11 Δεκεμβρίου 2008 #1 S Storman Μηνύματα 27 Reaction score 0 ΄Οπως λέει και ο τίτλος, σκέφτομαι μεταξύ των δύο ηχείων! Με ενδιαφέρει 90% η χρήση ως home cinema. Τα μεν είναι THX, τα δε είναι στήλες και αρκετά πιο όμορφα για σαλόνι! Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστώ!
΄Οπως λέει και ο τίτλος, σκέφτομαι μεταξύ των δύο ηχείων! Με ενδιαφέρει 90% η χρήση ως home cinema. Τα μεν είναι THX, τα δε είναι στήλες και αρκετά πιο όμορφα για σαλόνι! Περιμένω τις γνώμες σας! Ευχαριστώ!
11 Δεκεμβρίου 2008 #3 S Storman Μηνύματα 27 Reaction score 0 NAI θα το ήθελα αν και νομίζω πως θα πεις τα πρώτα!
11 Δεκεμβρίου 2008 #4 S Storman Μηνύματα 27 Reaction score 0 Eίμαι ένα κλικ πριν την απόκτιση τους, (των Teufel εννοώ)! Ελπίζω να συμφωνεί και ο Argi!
11 Δεκεμβρίου 2008 #6 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 Storman said: NAI θα το ήθελα αν και νομίζω πως θα πεις τα πρώτα! Click to expand... Ποσο με ξερεις...:126:
Storman said: NAI θα το ήθελα αν και νομίζω πως θα πεις τα πρώτα! Click to expand... Ποσο με ξερεις...:126: