TO BENCHMARK USB DAC 1 H MONH ΛΥΣΗ!

Reaction score
11
Φαίνεται πως το ακριβό BENCHMARK USB DAC 1 είναι η μόνη λύση στο πρόβλημά μου, (μας), που ονοματίζεται ως εξής:

DAC USB με 24/96 παράδοση σήματος από USB και trully balanced εξόδους! (Όλα τα DAC κατασκευαστών player φαίνεται πως είναι προσαρμοσμένα στο να παίζουν αυτά τα player cd, και έτσι παίζουν μόνο 16/44).

Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής; (Και σε χαμηλότερη δεν θα με χάλαγε!).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.787
Behringer με μόνη διαφορά ότι δε παίρνει από USB, αλλά μια χαρά θα βολευτείς με οπτική, AES/EBU και Coaxial.

Reaction score
11
To θέμα είναι ότι μόνο από USB επικοινωνούμε με το main stream και βγαίνει έτσι εκτός η ... κατηραμένη onboard κάρτα ήχου! Νομίζω;

Reaction score
25.405
εναλλακτικα μια καλουλα καρτα ηχου με asio driver , ψηφιακη εξοδος 24/192 και ενα dac με ισορροπημενες εξοδους.

Reaction score
0
Στην Aphrodite's φέρνουμε αυτό.

Δεν ξέρω ακριβώς τιμή, επειδή άλλαξαν οι ισοτιμίες, αλλά μπορώ να μάθω.
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ένα σε demo στην Αθήνα.

Reaction score
11
Στην Aphrodite's φέρνουμε αυτό.

Δεν ξέρω ακριβώς τιμή, επειδή άλλαξαν οι ισοτιμίες, αλλά μπορώ να μάθω.
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει ένα σε demo στην Αθήνα.
Eίναι 24/96 από USB? (Δεν το είδα να διευκρινίζεται στις προδιαγραφές).

Reaction score
11
Πως μπορεί να ελεγχθεί αυτό ?

Bart
To BENCHMARK το αναφέρει κατηγορηματικά και έχει ολόκληρη παράγραφο αφιερωμένη σχετικά. Ισχυρίζεται μάλιστα ο κατασκευαστής ότι κανένα άλλο dac δεν είναι 24/96 από USB!

Reaction score
11
Πάντως έχω την εντύπωση ότι, τους κατασκευαστές, τους πρόλαβαν οι εξελίξεις και δεν πρόλαβαν να προσαρμοστούν!

Reaction score
0
Σύμφωνα με το manual, το stello DA100 είναι 24/96 απ' όλες τις ψηφιακές εισόδους και κάνει upsampling στα 24/192.

Reaction score
11
Σύμφωνα με το manual, το stello DA100 είναι 24/96 απ' όλες τις ψηφιακές εισόδους και κάνει upsampling στα 24/192.
Copy paste από το site της stello:

The Stello DA100 Signature natively supports up to 24/96 via all inputs except USB. The USB input natively accepts 16/44.1 material and will downsample anything above 16/44.1. April Music recommends upsampling

Δυστυχώς!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Mόνο με αλλαγή μητρικής απ όσο ξέρω,αλλά ρωτήστε και κάποιον που κατέχει τα κομπιουτερικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo