρου... παίζει καλύτερα.

...

Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!!:142:

Συμφωνώ μαζί σου!:111::142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να και πέντε (5) εκπληκτικές ηχογραφήσεις του 2003-2004 στη Γερμανία, φούλ αναλογικά
(γιατί μερικοί πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αναλογικές ηχογραφήσεις σήμερα... Υπάρχουν ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa