Βοήθεια για την Κατερίνα μου πλήζ...!!!

Reaction score
14
τωρα που σας εφερα μεσα στο θέμα... είδατε ενα γυναικείο όνομα τραβάει όλους.... να μπουμε στο ζουμί!!!

Αγόρασα μια Κατερίνα UFS910si και τον εβαλα πάνω στο σύστημα μου.

Το σύστημα μου εχει ενα diseqc cascade

Με 12 δορυφόρους και φυσικά ανάγκη υποστήριξης diseqc 1.1 ή 1.2

O δεκτης ο Kathrein UFS910si απο την μαμά του υποστηρίζει μόνο το 1.0 προτόκολο και δυστυχώς δεν βλέπει πάνω απο 4 δορυφόρους.

Εχω ενα image το πολωνικό 1.05c_Telesat_Mod που με μια αλλαγή στο diseqc.cfg εχει δουλεψει σχετικά καλά με τις 12 θέσεις που εχω.

Ομως το search για τους 12 δορυφόρους είναι δύσκολο δύσχρηστο και φυσικά σκέτη ταλαιπωρία. Δεν εχω βρεί ακόμα τρόπο με κάποιο πρόγραμμ ανα επεξεργασθώ λίστα καναλιων και με το DVRMANAGER που δοκίμασα εχει οριο τα 3000 κανάλια οπότε πρακτικά υποστήριξη για 12 δοευφόρους ή για μοτέρ είναι αδύνατη.

Τώρα πάμε στα πρακτικά. Εβαλα μια enigma (οχι την τελευταία βέρσιον) την e2_Build_210_AAF_MOD_1.0.tar.gz της οποίας η ποιότητα της εικόνας αλλά και η ταχύτητα πλοήγησης και booting ήταν στην κυριολεξία χάλια....!!!

Δεν ξέρω αν η τελευταία εκδοση της enigma η tdt_rev439_aaf_mod_4.0.rar εχει βελτίωση στην ποιότητα εικόνας, ξέρει κανείς? Σε σύγκριση ακόμα με τον Technomate 6800HD η ποιότητα εικόνας του UFS910 είναι αρκετά σκαλιά πίσω... υστερεί χοντρά σε ποιότητα ακόμα και στα SD κανάλια. Δεν εχω μείνει ικανοποιημένος καθόλου απο την εικόνα της Κατερίνας

Τώρα το κόλλημα μου είναι οτι ψάχνω ενα Image που να υποστηρίζει 1.1 να μου δίνει την καλύτερη εικόνα και φυσικά να εχει και τα απαραίτητα καλούδια? Η ποιότητα εικόνας της Kathrein υστερεί γενικά ή έιναι θέμα καλού ή κακού Image?

Αν εχει κάποιος την ευγενικιά καλοσύνη να με πάει βήμα βήμα πώς να την φέρω στα μέτρα μου την Κατερίνα θα το εκτιμούσα... καθώς όπως πάμε η συμβίωση μαζί της πάει για χωρισμό απο το πρώτο Σ/Κ.... και ίσως αναγκασθώ για ανταλλαγή με τον Dreambox D800 που θα είμαι στα γνωστά σοκάκια που διανύω 7 χρόνια τώρα με τους dream....!!! Ax... βοήθεια!

Reaction score
14
οχι απο οτι φαίνεται πάνε για το 922 Που ως δια μαγείας το υποστηρίζει...

Το αστείο είναι οτι τα ανεπίσημα enigma και ενα 1.05 της Τelesat κάπως το παρακάμπτουν αρα hardware πρόβλημα δεν είναι.

Τελικά ή μας δουλευουν ή μας εχουν στο τρυπάκι πάρε λιγο τυράκι σήμερα και λίγο ακόμα μετά 5 μήνες!!!!

Reaction score
68
Απάντηση: Re: Βοήθεια για την Κατερίνα μου πλήζ...!!!

Τελικά ή μας δουλευουν ή μας εχουν στο τρυπάκι πάρε λιγο τυράκι σήμερα και λίγο ακόμα μετά 5 μήνες!!!!
Κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια.

Reaction score
0
Φιλε dream εγώ έχω την aaf 2.0e image και παίζω diseqc 1.1 (8lnb) χωρίς πρόβλημα. Η εικόνα σε enigma δεν είναι καλή (για την ακρίβεια είναι ίδια με του dm800) αλλά σε aaf είναι εξαιρετική (πάντα με τα δικά μου μάτια και σε συγκριση με τον 800 και τον mvision 200hd που έχω δει).
Για λίστα καναλίων εδώ :satchannellist editor 2.9
Image aaf2.0e
e2 439
Όλα θα τα βρεις εδώ: http://www.ump2002.net/index.php?PH...n=0&order=mod&directory=Images-Tools-Kathrein
όταν βάλεις το image θα πρέπει να μου στείλεις την σειρά των δορυφόρων και εγώ να σου στείλω έτοιμα τα αρχεία που πρέπει να βάλεις αλλά δεν ξέρω πώς θα τα κάνω upload εδω για αυτό αν θες στείλε μου ένα πμ το mail σου.

Reaction score
14
giol είσαι θεός!!! Thanks!!!

Χαίρομαι που είναι όντως διαπιστωμένο οτι η εικόνα στο enigma είναι κακή γιατί αρχισα να πιστευω οτι το μηχανάκι εχει hardware προβλημα!

η σειρά των δορυφόρων είναι αυτή:

#
# Auto-DiSEqC by telesat® config file
#

# SetUp DiSEqC repeat (1-5)
diseqc_repeat=1

# s:/<Position>/<Switch>/<Sat>/<Satname>
# <Position> - Position on committed switches : AA, AB, BA, BB
# <Switch> - Uncommitted Switches : 1-16
# <Sat> - Memory position on DiSEqC motor or positioner : 1-99
#
s:/AA/1/x/ASTRA 28.2E
s:/AB/1/x/BADR 26.2E
s:/BA/1/x/NILESAT 7.0W
s:/BB/1/x/EUROBIRD 9.0E
s:/AA/2/x/THOR 1.0W
s:/AB/2/x/HOTBIRD 13.0E
s:/BA/2/x/ASTRA 19.2E
s:/BB/2/x/EUTELSAT 16.0E
s:/AA/3/x/HELLAS 39.0E
s:/AB/3/x/TURKSAT 42.0E
s:/BA/3/x/SIRIUS 5.0E
s:/BB/3/x/EUTELSAT 7.0E
s:/AA/4/x/SAT13
s:/AB/4/x/SAT14
s:/BA/4/x/SAT15
s:/BB/4/x/SAT16

email [email protected]

Σε ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Τι ειναι αυτο το μπλιμπλικι ρε παιδια?
Κινεζικα μιλατε ολοι εδω!
Μηπως ετοιμαζεται καμια συνομωσια και τα λετε με κωδικους?

Reaction score
0

το είδα απο το σπίτι το βράδυ θα το δώ... σε ευχαριστω πολύ φίλε zoi
αν σήκωνες και το τηλέφωνο καλά θα ήτανε βρε.
το τηλέφωνο μου τελειώνει σε 43.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Τι ειναι αυτο το μπλιμπλικι ρε παιδια?
Κινεζικα μιλατε ολοι εδω!
Μηπως ετοιμαζεται καμια συνομωσια και τα λετε με κωδικους?

"Η μαμά σου το ξέρει ...???" απο τη γνωστη διαφήμιση :116:

"ΑΠΛΑ" προσπαθεί να φορτώσει ο Dream ενα ειδικό λογισμικό για να δώσει στον δορυφορικό HD δέκτη KATHREIN UFS 910 (Κατερίνα κατα τον Γιάννη ... έρωτας είναι αυτός :126:) επιπλέον καινούργιες δυνατότητες...

Αυτός είναι ο λόγος του "παράφορου" (?) ερωτα... :442:

Πάντως εσυ ρε Chief θα έπρεπε να ξέρεις απο "κώδικες" ...

Reaction score
0
Κωδικας Navajo?:107:
Αυτο το μηχανιμα που παιζει Νονα και δορυφορικα!
Νομιζω οτι καταλαβα περι τινως προκειται αρα δεν ειναι τιποτα συνωμοτικο :144:!
Σε ευχαριστω Πανο για την βοηθεια!

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για την Κατερίνα μου πλήζ...!!!

Γιάννη όταν έχεις χρόνο παρέμε τηλ, ψιλό μαρτύριο το e2 στην flash.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss