Ποια είναι η πλέον εντυπωσιακή ηχητική σας εμπειρία;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132

Οι δικές μου προήλθαν όλες από αεροπλάνα! Μια φορά στην ΕΑΒ, πίσω από ένα Albatross με τους κινητήρες σχεδόν στο φουλ, και επανειλημμένως στη Λήμνο, ακούγοντας από μακρυά και κατάφατσα τις εξαγωγές των κινητήρων της Ολυμπιακής, από απόσταση περίπου 300 με 500 μέτρα, καθώς και το reverse των αερίων μετά την προσγείωση, από πολύ μεγαλύτερη απόσταση.

Reaction score
164
Η πιο εντυπωσιακή ηχητική εμπειρία μάλλον ήταν οι δοκιμές κινητήρων σε F16/Mirage 2000 μέσα στα shelter. 133ΣΜ, Καστέλλι Πεδιάδος, Χειμώνας 97-98.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ποια είναι η πλέον εντυπωσιακή ηχητική σας εμπειρία;

Aεροπορια rules!!!
Oταν ακουσα ν απογειωνονται νυχτα 2 Phantom F-4E
χειμωνα του 85 στην 115ΠΜ ,ηταν μια στιγμη που δεν θα ξεχασω ποτε.

Και για να ερθουμε πιο κοντα στα δικα μας , αξεχαστο θα μου μεινει το ακουσμα σε club με 8 απ αυτα

και 8 απ αυτα stacked
.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.555
Πρεπει να ηταν καλοκαιρι του 1994-95 και βρισκομαι πανω σε μια ταρατσα.
Ενα μιραζ 2000 σπαει το φραγμα του ηχου.
Δεν το ειδα, το διαβασαμε στην εφημεριδα την επομενη, αλλα τετοια "μπασια" δεν εχω ξανακουσει στην ζωη μου.

Reaction score
8
Ισως σας φανει παραξενο...εως και γελειο.

Αν δεν το εχετε ακουσει με τα αυτια σας ειναι αδυνατον να το πιστεψετε.

Λοιπον για μενα, η ποιο εντυπωσιακη ηχητικη εμπειρια ηταν , οταν ενα βραδυ εκτος Αθηνων, μειναμε με εναν συναδελφο στο ιδιο δωματιο για διανυχτερευση.

Καποια στιγμη του ανθρωπου του ηρθε να κλ... (συμπαθιο κιολας) :120:

Ηταν συγλονιστικο. Δεν κανω πλακα.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ποια είναι η πλέον εντυπωσιακή ηχητική σας εμπειρία;

Λοιπον για μενα, η ποιο εντυπωσιακη ηχητικη εμπειρια ηταν , οταν ενα βραδυ εκτος Αθηνων, μειναμε με εναν συναδελφο στο ιδιο δωματιο για διανυχτερευση.

Πανάθεμά σε βραδιάτικα !!!!!:142::204::405:

Reaction score
6

:204::146::135:

Reaction score
11.785

Καλό!!

Η δικία μου εμπειρία είναι η εξής: Πρέπει να ήταν πέρσι σε μια βροχή διάττοντων αστέρων, δεν θυμάμαι ποιά. Έχω στηθεί λοιπόν με το τηλεσκόπιο στην ταράτσα βραδιάτικα και περιμένω. Μετά από καμιά ώρα και αφού είχα δει δύο, άρχισα να μαζεύω το τρίποδο για να φύγω. Τότε λοιπόν άκουσα ένα σφύριγμα στον ουρανό!! Σηκώνω το βλέμμα και βλέπω τον πιο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αστεροειδή που έχω δει ποτέ. Ο ήχος του όμως ήταν συγκλονιστικός, δεν θα τον ξεχάσω!

EDIT: Από τα δικά μας είδη, 2 B&W 801 οδηγούμενα στο τέρμα (τέρμα όμως) από 2 χιλιάρηδες μονομπλόκ στην παρουσίασή τους στο Intercontinental πριν πολλά χρόνια.

Reaction score
6
Καλό!!

Από τα δικά μας είδη, 2 B&W 801 οδηγούμενα στο τέρμα (τέρμα όμως) από 2 χιλιάρηδες μονομπλόκ στην παρουσίασή τους στο Intercontinental πριν πολλά χρόνια.
Η μία ήταν περίπου αυτή που περιγράφεις αλλά όχι τέρμα. Θυμάμαι στο ίδιο ξενοδοχείο πριν χρόνια τα 800 signature και κλαίω!

Δεν το κρύβω ξετρελλάθηκα.

Η άλλη πριν από μία εβδομάδα όπου δύο 28BSST χορεύαν tango με ένα ζευγάρι Summit.

Σε αυτά μπορώ να βάλω δίπλα μόνο την πρώτη φορά που πήγα στο Ψηφιακό Πλανητάριο στο Ευγενείδιο Ίδρυμα.

Reaction score
1

Grand utopia τι αλλο ;;;;;

(ειχα παει να επισκευασω εναν Hafler που ειχα , και ηταν στημενα για ακρόαση. Τι το θελα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βολή με το παρακάτω κολοκύθι της Lockheed Martin, το MLRS (Multiple Launch Rocket System) στα ένδοξα ελληνικά στρατά. Κλειστές πόρτες, υπερπίεση, οξυγόνα, αδρεναλίνες, τεκίλες, ξινίλες...

Shake it baby! :137:

...

Reaction score
4

Και για μένα βολή ήταν ...
Απέναντι από το σπίτι μου και γύρο στα 10 μίλια, υπάρχει ένα ακατοίκητο νησάκι όπου κάνουν βολές τα πλοία του ναυτικού.
Μετά το "ΜΠΟΥΜ" ακολουθεί ένα κύμα που το νιώθεις σαν μικρή ριπή αέρα στα αυτιά σου !!!

Ααα,και σήμερα.....πέρασε έξω από το σπίτι η μπάντα του δήμου παίζοντας...

Reaction score
877
Μιας και αναπολείτε τα παλιά και ξεθάβετε από το παρελθόν συγκινητικές ηχητικές εμπειρίες, από αερόπλανα, μέχρι τεθωρακισμένα, και από στρατά μέχρι κανιόνια και κλανιές...
η δική μου λοιπόν φοβερή ηχητική εμπειρία ήταν τα ουρλιαχτά μιας 'προσωρινής' μου συμβίας (πριν από πολλά χρόνια εννοείται...) κατά την ώρα του...του....αυτού...
Αν πω 105-110 ντεσιμπιά...λίγο θα πω...Δυνατός πλην όμως ωραίος ήχος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μιας και αναπολείτε τα παλιά και ξεθάβετε από το παρελθόν συγκινιτικές ηχητικές εμπειρίες, από αερόπλανα, μέχρι τεθωρακισμένα, και από στρατά μέχρι κανιόνια και κλανιές...
η δική μου λοιπόν φοβερή ηχητική εμπειρία ήταν τα ουρλιαχτά μιας 'προσωρινής' μου συμβίας (πριν από πολλά χρόνια εννοείτε...) κατά την ώρα του...του....αυτού...
Αν πω 105-110 ντεσιμπιά...λίγο θα πω...
:114::114::114:
Σε καταλαβαίνω, δοκίμασε μια κάλτσα στο στόμα. Δουλεύει. :137:

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos