Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Να περάσεις το καινούριο firmware 1023Στα mkv οπου οι υποτιτλοι ειναι μεσα στο container, οι υποτιτλοι δεν βγαινουν σωστα.
Εμφανιζονται κατω αριστερα με αποτελεσμα να κοβονται.
Υπαρχει καποια λυση?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Αν το adapter που πήρες υποστηρίζεται από το egreat, θα πρέπει μόλις το βάλεις να το αναγνωρίσει αυτόματα και να σου ανοίξουν οι επιλογές "Wireless Manual IP" και "Wireless Auto IP" στο μενού Setup -> Network -> Mode.
Μετά το ρυθμίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του βήματος 2 από εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807
Καλώς ήρθες :126:
Format σε ext2-3 κάνεις από τα εργαλεία του ίδιου του egreat.Αρχεία .mkv σε fat32 δεν μπορείς να αντιγράψεις, εφ'όσον είναι μεγαλύτερα από 4 GB,γιατί το fat32 δεν μπορεί να δεί τόσο μεγάλα αρχεία.Γεια και απο μενα.Μολις χθες παρελαβα το Μ31Β.Ειμαι κατοχος imac intel 24".
Ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να κανω format τον εσωτερικο που του εβαλα σε ext3 η ext2 μιας και τα mac δεν υποστηριζουν τετοια fornat?
Και κατι ακομα οταν τον κανω format σε fat32 ειναι ολα μια χαρα αλλα για καποιον λογο δεν μπορω να αντιγραψω mkv αρχεια απο τον mac στον εσωτερικο του egreat ενω ολα τα αλλα οπως avi mp3 mpeg αντιγραφονται μια χαρα.Εχω κανει upgrade!!
Μέσα από το μενού του μηχανήματος πήγαινε στις ρυθμίσεις,εγκατάσταση NMT εφαρμογές κ.τ.λ. Δες και εδώ κάποια manual.Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.
Ποια εννοεις εργαλεια του egreat?Αν εννοεις το cd που ητανε μεσα στο κουτι δεν μπορω να βρω τροπο να το τρεξω με τιποτα λογω mac (τα αρχεια ειναι exe).
Ευχαριστω πολυ Θα το δοκιμασω σε λιγο γιατι ειμαι σε δουλεια.Μέσα από το μενού του μηχανήματος πήγαινε στις ρυθμίσεις,εγκατάσταση NMT εφαρμογές κ.τ.λ. Δες και εδώ κάποια manual.
Όχι, PC αλλά αν διαβάσεις τις οδηγίες δουλεύει και στο Mac.Ευχαριστω πολυ Θα το δοκιμασω σε λιγο γιατι ειμαι σε δουλεια.
Εισαι mac user?
ο εσωτερικος σκληρος θελει και καλωδια η κουμπωνει κατευθειαν?
ευχαριστωκουμπωνει κατευθειαν
εγω δεν μπορω να δω τον εσωτερικο του m31b μετα απο format και σε ext2 και σε ext3 στον mac.Κι εγώ format έκανα τον εσωτερικό σκληρό (ext3) και τα αρχεία μια χαρά τα πέρασα από το mac μου στο egreat.
Ισως να δοκιμαζες dual boot με Ubundu το οποίο σαν Linux συστημα βλεπει τα ext2&3εγω δεν μπορω να δω τον εσωτερικο του m31b μετα απο format και σε ext2 και σε ext3 στον mac.
Καποια λυση ρε παιδια?