EGREAT EG-M32B

Reaction score
2
Το e-shop έφερε το EGREAT EG-M32B στα 289 ευρώ.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801715
Πως δικαιολογούνται τα 74 ευρώ διαφορά με το Μ31Β,τη στιγμή που στα sites του εξωτερικού η διαφορά τους είναι από 15-20 δολάρια,δηλαδή 12-15 ευρώ;
Μήπως το προσφέρει με σκληρό ή με εσωτερικό DVD;γιατί αλλοιώς δεν δικαιολογείται (λογικά πάντα)!

Reaction score
2
το πηρε κανεις αυτο?ενδιαφερον φαινεται...
Η μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το 31Β είναι η οθόνη,η οποία είναι χρήσιμη για να ακούς μουσική χωρίς να έχεις ανοιχτή την τηλεόραση.Αλλά με τέτοια διαφορά τιμής παίρνεις το 31Β και σκληρό δίσκο μαζί!!!

Reaction score
0
Το e-shop έφερε το EGREAT EG-M32B στα 289 ευρώ.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801715
Πως δικαιολογούνται τα 74 ευρώ διαφορά με το Μ31Β,τη στιγμή που στα sites του εξωτερικού η διαφορά τους είναι από 15-20 δολάρια,δηλαδή 12-15 ευρώ;
Μήπως το προσφέρει με σκληρό ή με εσωτερικό DVD;γιατί αλλοιώς δεν δικαιολογείται (λογικά πάντα)!
Υπάρχει ένα λίγο παλιότερο thread στο forum με κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την συσκευή:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=59199

Αναμένω και εγώ λεπτομέρειες με ενδιαφέρον!

Reaction score
0
Η μόνη ουσιαστική διαφορά σε σχέση με το 31Β είναι η οθόνη,η οποία είναι χρήσιμη για να ακούς μουσική χωρίς να έχεις ανοιχτή την τηλεόραση.Αλλά με τέτοια διαφορά τιμής παίρνεις το 31Β και σκληρό δίσκο μαζί!!!
Υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης εσωτερικού slimline DVD-ROM.

Να σημειώσω ότι η οθόνη είναι όπως αυτές που είχαν/έχουν πχ ραδιόφωνα αυτοκινήτου, πολύ basic. Δεν δείχνει όνομα αρχείου και τέτοιες πληροφορίες, απλώς ποιά λειτουργία εκτελεί η συκευή και τον αριθμό του αρχείου κλπ

Reaction score
2
Υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης εσωτερικού slimline DVD-ROM.

Να σημειώσω ότι η οθόνη είναι όπως αυτές που είχαν/έχουν πχ ραδιόφωνα αυτοκινήτου, πολύ basic. Δεν δείχνει όνομα αρχείου και τέτοιες πληροφορίες, απλώς ποιά λειτουργία εκτελεί η συκευή και τον αριθμό του αρχείου κλπ
Η δυνατότητα τοποθέτησης DVD-ROM υπάρχει και στο 31B μόνο που είναι εξωτερικό (USB).Και τα δύο όμως ΔΕΝ μπορούν να παίξουν DVD με προστασία (αυτά που νοικάζουμε στα Videoclub), αλλά μόνο τα αντιγραμμένα στο κομπιούτερ μας και πιθανώς κάποια από εφημερίδες.Άρα ΔΕΝ μας γλιτώνει από μια δεύτερη συσκευή. Τώρα για το δεύτερο που αναφέρεις ότι δεν δείχνει όνομα αρχείου η οθόνη,αν είναι έτσι, η συσκεή πάλι δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την τηλεόραση, ούτε για ακρόαση μουσικής και δεν καταλαβαίνω το λόγο της ύπαρξής της.Όπως και να έχει όμως είναι απαράδεκτη η διαφορά της τιμής του στην Ελλάδα (E-Shop 289E) από το 31Β αφού τελικά δεν προσφέρει και τίποτε το ουσιαστικό.

Reaction score
0
Νομίζω ότι το DVD στο 32B είναι IDE, και έχεις δίκαιο είναι για δισκάκια data και χωρίς προστασία.

Νομίζω επίσης ότι ο σκληρός βγαίνει χωρίς να πρέπει να ανοίξεις το κουτί.

Τα υλικά μπορεί να είναι καλύτερα οπότε να μην υπάρχουν τα προβλήματα με τον θόρυβο κλπ.

Τέλος, νομίζω ότι η miniPCI υποδοχή στην μητρική υποστηρίζει miniPCI WiFi n, οπότε τότε θα μπορούσες να κάνεις stream HD ταινίες (ακόμα και 1080p).

Αξίζει τα χρήματα? Και εγώ δεν ξέρω.

Μήπως είναι καλύτερα να φτιάξει κανείς ένα mini Home Theatre PC?

Reaction score
2
Αξίζει τα χρήματα? Και εγώ δεν ξέρω.

Μήπως είναι καλύτερα να φτιάξει κανείς ένα mini Home Theatre PC?
Τα 12-15 ευρώ που κάνει παραπάνω στο εξωτερικό σίγουρα τα αξίζει.Τα 74 παραπάνω που ζητάει το E-Shop νομίζω όχι,γιατί μ'αυτά παίρνεις σκληρό δίσκο και DVD-ROM μαζί.

Reaction score
0
Είδα σε άλλα threads ότι υπάρχουν χρήστες που πήραν τελικά το M32B από το eShop

Πείτε μας παιδιά εντυπώσεις κλπ γιατί το eShop δεν έχει αναρτήσει ακόμη την τεχνική προδιαγραφή και όταν παίρνω μου λένε ότι θα πρέπει να περιμένω

Ειδικά για τον θόρυβο, τα υλικά, την οθόνη και το DVD, νομίζω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :107:

Reaction score
2
Είδα σε άλλα threads ότι υπάρχουν χρήστες που πήραν τελικά το M32B από το eShop

Πείτε μας παιδιά εντυπώσεις κλπ γιατί το eShop δεν έχει αναρτήσει ακόμη την τεχνική προδιαγραφή και όταν παίρνω μου λένε ότι θα πρέπει να περιμένω

Ειδικά για τον θόρυβο, τα υλικά, την οθόνη και το DVD, νομίζω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :107:
Πολύ ενδιαφέρον! Αν μάλιστα κάποιος έχει και εμπειρία από το 31Β ας μας αναφέρει τις διαφορές.

Reaction score
0
Γεια σας και Χρόνια Πόλλα!

Φαίνεται το πνεύμα των εορτών άγγιξε και το eShop, το οποίο έριξε την τιμή του Μ32Β κάτα 30 ευρώ, από τα 285 στα 255!!

Όπως συζητήθηκε στο thread, τα 285 φαινόντουσαν υπερβολικά. Πιθανότατα, δεν έχει και το DVD εγκατεστημένο...

Πάντως, αν κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μας πει 2 πραγματάκια...

Reaction score
2
Χρόνια πολλά!
Ακόμη και με 255 είναι ακριβό,από τη στιγμή που η οθόνη του δεν υποστηρίζει ονόματα αρχείων,άρα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς τηλεόραση.Οι υπόλοιπες λειτουργίες του είναι ίδιες με του Μ-31Β αφού και αυτό δέχεται (εξωτερικό) DVD.Τη στιγμή μάλιστα που το popcornhour,που αποκωδικοποιεί και DTS έπεσε στα 245,μόνο με μια διαφορά τιμής σαν κι αυτή που στοιχίζει στο εξωτερικό (12-15 ευρώ) από το Μ-31Β νομίζω πως θα είχε νόημα η αγορά του.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως για λίγες μέρες είχαν βγάλει το Μ-31Β από τα "άμεσα διαθέσιμα" και το ξανάβαλαν εσπευσμένα πριν τα Χριστούγεννα, αφού ευτυχώς ο πολύς ο κόσμος δεν "τσίμπησε" στα 289 ευρώ του Μ-32Β, που ήταν το μόνο διαθέσιμο.Αν κάποιοι την πάτησαν αφού σε δέκα μέρες έπεσε η τιμή του, έκαναν απλώς δώρο στο e-shop ένα σκληρό δίσκο.Άσε που δεν αναφέρει τίποτε από χαρακτηριστικά και μπορεί κάποιος να νομίζει ότι το δίνουν με εσωτερικό DVD,ή σκληρό δίσκο! Ή μήπως το δίνουν,οπότε πάω πάσο.

Reaction score
1
Ούτε είχε ούτε έχει DVD. Απλώς σχισμή υπάρχει για να περάσεις εσωτερικό DVD.
Και ένα είδος συρταριού για τον δίσκο SATA. (κι αυτός δεν περιλαμβάνεται).

Reaction score
0
Πάρτε το βρε παιδιά! Παρακαλάνε! τώρα 239,99.Ούτε 240.Μάλλον θα έβγαλαν το DVD!
Απίστευτο!!

Λιγάκι ρεζιλεύονται νομίζω :142:

Αν δεν παρακολουθούν τα forum, μήπως να τους στείλουμε το link??

Reaction score
0
Ούτε είχε ούτε έχει DVD. Απλώς σχισμή υπάρχει για να περάσεις εσωτερικό DVD.
Και ένα είδος συρταριού για τον δίσκο SATA. (κι αυτός δεν περιλαμβάνεται).
Επιπλέον, από ότι έμαθα, έχει και άλλο πιθανό προβληματάκι:

Σε αυτό το μοντέλο, η eGreat για κάποιο λόγο έχει αφαιρέσει υποστήριξη file system ext2, αφήνωντας μόνο ext3 για τον εσωτερικό σκληρό

Δεν το έχω ψάξει - ούτε γνωρίζω linux, αλλά από ότι καταλαβαίνω, αυτό δυσκολεύει την αναγνώριση του εσωτερικού σκληρού από PC με windows.

Κάποιος γνώστης ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει παραπάνω.

Στα 200 ευρώ πάντως θα αρχίσω να το σκέφτομαι σαν επιλογή :107:

Reaction score
2
Αν δεν παρακολουθούν τα forum, μήπως να τους στείλουμε το link??
Το ότι παρακολουθούν το forum είναι σίγουρο,όπως και τις πωλήσεις τους.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι,γιατί θέλουν να μας πιάσουν "κώτσους" όταν το προϊόν δεν προσφέρει κάτι το σημαντικά διαφορετικό, αλλά εκτός αυτού δεν γράφουν καν τα χαρακτηριστικά του.Αν απευθύνονται μόνο σ'εμάς που ψάχνουμε και σε κανένα άλλο site, θα έπρεπε να ξέρουν, ότι εκτός από τα χαρακτηριστικά του,γνωρίζουμε και την πραγματική αξία του.Γι' αυτό, αν κάποιος ήθελε να διαθέσει 10-15 ευρώ παραπάνω για μια διακοσμητική οθόνη ή για μια θήκη DVD,με γεια του με χαρά του.Αλλά ως εκεί όμως.Τα περισσότερα είναι υπερβολικά!!! Εάν μάλιστα,δεν φορμάρεται και σε ext2 το βλέπω να μου έρχεται κάποια στιγμή με news e-mail στα 159 ευρώ,όπως το Μ-31Α το περασμένο καλοκαίρι.

Reaction score
2
παιδιά μπήκε η περιγραφή στο e-shop : )

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801715
Ούτε να ξαπλώσω δεν πρόλαβα!

Μάλλον θορυβήθηκαν από το φίλο που έλεγε για το ext3.

Το γράφουν καθαρά "Φορμάτ Δίσκου: EXT2 και FAT32/NTFS" (Το ext3 μας τελείωσε! Η πλάκα είναι ότι στο Μ-31Α και στο Μ31-Β γράφουν μόνο "EXT3 και FAT32/NTFS").

Αυτός που ήταν βάρδια το μεσημέρι έκανε καλή δουλειά ως κατάσκοπος.

Reaction score
27
Ούτε να ξαπλώσω δεν πρόλαβα!

Μάλλον θορυβήθηκαν από το φίλο που έλεγε για το ext3.

Το γράφουν καθαρά "Φορμάτ Δίσκου: EXT2 και FAT32/NTFS" (Το ext3 μας τελείωσε! Η πλάκα είναι ότι στο Μ-31Α και στο Μ31-Β γράφουν μόνο "EXT3 και FAT32/NTFS").

Αυτός που ήταν βάρδια το μεσημέρι έκανε καλή δουλειά ως κατάσκοπος.
τελικά έχει και ext3!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.263
Members
38.673
Νεότερο μέλος
tazman71