2.40:1...εικονογραφημενο

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: 2.40:1...εικονογραφημενο

Δεν αμφισβητώ την ποιότητα εικόνας, ούτε τις δυνατότητες, ενός καλοστημένου HTPC!
όμως δεν πρέπει να αμφισβητούμε ότι λίγοι σήμερα μπορούν-έχουν τις γνώσεις να ασχοληθούν με αυτό! ακόμα και εγώ που το έχω έτοιμο, δεν αποφασίζω να το χρησιμοποιήσω, λόγω μη εύκολης χρήσης, πείτε σε ένα νεαρό που παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή του, να κάνει αναβάθμιση στους οδηγούς από τις κάρτες του (ήχου εικόνας) ή ακόμα και στα windows, ή να μπει στο bios να παίξει με τις ρυθμίσεις, και θα πάρετε μια γεύση τι λέω!

Reaction score
15.548

Kαλα.....αστα ρε Πανο.....

Πολυ σαλτσα ρε παιδι μου......μας πιτσιλισες...:116:

Ολα καλα με το htpc παιδες.....
Απλα πρεπει να γνωριζεις το αντικειμενο ωστε να μην τρεχεις στα service.....
Μην νομιζετε οτι ο Πανος ξερει.....την τυφλα του εχει....
Απλα του το εστησαν παιδια που γνωριζουν πολυ καλα το αντικειμενο και παιζει μια χαρα..
Εγω παντως με το καινουριο pc σου εχω δει ενα-δυο κοληματα.....μην τα βγαζεις ολα σουπερ......

Εαν γινει κατι,μπορεις να το διορθωσεις. ?....ΟΧΙ

Οποτε ασε τα τρελα σου...

Το pc σε γενικες γραμμες ειναι ωραιο.....
Ειναι αποθηκευτικος χωρος.....δεν χρειαζετε να ψαχνεις για ταινιες ...:116: και παιζει ταινιες....
Εαν ομως σου κανει ενα ψιλοπροβλημα τελειωσες.....χρειαζετε φτου και απο την αρχη στησιμο......ασε που εισαι στην τσιτα συνεχεια αν παιζει καλα η οχι.......
Και απο οικονομικης πλευρας ειναι φθηνο σημερα.....σε σχεση με τα player

Σαν το player δεν προκειται να γινει ποτε ομως.....!!!!!!!
Προσωπικη αποψη βεβαιως-βεβαιως

Reaction score
0

Για όποιον έχει ζήσει τα PC από τότε που πρωτοβγήκαν και έχει στήσει αλλά και συναρμολογήσει μερικές δεκάδες απο αυτά, είναι προφανές Κώστα πως ο Παναγιώτης μιλάει από τη σκοπιά του απλού χρήστη. Γιαυτό αντιμετωπίζει με τόσο δέος και θαυμασμό το τερατάκι του, όπως το αποκαλεί.

Για έναν αντικειμενικό παρατηρητή είναι γνωστά, όλα τα προτερήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα. Γιατί δεν μας είπε καθόλου ο φίλος μας για τα προβλήματα των windows, που ξεκινάν πολλές φορές από το πουθενά.
Για τα καμένα τροφοδοτικά, τους δίσκους που κτυπάν και πρέπει να έχεις άλλον ένα ¨αδελφό" για να μη χάσεις τα αρχεία σου. Για το πόσες ώρες χρειάζεται να στηθεί ένα σύστημα που ξαφνικά στο χτυπάει ένας ιός, παρά τα φοβερά antivirus kai firewall και μετά τρέχεις και δεν φθάνεις. Για τις μητρικές που καίγονται και χάνεις τη γη κάτω απο τα πόδια σου κ.λπ κ.λ.π. Εκτός αν έχεις κάποιους άλλους να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Όλα αυτά λοιπόν, είναι έξω από αυτά που θέλει ο μέσος χομπίστας, που ζητάει την απλότητα. Γιαυτό και οι περισσότεροι προτιμούν μια TV και τα προβολικά αποτελούν μια μειονότητα, πέραν του κόστους.

Απο κει και πέρα αντί να προβάλουμε το υπερτονισμένο μας εγώ, όπως πολλοί θα ξέραμε, αλλά δεν το κάνουμε, και να λέμε.....το ζικό μου παιχιδάκι είναι πιό καλό παιζάκια από το ζικό σας, αν έχουμε να προσφέρουμε κάτι στους υπόλοιπους καλό είναι να το κάνουμε σεμνά και ταπεινά.

Reaction score
15.548

Εγω παντως με το καινουριο pc σου εχω δει ενα-δυο κοληματα.....μην τα βγαζεις ολα σουπερ......
Και για να μην παρεξηγηθω ....εννοω καποια προγραμματα επαθαν φλας και χρειαζοταν να βγεις και να ξαναμπεις.......
Μην φανταστητε κολησε και δεν δουλευε.....

Reaction score
1

Και για να μην παρεξηγηθω ....εννοω καποια προγραμματα επαθαν φλας και χρειαζοταν να βγεις και να ξαναμπεις.......
Μην φανταστητε κολησε και δεν δουλευε.....

Πάλι καλά που το μάζεψες κάπως την τελευταία έστω στιγμή, γιατί ήμουν έτοιμος να σε πάρω με τις ντομάτες!... :618: :618:

Reaction score
1

Απο κει και πέρα αντί να προβάλουμε το υπερτονισμένο μας εγώ, όπως πολλοί θα ξέραμε, αλλά δεν το κάνουμε, και να λέμε.....το ζικό μου παιχιδάκι είναι πιό καλό παιζάκια από το ζικό σας, αν έχουμε να προσφέρουμε κάτι στους υπόλοιπους καλό είναι να το κάνουμε σεμνά και ταπεινά.

Μιχάλη, έχεις συνεχώς την τάση να... παρεξηγείς τον γραπτό μου λόγο. :137:

Κι εντάξει, την πρώτη φορά που με παρεξήγησες, έγινε στο θέμα που άνοιξες περί on/off contrast, δεν με ήξερες, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και φαντάζομαι ότι θα κατάλαβες ότι δεν ήθελα φυσικά να σε θίξω επί προσωπικού.

Τώρα τι ακριβώς να σχολιάσω γι' αυτά που γράφεις στην παραπάνω παράγραφο! :111:

Ούτε ειδικός το έχω παίξει ποτέ στο στήσιμο και σετάρισμα των HTPC ούτε τίποτα. Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω link για το θέμα που είχα ανοίξει τότε και που όπως μπορείς να διαπιστώσεις έχει πολύ μεγάλο αριθμό θεάσεων, το HTPC μου συναρμολόγησε, σετάρισε αλλά και έχει την αποκλειστική φροντίδα για τις ρυθμίσεις του και τη συντήρησή του ο Στράτος Δεβελέκος, ένα άτομο που παίζει τα HTPC κυριολεκτικά στα δάχτυλα και που προσωπικά θεωρώ "μάγο των HTPC" και όχι μόνο!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40986

Μέσα στο θέμα θα βρεις κάμποσες φωτογραφίες του Στράτου, καθώς συναρμολογεί και σετάρει το θηριάκι μου! Εγώ το μόνο που ξέρω να κάνω Μιχάλη μου, είναι να απολαμβάνω κάθε φορά τους καρπούς των προσπαθειών του Στράτου. :126:

Όσο για το σεμνά και ταπεινά Μιχάλη, θα ήμουν τουλάχιστον γραφικός, εάν τολμούσα να ισχυριστώ ότι ένα HTPC που στήθηκε πριν ενάμιση χρόνο, παραμένει και σήμερα κορυφαίο! :142:

Είναι απολύτως λογικό ότι θα είναι ξεπερασμένο σε όλα τα επίπεδα, μια και ως γνωστόν, οι εξελίξεις στο hardware τρέχουν με τη ταχύτητα του φωτός.

Για τα υπόλοιπα περί υπερτονισμένου εγώ που αναφέρεις, δεν θα σχολιάσω τίποτα, τα αφήνω στην κρίση των υπόλοιπων μελών. Ο καθένας από εμάς αφήνει μέσα στο φόρουμ καθημερινά το δικό του στίγμα και κρίνεται σε καθημερινή βάση.

Αν πάντως σε ενοχλεί τόσο πολύ το στυλ γραφής μου, πιστεύω ότι καλό θα είναι να προσπερνάς τα μηνύματά μου.

Εγώ τουλάχιστον αυτό προτίθεμαι να κάνω με τα δικά σου μηνύματα, αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σου απευθύνω σε προσωπικό επίπεδο...

Reaction score
0

Χιχιχί, τραγούδα όσο θες Κεφάλα, εγώ ξέρω ότι μπορώ με το ffdshow να κάνω ότι θέλω με τους υπότιτλους, να τους πάω όπου θέλω στο κάδρο, να τους μικρύνω ή να τους μεγαλώσω όσο θέλω, να τους αλλάξω χρώμα, γραμματοσειρά κτλ.! Πράγματα που εσύ δεν πρόκειται να τα έχεις σε player ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια!

Μείνε εσύ με το Toshiba E1 και το παλαιολιθικό σου Sony 999 στον αιώνα τον άπαντα!

Το θηριάκι μου κάνει τα πάντα, παίζει Blu-Ray, HD-DVD, ματρόσκες, dvd, divx, cd, ότι γουστάρει η ψυχή σου, ενώ μπορεί να γράψει ταυτόχρονα τα πάντα! Όλα τα έχω στο πιάτο με ένα κλικ, ούτε να βάζω και να βγάζω δισκάκια ούτε τίποτα! Χτες του έβαλα και άλλο ένα δίσκο του ενός ΤΒ και είμαι βασιλιάς για ένα ακόμα εξάμηνο!

Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Τα παιδιά που είναι κολλημένα με τους προβολείς CRT, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις στους ψηφιακούς τρέχουν με τη ταχύτητα του φωτός!

Αυτά έγραφε ο φίλος Παναγιώτης, τα οποία δεν τα θεωρεί παιδιαρίσματα, ενός υπερτονισμένου εγώ.

Αυτολογοκρισία δεν θα βάλω στα μάτια μου και ούτε στην κρίση μου. Σίγουρα λοιπόν θα σε διαβάζω πάντα, γιατί σίγουρα θα πάρω κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και επίσης σίγουρα πολλά από όσα γράφεις είναι ενδιαφέροντα. Επίσης σίγουρα επιβάλλεται να είμαστε όλοι κρίνοντες και κρινόμενοι.

Όσο για το σεμνά και ταπεινά ισχύει για όλους μας και φυσικά με εμένα πρώτο και καλύτερο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λοιπόν ακούστε τι είναι για μένα ''απλό'', ένα BD Player που παίζει AVCHD, με ένα προγραμματάκι μετατρέπεις τα mpg,mkv,ts, σε AVCHD πετάς τους υπότιτλους στο STREEM και απολαμβάνεις την ταινιούλα σε 2 DVD !!!! αυτό για μένα είναι απλό, τώρα εάν δεν θέλεις 2 DVD, βάζεις την ή τις ταινιούλες σε ένα σκληρό USB 2,5'' χωρίς τροφοδοτικά και ιστορίες, και το βλέπεις στο player, έτσι μπορεί να τα δει και η υπόλοιπη οικογένεια μέχρι και τον παππού!!!!!!

Reaction score
15.548

Πανο....
Γνωριζεις πολυ καλα οτι γνωριζω το τι προσφερουν τα pc αλλα και το τι δεν προσφερουν......ξερεις πολυ καλα οτι θα εφτιαχνα pc και ΤΩΡΑ.....δεν εχω προβλημα....

Ομως player δεν θα ειναι και φοβαμαι οτι θα φυγει απο το παραθυρο με την πρωτη μα$%@^$α......

Μ'αρεσει οταν θελω να δω ταινια να την δω σιγουρα.....
Το pc εχει περισοτερες πιθανοτητες να μην παιξει απο οτι ενα player.

Τουλαχιστον μαζι μου(που βρισκομαστε ελαχιστα)εχει κολησει ουκ ολιγες φορες το προηγουμενο pc και σαφως λιγοτερες το καινουριο......φαντασου το διαστημα που δεν βλεπωμαστε......εκτος και αν κολαει το pc,μονο οταν βλεπει εμενα....!!!!!:116:
Προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος σε ολα μου....ειδικα με θεματα του χομπυ μας....και στην εικονα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος αλλα και στα μηχανηματα....

Το μηνυμα που εγραψες,οντως δειχνει αυτο που γραφει ο Μιχαλης.

Μπορει εγω να σε ξερω και να ξερω πως το λες και γιατι,αλλα σε διαβαζουν και αλλοι και το βλεπουν αλλιως...
Οποτε προσεχε πως γραφεις σε εμενα γιατι ο αλλος δεν ξερει τι σχεση αγαπης :141:που εχουμε !!!!!!!
Κατι τετοια δεν μου λες και εσυ στο πως γραφω....
Αρπατην......:137:

Μιχαλη.....ο Παναγιωτης(και οχι μονο ..φανταζομαι)νομιζει οτι εγω επειδη ασχολουμαι με τα προβληματα εικονας γενικα......δλδ λεω για το ποιο ειναι σωστο η οχι κ.λ.π. .....πιστευει οτι στο σπιτι μου πρεπει να εχω και οτι ποιο κορυφαιο για να βλεπω ταινιες...!!!!

Αμ δεν ειναι ετσι Πανο μου και στο εχω πει πολλες φορες.....
Εγω μπορω να δω και σε 480p προβολεα....εσυ οχι...

Σχετικα με τον κινηματογραφο εχουμε τελειως διαφορετικη αποψη.
Και ισως με τους περισοτερους.......

Οταν βαλω εργο,δεν βλεπω προβληματα στην εικονα,εκτος και αν ειναι πολυ εντονα.....κραβγαλεα.......

Οταν ομως κρινω εναν προβολεα,βλεπω εικονα και τι προβληματα μπορει να εχει....

Αλλο λοιπον ειναι η κριτικη εικονας και αλλο η παρακολουθηση ταινιας.....

Οποτε το toshiba και sony 999 ειναι σουπερ για dvdακια..

Εσυ μπορεις να δεις dvd τωρα.....δεν μπορεις...!!!!!!

Να ξερετε οτι ο Πανος ξεχναει κιολας....!!!!
Αλλα λεμε,αλλα θυματε......:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.520

Αυτά έγραφε ο φίλος Παναγιώτης, τα οποία δεν τα θεωρεί παιδιαρίσματα, ενός υπερτονισμένου εγώ.

Γεια χαρά φίλε mmene.
Νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει τον Παναγιώτη.
Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε καταλάβει την σχέση που έχει με τον Κώστα.
Απλώς το λάθος σου νομίζω είναι ότι δεν την κατάλαβες εσύ,
παρ΄όλο που έχεις 200 μηνύματα.
Εδώ την κατάλαβα εγώ που έχω περίπου τα μισά
μηνύματα απ΄τα δικά σου.
Κάποιος καινούριος στο site μπορεί να μην τους καταλάβει αμέσως,
και να γράψει ότι έγραψες εσύ.
Φιλικά :605:

Υ.Γ. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν απ΄τους δύο,για τυχόν
παρεξήγηση.

Reaction score
1

Τουλαχιστον μαζι μου(που βρισκομαστε ελαχιστα)εχει κολησει ουκ ολιγες φορες το προηγουμενο pc και σαφως λιγοτερες το καινουριο......φαντασου το διαστημα που δεν βλεπωμαστε......εκτος και αν κολαει το pc,μονο οταν βλεπει εμενα....!!!!

Κώστα, να με συγχωρείς, αλλά τέτοιες π@π@ριές που λες, προτιμώ να τις αφήσω ασχολίαστες! :204:

Όσες φορές έχεις έρθει σε μένα, το καινούριο HTPC δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά, ποτέ! Και άμα δεν είσαι τόσο σίγουρος για αυτό που γράφεις, καλύτερα να μην το γράφεις καθόλου! Κι αν εγώ δεν ξέρω να συναρμολογήσω και να σετάρω σωστά ένα HTPC, εσύ δεν ξέρεις τίποτε άλλο πέρα από τον διακόπτη του on/off! :142:

Κώστα μου, το να αργεί ή να ψιλοκολλάει το HTPC όταν παίζει τα πατερνάκια του AVSforum με το TheaterTek (γιατί εσύ αυτό θυμάσαι) δεν είναι πρόβλημα του HTPC! Με οποιοδήποτε άλλο player εκτός φυσικά του Powerdvd, κι αν παίζαμε τα πατερνάκια του AVSforum, δηλαδή με KMplayer, Media player classic κτλ., θα είχαμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι αυτοί οι players δεν σχεδιάστηκαν εξαρχής με σκοπό να παίζουν αρχεία .m2ts, τα αρχεία δηλαδή που περιλαμβάνονται στα δισκάκια Blu-Ray.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επίσημο πρόγραμμα στα HTPC που σχεδιάστηκε εξαρχής για να παίζει HD-DVD και Blu-Ray δισκάκια είναι το Powerdvd. Φυσικά, εσύ για μία ακόμα φορά, κρίνεις όπως σε συμφέρει! Το γεγονός δηλαδή, ότι όταν παίζαμε τα πατερνάκια του AVSforum με το Powerdvd, το κανονικό και επίσημο δηλαδή πρόγραμμα αναπαραγωγής για τέτοιου είδους αρχεία, η ανταπόκριση στις εντολές ήταν ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ, χωρίς το παραμικρό κόλλημα, κάνεις ότι δεν το θυμάσαι. :137:

Θυμάσαι φυσικά, μόνο τα μικροκολλήματα και τις καθυστερήσεις που είχαμε όταν παίζαμε τα πατερνάκια με το TheaterTek.

Επίσης, σαν Τιραμόλα που κοντεύεις να καταντήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω της "ευελιξίας" και της "επιλεκτικής μνήμης" που σε διακρίνει, κάνεις ότι δεν θυμάσαι το πως συμπεριφέρεται το Sony Blu-Ray player της PSA κάθε φορά που του βάζουμε να παίξει τα πατερνάκια του AVSforum!

Το γεγονός ότι κάθε φορά που του πατάς με το τηλεκοντρόλ επόμενο ή προηγούμενο κεφάλαιο ή ακόμα χειρότερα να πάει στο κεντρικό μενού, πρέπει να περιμένεις και κανένα πεντάλεπτο, να στρίψεις τσιγάρο ή ακόμα και να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα και ακόμα το player να μην έχει πάει στο κεντρικό μενού, κάνεις φυσικά ότι δεν το θυμάσαι! :137:

Για ρώτα τον Σκαφάτο, πόσες φορές μέχρι σήμερα αναγκαστήκαμε να σβήσουμε το Blu-Ray player της PSA και να το ανάψουμε ξανά, γιατί είχε κολλήσει εντελώς με τα πατερνάκια του AVSforum και δεν έκανε απολύτως τίποτα!

Άλλωστε, εγώ δημόσια σου πετάω το γάντι και προτείνω το εξής: να φέρω το HTPC μου στη PSA και να το βάλουμε να παίξει τα πατερνάκια του AVSforum με το Powerdvd φυσικά και μέσω του σκληρού δίσκου, κόντρα στο Blu-Ray player της PSA. Εγώ θα παίζω με το HTPC κι εσύ με το player.

Ο Σκαφάτος ή ο Βάγγος μπορούν να μας χρονομετρούν και να σημειώνουν πόσο χρόνο χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε κεφάλαιο, να πάμε στο κεντρικό μενού κτλ. Για όση ώρα γουστάρεις Κώστα μου και θα δούμε ποιο από τα δύο θα κολλήσει πρώτο!

Εγώ το δηλώνω δημόσια: αν το player παίζει ταχύτερα τα πατερνάκια ή ακόμα κι αν το HTPC μου κολλήσει πρώτο, εγώ θα σου το χαρίσω το HTPC!

Αν όμως συμβεί το αντίθετο, το μόνο που θέλω από σένα, είναι να μπεις σε αυτό το θέμα και να γράψεις με κεφαλαία γράμματα: "ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΑ HTPC ΗΤΑΝ Π@Π@ΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ"!

Αν δέχεσαι, δεν έχουμε παρά να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα!

Reaction score
0

Ειλικρινά το εύχομαι, αν και οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου πράγμα που φαίνεται πως το ξεχνάμε.

Προσωπικά δεν με αφορά η προσωπική σχέση κανενός με κανένα, με αφορά όμως απόλυτα το τι λέει και γράφει και μου δίνει το δικαίωμα να έχω άποψη.

Απόδειξη των ισχυρισμών μου αποτελεί και το γραπτό...

Αν πάντως σε ενοχλεί τόσο πολύ το στυλ γραφής μου, πιστεύω ότι καλό θα είναι να προσπερνάς τα μηνύματά μου.

Εγώ τουλάχιστον αυτό προτίθεμαι να κάνω με τα δικά σου μηνύματα, αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σου απευθύνω σε προσωπικό επίπεδο...

Και βέβαια δεν θα τα προσπερνάω, αλλά θα τα διαβάζω όλα με προσοχή, θα τα κρίνω καλοπροαίρετα, γιατί δεν έχω τίποτα μαζύ του, αντίθετα πιστεύω πως προσφέρει πολλά στο φόρουμ. Αλλά θα τα κρίνω και θα τα κριτικάρω όταν και εφ όσον πιστεύω πως χρειάζεται.
Γιατί το φόρουμ είναι δημόσιο και ότι λέμε και γράφουμε δεν είναι το προσωπικό sms του Μιχαλάκη στον Κωστάκη, έτσι απλά.

Reaction score
0

...Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επίσημο πρόγραμμα στα HTPC που σχεδιάστηκε εξαρχής για να παίζει HD-DVD και Blu-Ray δισκάκια είναι το Powerdvd... γράφει ο Παναγιώτης.

Και βέβαια το PowerDvd δεν είναι το μοναδικό, ούτε σχεδιάστηκε εξ αρχής, για να παίζει HD-DVD και Blu-Ray.

Το PowerDvd είναι απλά ένα από τα τρία μεγάλα προγράμματα και υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Αλλο το ότι στις τελευταίες εκδόσεις τροποποιήθηκε και βελτιώθηκε για να παίζει HD-DVD και Blu-Ray, όπως έγινε και με τα άλλα και άλλο Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επίσημο πρόγραμμα στα HTPC που σχεδιάστηκε εξαρχής για να παίζει HD-DVD και Blu-Ray.

Αυτό πως το χαραχτηρίζεις φίλε Abcd ;

Reaction score
150
++++++++++++++Για τα HTPC!!!!

Αν και έχω αρώστεια με τα PC και ίσως να μην είμαι αντικειμενικός (Το κουτι μου στο HTPC) δεν συγκρίνω την ευκολία του με ΤΙΠΟΤΑ!

Ούτε μου κολάει και είναι και αθόρυβο γιατί έχω ένα server me 14ΤΒ σε άλλο χώρο οπότε αυτό θα παίξει σύντομα με 2-4 SSD σε RAID και ίσως υδρόψυξη οπότε μιλάμε για μηδενικό θόρυβο.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να έχεις (ως τώρα) 400 ταινίες 1080p, αμέτρητες σειρές, χιλιάδες φωτογραφίες (έχω 5000 φώτος μέσα οικογενιακές), 130,000 mp3 και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και όλα με ένα πληκτρολόγια (dinovo EDGE και ΜINI).

ΥΓ: Παναγιώτη δεν είπα ότι ήταν 100% τα ίδια μετά το stretch απλά ότι είχα και πάλι ευκρίνεια αλλά τα pixel είναι πεπλατυσμένα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 2.40:1...εικονογραφημενο

ΥΓ: Παναγιώτη δεν είπα ότι ήταν 100% τα ίδια μετά το stretch απλά ότι είχα και πάλι ευκρίνεια αλλά τα pixel είναι πεπλατυσμένα.

Τώρα συμφωνούμε απόλυτα φίλε Jargon. :126:

Βλέπεις όμως πως ο Κεφάλας έσπευσε να εκμεταλλευτεί αυτό που έγραψες, αφήνοντας και καλά την εντύπωση, ότι εντάξει μωρέ, δεν τρέχει και τίποτε αν χαθεί το 1:1 pixel mapping!

Και αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι το έχει δει με τα μάτια του και γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει διαφορά στην ευκρίνεια. :141:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: 2.40:1...εικονογραφημενο

Και αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι το έχει δει με τα μάτια του και γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει διαφορά στην ευκρίνεια. :141:
:116::116:

Η ευκρινεια ειναι ισαξια ....για να μην πω καλυτερη με αναμορφικο..!!

Reaction score
15.548

Πανο οποτε ερχομαι σπιτι να πιουμε καφε,μολις ανοιγεις το pc,σε βλεπω που εισαι στην τσιτα μην τυχον και κοληση.......!!!!!
Καθε φορα που αλλαζεις προγραμμα και μεχρι να ανοιξει,εισαι στην τσιτα.....:137:

Δεν πιστευω να το αρνηθεις αυτο...!!!!
Ο ανθρωπος που ειναι ανετος φενετε....!!!!!!!
Μονο και μονο που καθε λιγο και λιγακι μου λες για το pc.."ειδες δεν κολησε κ.λ.π." δειχνει το αγχος σου στην λειτουργια του μηχανηματος....
Μονο και μονο το ψυχολογικο,ειναι μεγαλο πραγμα Πανο....

Τωρα,κοντρες κ.λ.π. τα θεωρω σαχλαμαρες.....
Εξαλλου το pc σου κανει ενα 1000ρικο.....το πολυ....
Να ηταν κανενα σοβαρο,θα εκανα την κινηση.....:137:
Να κατσω να ασχοληθω τοσο για ενα 1000ρικο δεν.....:137:

Και οχι τιποτες αλλο...ξερεις οτι θα χασεις..!!!!!αλλα πονταρεις στο οτι δεν θα ασχοληθω.
Και κερδισες.....!!!!!!

Reaction score
15.548

Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε καταλάβει την σχέση που έχει με τον Κώστα
Γιωργο(Ζορζ):116:

Και που να μαθεις πως γνωριστηκαμε...!!!!!!:137:
Ετυχε και εκατσε διπλα μου σε μια παρουσιαση....
Αφου γνωριστηκαμε ...του λεω...ποιον προβολεα εχεις?
Και μου λεει....τον sanyo ταδε(δεν θυμαμε)
Και του λεω......παρτον και πετατον..!!!!!:142:

Απο τοτε γιναμε φιλαρακια...:442:
Και οπως βλεπεις μου την λεει,του την λεω και εχουμε γελιο......!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.349
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades