Ιδέες για καινούργιο HTPC. Ηelp?

Reaction score
0
Καλησπερα σασ
Θελω να φτιαξω ενα HTPC το οποιο να ειναι και δυνατο αφου το θελω και για παιχνιδια .εχω καταληξη στα παρακατω
Intel Core 2 Duo 8400 775, 3.00 GHz
Corsair 2GB DDR2-800 Ram Kit 2 x 1GB
LG GGC-H20L HD-DVD Rom (BD Reader
Corsair 550W CMPSU-550VU
Seagate 320 GB HDD (16 MB, 7200rpm, Sata
Τωρα θελω την γνωμη σασ για Motherboards εχω δει αυτη
<LI class=Title>Asus P5Q-VM αν την βαλω θα εχω καλη αποδοση στισ ταινιεσ 1080p και στα παιχνιδια ? εχετε να μου προτινετε καποια τουλαχιστον με καλη καρτα ηχου που να εχει εξοδο οπτικαλ και vga να βαλω αυτην Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB) Συγνωμη αν σασ κουρασα αλλα παω ψαχνωντασ μιασ και εχω μπερδευτει διαβαζοντασ και ακουγοντασ τοσεσ διαφορετικεσ γνωμεσ.

Reaction score
1.214
Γυρω στα 800-900ευρ φιλε μου η ποιο κατω συνθεση που εβαλα αξιζει τιποτα?
Εμενα μια χαρα μου φαινεται.Δυνατος επεξεργαστης , δυνατη καρτα γραφικων ..γιατι να υπαρχει προβλημα ?

Και η mobo μια χαρα τη βλεπω..θα μπορουσες να την παρεις και χωρις ενσωματωμενη καρτα γραφικων αλλα απο την αλλη και για 15-20 Ε....:137:.

Για ψυχολογικους λογους (καλυτερα βεβαια να σου πουν αυτοι που εχουν την 4850 ποσο καιει..) θα εδινα 10 Ε παραπανω και θα επαιρνα το corsair το 650. :137:

Αφου θα ειναι και για htpc ψαχτο/ρωτα εδω τα παιδια ..τι παιζει απο θορυβο με τη καρτα αυτη ..και αν χρειαστει να παρεις και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη ( οσο πιο καλη αλλα και αθορυβη..:137:)

Κουτι εχεις ?

Ρωτα οτι αλλο θες και εδω ειμαστε..

Reaction score
0
Αφου θα ειναι και για htpc ψαχτο/ρωτα εδω τα παιδια ..τι παιζει απο θορυβο με τη καρτα αυτη ..και αν χρειαστει να παρεις και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη ( οσο πιο καλη αλλα και αθορυβη..:137:)

Κουτι εχεις ? ]

Ο θορυβοσ δεν με αποσχολει σε αποσταση 4με5 μετρα θα ειναι το htpc + το οτι βαζω την ενταση αρκετα ψηλα δεν νομιζω να ακουγεται .Οσο για κουτι εχω αυτο απο eshop THERMALTAKE VB8001BNS BACH BLACK VFD SCREEN

Reaction score
1.214
Παντως που ξαναβλεπω την mobo...εχει μονο μια pci και δυο pci-e.

Πιθανοτατα (δεν την εχω δει ) η 4850 με τον ανεμιστηρα να σου πιασει μια θεση pci-e.Aρα μενει μονο μια θεση απο πανω η οποια αν παρεις και καμμια καλη καρτα ηχου που λες δεν ξερω αν βολευει..δεν ξερω αν χωραει βασικα. (βεβαια ισως η επιπλεον καρτα ηχου-περα της onboard που πιστευω θα ειναι αρκετα αξιοπρεπης , δεν ξερω αν επιβαλλεται /σου χρειαζεται.Που θα την συνδεσεις ? Σε τι ενισχυτη ? Τι φορματ θελεις ..κλπ κλπ ). Μενει και μια θεση pci απο κατω ...

Αν θες αργοτερα να κανεις cf (αφου ειπες οτι θες και παιχνιδια..αν και ειμαι υπερ της μιας καρτας και καλης..:137:) ? Θα προσθεσεις και καποια αλλη καρτα αργοτερα (τηλεορασης η δεν ξερω τι αλλο..)?

Κοιταξε το , ειναι σημαντικος ο αριθμος των θυρων ....:137:

Μπορει να υπαρχει καποια αλλη που να εχει περισσοτερα προσοντα..χωρις να σημαινει οτι και αυτη δεν ειναι κουκλα..:138:

Reaction score
0
Σε ευχαριστω meleton για τισ συμβουλεσ σου την onboard του ηχου θα την συνδεσω με εναν yamaha RX-V459 που εχω μεσο οπτικαλ πιστευω να εχει αξιοπρεπη ηχο αν οχι πιο μετα βαζω και μια καρτα ηχου .Βασικα και εμενα το Motη/oards με προβληματιζει γι΄αυτο οπιοσ φιλοσ εχει καπιοα προταση ειναι καλοδεχουμενη , και παλι ευχαριστω

Reaction score
1.214
Σε ευχαριστω meleton για τισ συμβουλεσ σου την onboard του ηχου θα την συνδεσω με εναν yamaha RX-V459 που εχω μεσο οπτικαλ πιστευω να εχει αξιοπρεπη ηχο αν οχι πιο μετα βαζω και μια καρτα ηχου .Βασικα και εμενα το Motη/oards με προβληματιζει γι΄αυτο οπιοσ φιλοσ εχει καπιοα προταση ειναι καλοδεχουμενη , και παλι ευχαριστω
Συναρμολογησα σημερα το pc και εβαλα αυτην μαζι με τον Ε 8400 που ομοιως εχω και εγω.Μια χαρα παει..σφαιρα ...:137:

Βεβαια δεν το εφτιαξα για htpc ειδικα ...αλλα ειπα να ενημερωσω μια που ρωτησες.Εχει και οπτικη ινα..:137:

Reaction score
0
meleton εγω τελικα πηρα αυτην ASUS P5Q-E DDR2 3XPCIEX πιστευω μεσα στην εβδομαδα να μπορεσω να κανω την συναμορλογηση

Reaction score
1.214
meleton εγω τελικα πηρα αυτην ASUS P5Q-E DDR2 3XPCIEX πιστευω μεσα στην εβδομαδα να μπορεσω να κανω την συναμορλογηση
Μια χαρα ! Η δικια μου ειναι μια κομμενη (και φθηνοτερη )εκδοση αυτης με ουσιαστικοτερη διαφορα την ελλειψη cf..και κατι αλλα ψιλα...:137:

Διαλεξε και ενα σετακι μνημες απο την λιστα που εχει το manual και θα εισαι κομπλε...:137:

Reaction score
191
georgioυ καρτα ηχου θα αλαξεις μονο αν χρησιμοποιησεις τις αναλογικες εξοδους της onboard καρτας ηχου που ειναι για πεταμα.ακομα και μια φθηνη creative των 30 ευρω εχει πολυ καλυτερο ηχο.

αν ομως μιλαμε για optical η spdif δεν θα δεις καμια διαφορα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale