- Reaction score
- 4
"Επιλογή" εκ του ασφαλούς λοιπόν!!!
Μίλα λοιπόν!!! :142:Σήμερα μου ενεργοποίησαν το ConnX TV!!:109:
Την αναβάθμιση τη ζήτησες/αποδέχτηκες; Φαντάζομαι θα την πληρώσεις κι όλας...Η σύνδεση μου αναβαθμίστηκε σε 8 από 4 και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Η συσκευή συνδέεται στην port 4 του Speedtouch για να παίξει. Εμένα μέσω άλλου Switch και σε άλλη πόρτα δεν έπαιξε. Το έχω στο σαλόνι και το σύνδεσα με το speedtouch μέσω patch panel στο rack, που έχω συγκεντρωμένα τα δίκτυα/τηλέφωνα.Η συσκευή είναι αυτόνομη ethernet ή αντικαθιστά το υπάρχον router? Φαντάζομαι μπορεί να μπει οπουδήποτε στο σπίτι υπάρχει πριζάκι... Χαζή ερώτηση: Για να γίνετε πειραματόζωα πληρώνετε; Ένα τηλεφώνημα αρκεί και έρχονται χαρούμενοι με τον εξοπλισμό; :105:
Την αναβάθμιση τη ζήτησες/αποδέχτηκες; Φαντάζομαι θα την πληρώσεις κι όλας...
Εγώ το συνδέω στο speedtouch του ΟΤΕ στην θύρα 4 του ethernet απευθείας. Οι άλλες ethernet του router δεν παίζουν....και εγώ περιμένω τον εξοπλισμό την Τετάρτη.Εγώ χρησιμοποιώ για τη γραμμή μου το ρούτερ το Σαζέμ. Ο αποκωδικοποιητής για την τηλεόραση πρέπει να συνδεθέι πάνω του; Και αφού είμαι σε άλλο δωμάτιο;Θα τραβήξω έθερνετ καλώδιο 5-10 μέτρα;
Το STB πρέπει να συνδεθεί στη θύρα ethernet 4 του μέου δρομολογητή που θα σου φέρουν ST780.και εγώ περιμένω τον εξοπλισμό την Τετάρτη.Εγώ χρησιμοποιώ για τη γραμμή μου το ρούτερ το Σαζέμ. Ο αποκωδικοποιητής για την τηλεόραση πρέπει να συνδεθέι πάνω του; Και αφού είμαι σε άλλο δωμάτιο;Θα τραβήξω έθερνετ καλώδιο 5-10 μέτρα;
Συγνώμη μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες powerline?Το STB πρέπει να συνδεθεί στη θύρα ethernet 4 του μέου δρομολογητή που θα σου φέρουν ST780.
Για να αποφύγεις τα καλώδια, δοκίμασε τη λύση powerline.
Μπορείς σαν switch, αλλά δεν ξέρω αν παίξει το iptv και πάλι. Αλλά το speedtouch να ξέρεις, θεωρείται από τα καλύτερα routers, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Θα σου πρότεινα μόνο το speedtouch.Συγνώμη μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες powerline?
Kαι εγω παρέλαβα σήμερα τον εξοπλισμό μου και επειδή δεν θέλω να καταργήσω το υπάρχον Router μου Netgear η ερώτηση είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το SpeedTouch κάτω από το NetGear ή καλύτερα να έχω μόνο το netgear.
Ευχαριστώ
Μπορείς σαν switch, αλλά δεν ξέρω αν παίξει το iptv και πάλι. Αλλά το speedtouch να ξέρεις, θεωρείται από τα καλύτερα routers, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα. Θα σου πρότεινα μόνο το speedtouch.