EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Κάνοντας copy απο το nmt στο pc που τα έχω δικτυωμένα και αντίστροφα, κάποιο αρχείο (ταινία πχ) ο ρυθμός μεταφοράς είναι περίπου 3mb/sec. Γιατί τόσο λίγο; To nmt με το pc συνδέονται με switch..
καλα εισαι. που να δεις το 1,5 σε ασυρματο δικτυο. πρεπει να ειναι limitation γενικοτερα. ισως λυθει με κανα καινουργιο firmware.

Reaction score
0
να πω και εγω την απορια μου...ειμαι ψημενος και εγω να το παρω..το θελω μονο για να βλεπω ταινιες μεσω σκληρου δισκου αφου γνωστος μου εχει μαζεψει ετοιμο υλικο 2,5 tera σε HD αναλυση οποτε δεν θελω ουτε να κατεβαζω, ουτε να το συνδεσω σε pc.Το σκεπτικο μου ειναι ενας δισκος μεσα-ενας φορητος.Αν συνεχισω σε αυτο το σχεδιο θα ειμαι οκ η θα εχω ενα σωρο προβληματα και ωρες ατελειωτες σπαζοκεφαλιας?πιστευω οτι αυτο θα ειναι και το πιο απλο στησιμο χωρις πολλα προβληματα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

να πω και εγω την απορια μου...ειμαι ψημενος και εγω να το παρω..το θελω μονο για να βλεπω ταινιες μεσω σκληρου δισκου αφου γνωστος μου εχει μαζεψει ετοιμο υλικο 2,5 tera σε HD αναλυση οποτε δεν θελω ουτε να κατεβαζω ουτε να κατεβαζω ουτε να το συνδεσω σε pc.Το σκεπτικο μου ειναι ενας δισκος μεσα-ενας φορητος.Αν συνεχισω σε αυτο το σχεδιο θα ειμαι οκ η θα εχω ενα σωρο προβληματα και ωρες ατελειωτες σπαζοκεφαλιας?πιστευω οτι αυτο θα ειναι και το πιο απλο στησιμο χωρις πολλα προβληματα.
Επειδη κι εγω γι΄αυτον τον σκοπο το πηρα, σε διαβεβαιωνω πως θα εισαι ΤΕΛΕΙΑ και χωρις προβληματα αναπαραγωγης

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

οι δισκοι θα πρεπει να εχουν καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?τι να προσεξω?
Συνδεση e-sata , σχετικα γρηγορος (7200) και μεγαλος (αν θα αντιγραψεις)

Reaction score
62
Καλησπέρα κι από εμένα.

Με όλα αυτά που διάβασα, ψηθηκα και τελικά το πήρα το κουτάκι. Μετά από 3 μέρες σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ λίγο.

Η πρώτη εντύπωση είναι παραπάνω από θετική. Κάνει ότι υπόσχεται κι ακόμα παραπάνω. Βλέπω άψογα HD υλικό, είτε από τον εσωτερικό σκληρό είτε μέσω streaming. To μηχανηματάκι σκίζει. :107:

Ο θόρυβος από το ανεμηστηράκι είναι λίγο ενοχλητικός, αλλά συνηθίζεται...

Το μόνο προβληματάκι που έχω, είναι στην ταχύτητα των torrents, τρέχω το clutch σύμφωνα με τις οδηγίες από εδώ, αλλά απλά σέρνεται. Έχω κάνει Portforwarding την πόρτα στον router αλλά δεν το βλέπω να συγκινείται...

Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Δοκίμασες να κατεβάσεις και άλλα?? Γιατί η ταχύτητα έχει σχέση και με τους peers!!

Reaction score
1
Σε μένα τα torrents δουλεύουν μιά χαρά, με τελευταίο firmware και τον κλασικό client.
Και σε private tracker. Απλά έκανα την ρύθμιση του port forwarding στον router.

Βλέπω την κατάσταση στην TV στο Υπηρεσίες Web - torrent και
από το PC στην http://egreat:8883/torrent/bt.cgi.

Reaction score
0
Δοκίμασες να κατεβάσεις και άλλα?? Γιατί η ταχύτητα έχει σχέση και με τους peers!!
Δοκίμασα από 3 διαφορετικούς private tracker, αρχεία με πολύ κόσμο μέσα, αλλά δεν είδα ταχύτητα πάνω από 20-30 ΚB/s το καθένα.

Σε μένα τα torrents δουλεύουν μιά χαρά, με τελευταίο firmware και τον κλασικό client.
Και σε private tracker. Απλά έκανα την ρύθμιση του port forwarding στον router.

Βλέπω την κατάσταση στην TV στο Υπηρεσίες Web - torrent και
από το PC στην http://egreat:8883/torrent/bt.cgi.
Θα το δοκιμάσω κι αυτό μήπως δουλέψει καλύτερα, thanx.

Οι υπηρεσίες web (youtube κλπ.) δουλεύουν κανονικά ? (γιατί εγώ βλέπω μόνο σπασμένη εικόνα)

Reaction score
802
Δεν εχει κατι τοιδιαιτερο ετσι ωστε να υπαρχει προβλημα.Λογικα θα παιξει κανονικα.

Reaction score
0
ναι,απλα αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να κοιταξω π.χ την ταχυτητα που διαβαζει ο δισκος και τετοιες παραμετρους ωστε μην εχω τπτ κολληματα για αυτο ρωταω εσας που το εχετε.Βασικα αυτο που σκεφτομαι ειναι να βαλω 1 terra εσωτερικο και εναν μικρο εξωτερικο οποτε να μαζεψω απο τα φιλαρακια ολο το υλικο και να το ριξω εκει.

Reaction score
0
μολις πηρα το e-shop να το παραγγειλω αλλα τπτ...εξαντλημενο...την αλλη εβδομαδα ειπαν
κανα αλλο μαγαζι εχετε υποψιν?

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Ζητώ τη βοήθεια σας : Πως θα εγκαταστήσω το Wireless USB ADAPTER (Level One WUA-0600) στο egreat για να το αυνδέσω στο wifi του σπιτιού ????

Ευχαριστώ
Γιάννης

Reaction score
0
Δεν ειναι discontinued !!! Βαλε επισημη ανακοινωση αν εχεις δει κατι τετοιο για να το δουμε και οι υπολοιποι.
Αρχες 2009 θα βγει και firmware για DTS.

Reaction score
0
παιδια θα κανω μια χαζη ερωτηση. θα παρω το απογευμα το καινουργιο M 32 B και θελω να ρωτησω εχω ενα εξωτερικο σκληρο απο αυτους τους μιλρους που δεν θελουν εξωτερικο ρευμα αλλα ξεκινουν μολις συνδεσεις το usb. σε αυτον μπορω να βαζω avi αρχεια και να το βαζω στο egreat να την βλεπω; θελει κανα φορματ να κανω για να τον δει ή θα τον δει και ας εχω και αλλα αρχεια μεσα απο πριν;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa