24 Δεκεμβρίου 2008 #1 G georgextreme Μηνύματα 68 Reaction score 0 panasonic dmp-bd55..................
25 Δεκεμβρίου 2008 #3 Παναγιώτης Μελάς Μηνύματα 4.543 Reaction score 3.085 Με το σταγονόμετρο babisfire71 said: Ναι ..........ήρθε!!!!!!! Click to expand... Ναι, ήρθε βέβαια. Με το ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ όμως! Αλλά πόσοι από τους dealers στο παραπάνω link το έχουν πραγματικά; Θα σας πω δύο τουλάχιστον, στους οποίους είχα δώσει προ-παραγγελία: A. Progressive.gr. Το είχα προ-παραγγείλει και μου το έστειλε χτες. Το περιμένω το Σάββατο. B. Best Choice. Κι αυτοί το παρέλαβαν χτες. Είχα όμως ήδη βάλει την τελική παραγγελία στο παραπάνω μαγαζί κι έτσι την ακύρωσα σε αυτό. Το shop21 δεν ξέρω τί έκανε. Πιθανότατα να παρέλαβε κι αυτό, αλλά όπως οι περισσότεροι, θα τα έχει ήδη προπουλήσει, άρα θα έχει πάλι μηδέν στοκ. Για τους άλλους δεν ξέρω. Έτσι κι αλλιώς ήταν πιο ακριβοί. Χρόνια Πολλά σε όλους!:107:
Με το σταγονόμετρο babisfire71 said: Ναι ..........ήρθε!!!!!!! Click to expand... Ναι, ήρθε βέβαια. Με το ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ όμως! Αλλά πόσοι από τους dealers στο παραπάνω link το έχουν πραγματικά; Θα σας πω δύο τουλάχιστον, στους οποίους είχα δώσει προ-παραγγελία: A. Progressive.gr. Το είχα προ-παραγγείλει και μου το έστειλε χτες. Το περιμένω το Σάββατο. B. Best Choice. Κι αυτοί το παρέλαβαν χτες. Είχα όμως ήδη βάλει την τελική παραγγελία στο παραπάνω μαγαζί κι έτσι την ακύρωσα σε αυτό. Το shop21 δεν ξέρω τί έκανε. Πιθανότατα να παρέλαβε κι αυτό, αλλά όπως οι περισσότεροι, θα τα έχει ήδη προπουλήσει, άρα θα έχει πάλι μηδέν στοκ. Για τους άλλους δεν ξέρω. Έτσι κι αλλιώς ήταν πιο ακριβοί. Χρόνια Πολλά σε όλους!:107:
26 Δεκεμβρίου 2008 #4 G georgextreme Μηνύματα 68 Reaction score 0 χρονια πολλα ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......!!!!!! για να στειλω καμια φωτο πως γινεται.....?