2.40:1...εικονογραφημενο

Reaction score
384
Re: Απάντηση: 2.40:1...εικονογραφημενο

Πανο οποτε ερχομαι σπιτι να πιουμε καφε,μολις ανοιγεις το pc,σε βλεπω που εισαι στην τσιτα μην τυχον και κοληση.......!!!!!
Καθε φορα που αλλαζεις προγραμμα και μεχρι να ανοιξει,εισαι στην τσιτα.....:137:
Tα 'χω περασει κι εγω αυτα, ξερω ακριβως τι εννοεις! :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.494
Απάντηση: 2.40:1...εικονογραφημενο

Εγώ πάντως σας χαίρομε όταν σας διαβάζω.
Αν είστε από Αθήνα θα ήθελα να σας γνωρίζω κάποια στιγμή.
Εξάλλου έχουμε και οι τρεις την ίδια ηλικία,
και έχω και εγώ το ίδιο χιούμορ με σας (ίσως και περισσότερο).
Α!!! Μην με ξαναπείς Ζορζ:141:

Την πάτησες! :142::142::142:Πλάκα κάνω.Και μην ξαναβάλεις φατσούλα για να
μην παρεξηγηθώ με το Ζορζ.

Reaction score
15.548
Re: Απάντηση: 2.40:1...εικονογραφημενο

Α)Εξάλλου έχουμε και οι τρεις την ίδια ηλικία,

Β)και έχω και εγώ το ίδιο χιούμορ με σας (ίσως και περισσότερο).
Α)Παιρνουμε σειρα ζορζ....
Γεραματα....:116:

Β)χμ...!!!!μ'αρεσε αυτο.......:137:

Καποια στιγμη θα βρεθουμε σιγουρα......
Και οι δυο μενουμε Αθηνα....
Απλα η δουλεια(πολυ τωρα τελευται)και οι υποχρεωσεις(βλεπεις αυτη η ηλικια εχει τρεξιμο)δεν μας αφηνουν να εχουμε χρονο για πολυτελειες...!!!!
Τον Πανο τον ειδα πριν μια εβδομαδα στα πεταχτα....
Πως λεμε .."ενα γρηγορο στα ορθια....!!":142:

Μ'αρεσει το ζορζ....δεν το κανω για καποιο αλλο λογο......απλα ο αλλος καμια φορα μπορει να το δει αλλιως...
Καλα εκανες και μου το ειπες....

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.212

Θυμίζω ότι απαγορεύεται η μετατροπή -ειδικά των τεχνικών θεμάτων- σε chat. Ότι άσχετο, μπορεί και πρέπει να λέγεται μέσω ΠΜ.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.494

Έχεις δίκιο.
Συγνώμη!:101::120:

Reaction score
1

Γιωργο(Ζορζ)

Και που να μαθεις πως γνωριστηκαμε...!!!!!!
Ετυχε και εκατσε διπλα μου σε μια παρουσιαση....

Αχχχχ, τι το ήθελα και πήγα σε αυτήν τη παρουσίαση! :137:

Το έχω πληρώσει πολύ ακριβά από τότε... :141:

Λοιπόν, πέρα από τη πλάκα, να σας κάνω μια ανακοίνωση: Λίαν συντόμως, θα στηθεί στη PSA ένα HTPC που θα είναι εξοπλισμένο σαν αστακός για να μπορεί να παίξει τα πάντα και στους σκληρούς δίσκους του θα περιλαμβάνονται τα άπαντα από τα κορυφαία τράνσφερ σε όλα τα φορμά, δηλαδή Blu-Ray, HD-DVD και ματρόσκες 1080p.

Τα μέλη του φόρουμ (και όχι μόνο) που θα περνάνε από τη PSA, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ένα κορυφαίο setup με τον συνδυασμό HTPC, προβολέα 1080p, αναμορφικού φακού και της καμπυλωτής Stewart.

Θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν, να συγκρίνουν με τα δικά τους μάτια, ένα HTPC και ένα player σαν πηγές, να διαπιστώσουν τα συν και τα πλην της κάθε πηγής και να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα. :126:

Το σίγουρο είναι ότι ένα HTPC δεν είναι (και ποτέ δεν θα γίνει) σαν ένα απλό player από την άποψη της ευχρηστίας, δηλαδή πατάω ένα κουμπί... και βγαίνει μια χοντρή!

Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντως, τα HTPC περνάνε πλέον την "χρυσή εποχή" της ωριμότητάς τους. Είναι πλέον πανίσχυρα και εύχρηστα σε πολύ μεγάλο βαθμό ακόμα από άτομα εντελώς άσχετα από υπολογιστές.

Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης που δεν έχει μεγάλη εμπειρία από HTPC, είναι το να έχει εξασφαλίσει την τεχνική υποστήριξη ενός ατόμου πολύ έμπειρου, που θα αναλάβει την συντήρηση αλλά και την υποχρέωση να διορθώνει τις τυχόν βλάβες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, καθώς φυσικά και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις των προγραμμάτων!

Πάντα κατά την ταπεινή άποψη βεβαίως, τα HTPC θυμίζουν το ρητό που φαίνεται να έχει υιοθετήσει πλήρως σαν στάση ζωής ο Ρόμπερτ ντε Νίρο: "Once you go black, you never go back"! :126:

Κεφάλα, εσύ σαν τιμωρία για τις π@π@ριές που γράφεις για τα HTPC, θα εισηγηθώ στον Βάγγο να μην σου επιτρέπει να βλέπεις ποτέ στο HTPC!

Reaction score
15.548

Κεφάλα, εσύ σαν τιμωρία για τις π@π@ριές που γράφεις για τα HTPC, θα εισηγηθώ στον Βάγγο να μην σου επιτρέπει να βλέπεις ποτέ στο HTPC!
Ναι ρε ..!!!!!!...σε κακομεταχειριστικα....:116:
Αντι να το λεω εγω,που με γερασες πριν την ωρα μου..!!!!
Μας την λες και απο πανω......!!!!

Εσυ μπορει να εισηγηθεις....ο Βαγγος ομως κανει κουμαντο...
Σιγα.....μας τρομαξες....!!!!.:116:
Εξαλλου,γνωριζεις πολυ καλα,οτι δεν με ενδιαφερει αν θα δω η οχι.....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

<"Once you go black, you never go back"! >
Επιτέλους! κάποιος κατάλαβε τι σημαίνει CRT !!!! :142::142::142:

Reaction score
3

Ναι ρε ..!!!!!!...σε κακομεταχειριστικα....
Αντι να το λεω εγω,που με γερασες πριν την ωρα μου..!!!!
Μας την λες και απο πανω......!!!!

Εσυ μπορει να εισηγηθεις....ο Βαγγος ομως κανει κουμαντο...
Σιγα.....μας τρομαξες....!!!!.
Εξαλλου,γνωριζεις πολυ καλα,οτι δεν με ενδιαφερει αν θα δω η οχι.....
Λοιπόν εάν κάποιος δε σας έχει γνωρίσει θα νομίζει τα τέρατα.:116:

Προσωπικά να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δυο, διότι με τις συμβουλές και τις συζητήσεις μαζί σας, εντός και εκτός forum, με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ, ο καθένας με τον τρόπο του βέβαια. Έχετε και οι δυο υψηλή αξιοπιστία αλλά και τη δική του άποψη...

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.494

Ευτυχώς βάζουν τις φατσούλες:137:

Reaction score
1

Λοιπόν, πέρα από τη πλάκα, να σας κάνω μια ανακοίνωση: Λίαν συντόμως, θα στηθεί στη PSA ένα HTPC που θα είναι εξοπλισμένο σαν αστακός για να μπορεί να παίξει τα πάντα και στους σκληρούς δίσκους του θα περιλαμβάνονται τα άπαντα από τα κορυφαία τράνσφερ σε όλα τα φορμά, δηλαδή Blu-Ray, HD-DVD και ματρόσκες 1080p.

Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος που από ότι φαίνεται τα πράγματα έχουν πάρει πια τον δρόμο τους, πολύ σύντομα το "επίσημο HTPC" της PSA θα είναι πραγματικότητα! :608:

Από τις συζητήσεις που έκανα σήμερα με τον Βάγγο, κατάλαβα ότι είναι διατεθειμένος να υλοποιήσει ένα HTPC πραγματικό κόσμημα, αντάξιο όλων των επιμέρους συστημάτων που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή τη PSA! :126:

Το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω, είναι ότι το συγκεκριμένο HTPC θα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό στηριγμένο στη λογική "πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή"! :142:

Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει το συγκεκριμένο εγχείρημα, από τον Βάγγο θα ζητήσω μόνο όταν όλα τελειώσουν με το καλό, να κρεμάσει ένα ταμπελάκι πάνω στο HTPC "ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ"!

Όσο για σένα Κεφάλα είπαμε, τιμωρία, το HTPC θα είναι προγραμματισμένο να σε χτυπάει με ρεύμα 220 Volt κάθε φορά που θα το ακουμπάς! :204:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 2.40:1...εικονογραφημενο

Η ευκρινεια ειναι ισαξια ....για να μην πω καλυτερη με αναμορφικο..!!

Κεφάλα, ένα έχω να σου πω, χρειάζεσαι οφθαλμίατρο, και μάλιστα πολύ καλό, και μάλιστα τάχιστα! :204:

Σήμερα πήγα στη PSA και είδα το setup του Marantz με τον αναμορφικό φακό, παρέα με τον Σκαφάτο και τον Σταμάτη Βρατσάλη. Θα προσπαθήσω να μην φανώ ισοπεδωτικός και αρνητικά διατεθειμένος, απλά θα εστιάσω την προσοχή μου σε συγκεκριμένα σημεία που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Δε μου λες λοιπόν Κεφάλα, εφόσον υποστηρίζεις ότι η ευκρίνεια είναι τουλάχιστον ίδια και μάλιστα καλύτερη με τον αναμορφικό φακό, πώς διάβολο γίνεται το μισό πίξελ χρωματικής διάχυσης στο κόκκινο χρώμα που παρουσιάζει ο Marantz στο αριστερό μέρος της οθόνης χωρίς τον αναμορφικό φακό, να μετατρέπεται σε σχεδόν δύο ολόκληρα πίξελ στο κόκκινο χρώμα και σχεδόν άλλα δύο πίξελ στο πράσινο χρώμα χρωματικής διάχυσης, μόλις μπάινει ο αναμορφικός φακός σε λειτουργία;! :111:

Επίσης, δεν μας είπες τίποτε για την γεωμετρία που παρουσιάζει ο αναμορφικός φακός στα άκρα της οθόνης. Την εμφανέστατη κλίση προς τα αριστερά που προσθέτει ο αναμορφικός φακός στο κάτω αριστερό άκρο της οθόνης στις οριζόντιες γραμμές και ακμές, να υποθέσω ότι ούτε και αυτή την είδες, έτσι δεν είναι;! :204:

Άκου να σου πω Κεφάλα, βαρέθηκα να σε βλέπω να κρίνεις το τελευταίο διάστημα όπως σε βολεύει! Για το setup λοιπόν του αναμορφικού φακού σε συνδυασμό με την καμπυλωτή Stewart, θα σου πω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που είχες πει, όταν είδες τον JVC HD1 του στρατηγού: "Σχεδόν όλες οι βασικοί παράμετροι της εικόνας είναι λάθος"!

Με τη χρήση του αναμορφικού φακού, η χρωματική διάχυση στα άκρα της οθόνης χειροτερεύει κατά πολύ, καθώς επίσης και η γεωμετρία.

Όσο για την ευκρίνεια, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, τα παράθυρα στα μενού του προβολέα διαβάζονταν με ιδιαίτερη δυσκολία από τη στιγμή που γινόταν το vertical stretch και έμπαινε ο αναμορφικός φακός σε λειτουργία! :142:

Το να μου πεις ότι σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας που παράγεται με τη χρήση αναμορφικού φακού μπορώ να το δεχτώ, όχι όμως και να μου υποστηρίζεις ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι το σωστό με βάση την εικόνα αναφοράς!

Reaction score
15.548

:116::116:

Η ευκρινεια ειναι ισαξια ....για να μην πω καλυτερη με αναμορφικο..!!

up...!!!!!!

Να μην ξαναγραφω τα ιδια....
Δεν σχολιαζω τιποτα......
Γιατι αν σχολιασω ....θα σε τυλιξω σε λαδοκολα...:137:

Reaction score
1

up...!!!!!!

Να μην ξαναγραφω τα ιδια....
Δεν σχολιαζω τιποτα......
Γιατι αν σχολιασω ....θα σε τυλιξω σε λαδοκολα...:137:

Επιχειρήματα Κεφάλα, να ακούσω επιχειρήματα περί σωστής εικόνας.

Όλα τα άλλα, τα ακούω βερεσέ! :116:

Reaction score
15.548

Επιχειρήματα Κεφάλα, να ακούσω επιχειρήματα περί σωστής εικόνας.

Όλα τα άλλα, τα ακούω βερεσέ! :116:
Τερμα οι λαδοκολες κ.λ.π.!!!!!!

Πανο......τελος....!!!!!
Στο εγραψα και σε καποιο αλλο μηνυμα αλλα δεν το καταλαβες...

Εγω αυτο που επρεπε να γραψω το εγραψα....
Το αν ειναι σωστο η λαθος και πως το βλεπει ο καθ' ενας δεν με ενδιαφερει....

Ολοι μας εχουμε μια αποψη και την εκφραζουμε....

Reaction score
1

Εγω αυτο που επρεπε να γραψω το εγραψα....
Το αν ειναι σωστο η λαθος και πως το βλεπει ο καθ' ενας δεν με ενδιαφερει....

Καλά, τώρα μας έπεισες, όποιος δεν έχει επιχειρήματα, φυσικό είναι να... στρίβει διά του αρραβώνος! :137:

Μήπως είναι δυνατόν βρε Κώστα, να μας πεις ότι είναι πιο σωστό να βλέπουμε με συνολικά σχεδόν τέσσερα πίξελ χρωματικής διάχυσης στα άκρα της οθόνης με τη χρήση του αναμορφικού φακού, από ότι το ένα πίξελ διάχυση χωρίς τη χρήση του αναμορφικού;! :111:

Ή μήπως είναι δυνατόν να μας πεις ότι είναι πιο σωστό να βλέπουμε μια οριζόντια γραμμή που έχει στραβώσει και έχει πάρει κλίση προς τα αριστερά με τη χρήση του αναμορφικού φακού, από το να την βλέπουμε εντελώς οριζόντια όπως και πρέπει να είναι, χωρίς τη χρήση του αναμορφικού φακού;! :142:

Κατά τα άλλα, έχουμε καλύτερη ευκρίνεια με την χρήση του αναμορφικού φακού! :204:

Reaction score
15.548

Eιπα τελος.....δεν σχολιαζω τιποτα και πιστευε οτι θελεις....
Την αποψη μου την ειπα καθαρα......

Παντος....μ'αρεσει που ρωτας και απαντας μονος σου......:116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: 2.40:1...εικονογραφημενο

Κεφάλα, ένα έχω να σου πω, χρειάζεσαι οφθαλμίατρο, και μάλιστα πολύ καλό, και μάλιστα τάχιστα!

Σήμερα πήγα στη PSA και είδα το setup του Marantz με τον αναμορφικό φακό, παρέα με τον Σκαφάτο και τον Σταμάτη Βρατσάλη. Θα προσπαθήσω να μην φανώ ισοπεδωτικός και αρνητικά διατεθειμένος, απλά θα εστιάσω την προσοχή μου σε συγκεκριμένα σημεία που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν χωρούν αμφισβήτηση.

Δε μου λες λοιπόν Κεφάλα, εφόσον υποστηρίζεις ότι η ευκρίνεια είναι τουλάχιστον ίδια και μάλιστα καλύτερη με τον αναμορφικό φακό, πώς διάβολο γίνεται το μισό πίξελ χρωματικής διάχυσης στο κόκκινο χρώμα που παρουσιάζει ο Marantz στο αριστερό μέρος της οθόνης χωρίς τον αναμορφικό φακό, να μετατρέπεται σε σχεδόν δύο ολόκληρα πίξελ στο κόκκινο χρώμα και σχεδόν άλλα δύο πίξελ στο πράσινο χρώμα χρωματικής διάχυσης, μόλις μπάινει ο αναμορφικός φακός σε λειτουργία;!

Επίσης, δεν μας είπες τίποτε για την γεωμετρία που παρουσιάζει ο αναμορφικός φακός στα άκρα της οθόνης. Την εμφανέστατη κλίση προς τα αριστερά που προσθέτει ο αναμορφικός φακός στο κάτω αριστερό άκρο της οθόνης στις οριζόντιες γραμμές και ακμές, να υποθέσω ότι ούτε και αυτή την είδες, έτσι δεν είναι;!

Άκου να σου πω Κεφάλα, βαρέθηκα να σε βλέπω να κρίνεις το τελευταίο διάστημα όπως σε βολεύει! Για το setup λοιπόν του αναμορφικού φακού σε συνδυασμό με την καμπυλωτή Stewart, θα σου πω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που είχες πει, όταν είδες τον JVC HD1 του στρατηγού: "Σχεδόν όλες οι βασικοί παράμετροι της εικόνας είναι λάθος"!

Με τη χρήση του αναμορφικού φακού, η χρωματική διάχυση στα άκρα της οθόνης χειροτερεύει κατά πολύ, καθώς επίσης και η γεωμετρία.

Όσο για την ευκρίνεια, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, τα παράθυρα στα μενού του προβολέα διαβάζονταν με ιδιαίτερη δυσκολία από τη στιγμή που γινόταν το vertical stretch και έμπαινε ο αναμορφικός φακός σε λειτουργία!

Το να μου πεις ότι σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας που παράγεται με τη χρήση αναμορφικού φακού μπορώ να το δεχτώ, όχι όμως και να μου υποστηρίζεις ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι το σωστό με βάση την εικόνα αναφοράς!
Αναιρω την αποφαση μου να μην ξαναγραψω σε αυτο το νημα
για εναν και μονο λογο και με αφορμη το παραπανω μηνυμα.
Ειμαι υπερηφανος που ανηκω σε αυτο το site.
Eιμαι υπερηφανος που εχει τετοια μελη.
Και το εννοω μεσα απο την καρδια μου...

Reaction score
0

Χαίρομαι που ο Παναγιώτης επιβεβαιώνει αυτά που με μαθηματική ακρίβεια πρόβλεψα, προτού να δω το σύστημα. Και βέβαια είμαι σίγουρος πως τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο, αλλά πως νά το κάνουμε οι νόμοι της οπτικής είναι αδυσώπητοι.

Λυπάμαι για όσους είχαν επενδύσει ψυχολογικά στο όνειρο αναμορφικός.

Χαίρομαι για το μήνυμα του Αντρέα που απαιτεί γενναιότητα.

Λυπάμαι όταν οι καλοπροαίρετες συζητήσεις και κριτικές γίνονται αφορμή για προσωπικές διαμάχες.

Χαίρομαι που έχω τον Κεφάλα και τον Βογιατζάκη συνφορουμίτες και ας είναι και οι δυο ξεροκέφαλοι σαν και μένα.

Λυπάμαι όταν βλέπω υποδόρια κακόπιστα σχόλια.

Τελικά χαίρομαι που ανήκω και εγώ σε αυτή την παρέα.

ΥΓ. Θα ήταν μεγάλη μου παράληψη να μην αναφέρω τον Maxhead... με την απαράμιλλη και εμπεριστατωμένη παρουσία του.

Reaction score
1

Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι όταν μιλάμε για ένα setup που κοστίζει πενταψήφιο αριθμό σε ευρώ, όπως είναι το ζευγάρι αναμορφικού φακού και καμπυλωτής Stewart, δεν αρκεί και δεν πρέπει να αρκεί, κανένα σχόλιο του Κεφάλα, του Σκαφάτου, του Βάγγου, του Zoglair, του Δημήτρη (Headroom), του Βογιατζάκη κτλ., για να πείσει κανέναν.

Ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να περάσει από την PSA και να κρίνει με τα δικά του μάτια. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος της PSA έχει πάντα τις πόρτες του ανοιχτές για όλους.

Εγώ είμαι περήφανος σαν μέλος αυτού του φόρουμ, γιατί στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων (μόνο για αυτήν μπορώ να εκφέρω γνώμη, εφόσον δεν συμμετέχω ενεργά στις υπόλοιπες), δεν λογαριάζουμε τίποτα και κανέναν όταν πρόκειται να κριτικάρουμε έναν προβολέα, μια οθόνη, έναν αναμορφικό φακό κτλ.!

Δεν δίνουμε δεκάρα δηλαδή, αν το όνομα της αντιπροσωπείας έχει "μεγάλη" ή "μικρή" ειδική βαρύτητα, δεν λογαριάζουμε διόλου τις προσωπικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει πολλοί από εμάς μεταξύ μας, γενικά δεν μπαίνει κανένας φραγμός μπροστά στο σημαντικό στόχο που πάντα παραμένει ένας και μοναδικός: η αποκάλυψη της αλήθειας.

Η αλήθεια πάλι στην βιντεοπροβολή, στο αγαπημένο μας χόμπι, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να είναι μία και μοναδική. Θέλουμε δεν θέλουμε, φιλτράρεται μέσα από το προσωπικό γούστο και κριτήριο του καθενός από εμάς. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο κάθε ένας από εμάς να καταλήγει στη δική του αλήθεια, αφού έχει λάβει υπόψη του όσο δυνατόν περισσότερες γνώμες και οπτικές γωνίες είναι δυνατόν, διαβάζοντας τα μηνύματα αλλά και συζητώντας/κριτικάροντας με άλλα μέλη.

Το μήνυμα του Αντρέα δεν απαιτούσε καμμία γενναιότητα, εφόσον διαφωνεί μαζί μου 100%, όσον αφορά την απόδοση της εικόνας του αναμορφικού φακού! Ο Αντρέας με ξέρει πολύ καλά, όπως πιστεύω πια και οι περισσότεροι από εσάς που συμμετέχετε σε αυτή τη κατηγορία.

Προσπαθώ κάθε φορά να ξεγυμνώσω στον μέγιστο βαθμό κάθε προϊόν που συμμετέχει στην αλυσίδα της βιντεοπροβολής που βλέπω και κριτικάρω, δίνοντας έμφαση και τονίζοντας τα αρνητικά σημεία, ενώ έχω την αίσθηση ότι δεν επιβραβεύω στο βαθμό που ίσως θα έπρεπε τα θετικά σημεία στην απόδοση του προϊόντος. Πολλές φορές λοιπόν η κριτική μου σε κάποιο προϊόν μοιάζει περισσότερο στα μάτια μερικών μελών ως "θάψιμο" του προϊόντος, παρά ως αντικειμενική κριτική.

Όσον αφορά τώρα τις "σφοδρές διαμάχες μου" με τον Κεφάλα όταν διαφωνούμε, πιστεύω πραγματικά ότι είναι "δίκοπο μαχαίρι". Από τη μία μεριά πιστεύω ακράδαντα ότι εξυπηρετούν την πεμπτουσία ενός φόρουμ, που πρέπει να είναι πάντα η αποκάλυψη της αλήθειας. Και ο Κεφάλας αλλά και εγώ, όταν πιστεύουμε ο καθένας ότι έχει το δίκιο με το μέρος του, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποχωρήσουμε, θα σφαχτούμε μέχρις εσχάτων δημοσίως δίχως κανένα έλεος!

Από την άλλη μεριά όμως, οφείλω να αναγνωρίσω σαν στοιχειωδώς λογικός άνθρωπος που πιστεύω ότι είμαι, ότι μέσα στα πλαίσια εύρυθμης λειτουργίας ενός δημόσιου φόρουμ, πρέπει να τηρούνται αυστηροί κανόνες ευπρέπειας και καλής συμπεριφοράς στα μηνύματα που απευθύνουμε ο ένας στον άλλον. Αν λοιπόν οι συμπεριφορές ανάμεσα στα μέλη ακολουθούσαν τον επικίνδυνο δρόμο που φαίνεται να χαράσσουμε εγώ και ο Κεφάλας, είναι απολύτως σίγουρο ότι στο τέλος θα χανόταν ο έλεγχος και τα πράγματα θα εκτροχιάζονταν εντελώς.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, προσπαθώ από την πλευρά μου να διαχωρίζω εντελώς τον τρόπο που απευθύνομαι σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ, από τον τρόπο που απευθύνομαι στον Κεφάλα! Ουσιαστικά δηλαδή, ζητάω την ανέχεια από την διαχειριστική ομάδα του φόρουμ αλλά και από τα μέλη που συμμετέχουν, για την ιδιάζουσα και πιθανώς αποκλίνουσα συμπεριφορά που ακολουθούμε ο Κεφάλας κι εγώ όταν διαφωνούμε μεταξύ μας!

Το ίδιο ακριβώς ζητώ δημοσίως και από τον Κεφάλα να κάνει, να περιορίζει δηλαδή αυστηρά αυτόν τον "αέρα άνεσης" στην επικοινωνία στα μεταξύ μας μηνύματα, ενώ ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν απευθύνεται σε άλλα μέλη.

Αν παρόλα αυτά η διαχειρστική ομάδα του φόρουμ κρίνει κάποια στιγμή ότι έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο, ε τότε δεν έχει παρά να μας μπανάρει μόνιμα και τους δύο, μπας και βρούμε επιτέλους την ησυχία μας... :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.340
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades