sites φιλοξενίας αρχείων για ανταλλαγή

Reaction score
8
Πως μπορω να βαλω στο post ενα τραγουδι απο το δισκο μου. Ασ μου πει καποιος. Ευχαριστω.

Reaction score
8
Ποιό είναι?

Δεν εχω ιδεα, ουτε πως λεγετε, ουτε τον δημιουργο του. Το μονο που μπορω να πω ειναι, οτι το τραουδι αυτο, ειναι οτι ποιο τρυφερο εχουν ακουσει τα ωτια μου.

Πολεμαω να το ανεβασω.

Οπα. Ανεβηκε.

http://www.savefile.com/projects/808727148

Για να δουμε. Μπορει κανεις να το ακουσει απο εδω??

Reaction score
8
Αντε καλα

Παω στο link και μου λεει οτι δεν εχω ανεβασει τιποτα.

Αντε. Ξανα απ' την αρχη.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Μουσικες του Κοσμου!

Βασίλη, το link που έδωσες δεν είναι εντάξει... το αρχείο (κομμάτι) πρέπει να έχει μορφή διεύθυνσης /files/xxxx και όχι /projects/xxxxx. Τα projects είναι "ομάδες" που δημιουργούνται για να συγκεντρωθούν αρχεία, κι αν το πατήσουμε τώρα βγαίνει "No files uploaded to this project."... :117:

Από την αρχική σελίδα πας κατευθείαν "UPLOAD MY FILE" χωρίς να κάνεις project...

Reaction score
8
Βασίλη, το link που έδωσες δεν είναι εντάξει... το αρχείο (κομμάτι) πρέπει να έχει μορφή διεύθυνσης /files/xxxx και όχι /projects/xxxxx. Τα projects είναι "ομάδες" που δημιουργούνται για να συγκεντρωθούν αρχεία, κι αν το πατήσουμε τώρα βγαίνει "No files uploaded to this project."... :117:

Από την αρχική σελίδα πας κατευθείαν "UPLOAD MY FILE" χωρίς να κάνεις project...
Αυτο εκανα :411:

Δεν ξερω γιατι εκανε project :141:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αν δεν βγαίνει άκρη, δοκίμασε κι εδώ: www.yousendit.com.

Ζητάει μια διεύθυνση email για να στείλει ειδοποίηση (στον παραλήπτη να κατεβάσει το αρχείο), βάλε του εαυτού σου. Θα λάβεις αμέσως ένα link, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις...

Reaction score
8

Αν δεν βγαίνει άκρη, δοκίμασε κι εδώ: www.yousendit.com.

Ζητάει μια διεύθυνση email για να στείλει ειδοποίηση (στον παραλήπτη να κατεβάσει το αρχείο), βάλε του εαυτού σου. Θα λάβεις αμέσως ένα link, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις...
Και τι να το κανω εγω το αρχειο. Το εχω. Εδω πως θα το ανεβασω.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis