Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Οκ ευχαριστώ!Μόλις μου έρθουν όλα τα πράγματα και τα συνδέσω, ελπίζω να προστεθεί στη λίστα σου κ ο δίσκος μου! :p

Reaction score
0
Οκ ευχαριστώ!Μόλις μου έρθουν όλα τα πράγματα και τα συνδέσω, ελπίζω να προστεθεί στη λίστα σου κ ο δίσκος μου! :p
Μεγειά φίλε μου, μην ξεχάσεις να κάνεις αναβάθμιση το firmware.
Kαλύτερα να το κάνεις με flashaki.

Reaction score
0
Γεια χαρά σε ολους :)

Λεω να παω να αγοράσω σημερα το απογευμα το WD.
Αλλά εχω ορισμένες απορίες:

1. Εχω την Sony Bravia X3500 (λίνκ)
ΘΑ παιζει άραγε καλά το WD με αυτην, ή θα πρεπει να παω σε πιο ακριβή λύση media player?

2. Χρειάζομαι οντως καλώδιο HDMI 1.3 για να συνδέσω το WD με τη τηλεόραση?
Πως προτείνετε να συνδέσω το WD με τον αποκωδικοποιητη?
(για το θεμα ακριβώς του ήχου: εχω εξωτερικό αποκωδικοποιητη,
αλλά δεν βλέπω να εχει οπτικη εξοδο το WD - πολλά ζητάω, ε?-)

3. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλο 1080p .mkv βιντεακι (ως reference)
για να βάλω να κατεβάσω, ωστε μολις το παρω το WD να μπορώ να κανω το πρωτο τεστ?

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0
Γεια χαρά σε ολους :)

Λεω να παω να αγοράσω σημερα το απογευμα το WD.
Αλλά εχω ορισμένες απορίες:

1. Εχω την Sony Bravia X3500 (λίνκ)
ΘΑ παιζει άραγε καλά το WD με αυτην, ή θα πρεπει να παω σε πιο ακριβή λύση media player?

2. Χρειάζομαι οντως καλώδιο HDMI 1.3 για να συνδέσω το WD με τη τηλεόραση?
Πως προτείνετε να συνδέσω το WD με τον αποκωδικοποιητη?
(για το θεμα ακριβώς του ήχου: εχω εξωτερικό αποκωδικοποιητη,
αλλά δεν βλέπω να εχει οπτικη εξοδο το WD - πολλά ζητάω, ε?-)

3. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλο 1080p .mkv βιντεακι (ως reference)
για να βάλω να κατεβάσω, ωστε μολις το παρω το WD να μπορώ να κανω το πρωτο τεστ?

Ευχαριστώ πολύ
Ας πάρουμε τα πράγματα απο τή αρχή.
1. Θα παίζει πάρα πολύ καλά.
2. Να πάρεις HDMI 1.3 και ναι έχει οπτική έξοδο το WDTV οπότε το συνδέεις άνετα με εξωτερικό αποκωδικοποιητή.
3. Αν πας εδώ θα βρεις πολλά reference samples για να το δοκιμάσεις.

Και , τέλος, χρόνια πολλά!

Reaction score
0
Barbariab το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ που το πήρα για τη γυναίκα μου για να βλέπει τις σειρές της που έχω (αρκετες) σε DVD rip. Ε, τέρμα τα παιχνίδια, θα της βάλω ένα HTPC και τελείωσε και με τα firmware και τις βλακείες. Δεν μπορώ τους περιορισμούς ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ! Αστε που έχω τα πάντα σε Server και αυτή η μπούρδα με τους σκληρούς με USB σέρνεται. - Επίσης πολύ αργό με φωτογραφίες 10MP (4-5 MB η μια). Βέβαια για την τιμή του πολλά ζητάω.
Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι ψάχνεις...
Αφου θέλεις να βλέπεις από το Server γιατι δεν σκας 260 ευρω να παρης το καλαμποκι η το Egreat να ησυχασουμε και εμεις.

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

μια απορια... το WD εχει τη δυνατοτητα να κανει downmix τον πολυκαναλο ηχο σε στερεο πριν τον στειλει στην ψηφιακη εξοδο; (θελω να παιρνω ηχο απο dac) ή δε γινεται κατι τετοιο;

στο online manual που βρηκα δεν ειδα αντιστοιχη πληροφορια και με ανυσηχησε γιατι ειμαι ετοιμος να παω να το παρω...

το ποπκορν ή το egreat εχουν τετοια δυνατοτητα;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

μια απορια... το WD εχει τη δυνατοτητα να κανει downmix τον πολυκαναλο ηχο σε στερεο πριν τον στειλει στην ψηφιακη εξοδο; (θελω να παιρνω ηχο απο dac) ή δε γινεται κατι τετοιο;

στο online manual που βρηκα δεν ειδα αντιστοιχη πληροφορια και με ανυσηχησε γιατι ειμαι ετοιμος να παω να το παρω...

το ποπκορν ή το egreat εχουν τετοια δυνατοτητα;
Στην οπτική έξοδο στέλνει το ψηφιακό σήμα του αρχείου που παίζεις.

Τωρα αν είσαι σαν κι εμένα που το έχω συνδέσει σε μια Creative XiFi, το downmix το κάνει η κάρτα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει media player να κάνει downmix σε ψηφιακό σήμα.

Reaction score
4

εγω απο το DacMagic της Cambridge Audio θα το περναω το σημα, οποτε μαλλον δε θα εχω ηχο καν στις ταινιες, ετσι;

Reaction score
0

Εγώ το έχω συνδεδεμένο και στον ενισχυτή(με HDMI) και στην τηλεόραση (με composite). Ήχο μου δίνει και στον ενισχυτή φυσικά αλλά και στην τηλεόραση.

Reaction score
150
Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι ψάχνεις...
Αφου θέλεις να βλέπεις από το Server γιατι δεν σκας 260 ευρω να παρης το καλαμποκι η το Egreat να ησυχασουμε και εμεις.
Δεν είναι το θέμα το καλαμπόκι ούτε τα 260 Ευρω (θα πάρω HTPC) απλά γράφω τι δεν κάνει. Ησύχασε τώρα...όλα θα πάνε καλά.

Reaction score
0
Ας πάρουμε τα πράγματα απο τή αρχή.
1. Θα παίζει πάρα πολύ καλά.
2. Να πάρεις HDMI 1.3 και ναι έχει οπτική έξοδο το WDTV οπότε το συνδέεις άνετα με εξωτερικό αποκωδικοποιητή.
3. Αν πας εδώ θα βρεις πολλά reference samples για να το δοκιμάσεις.

Και , τέλος, χρόνια πολλά!
Πολύ ωραία, φιλε.

Το αγόρασα τελικά σημερα, αφου διαβασα και το μηνυμα σου.

Εξαιρετικό φαίνεται το WD που το δοκίμασα :105:

Σ'ευχαριστώ πολύ
Καλή Χρονία!

Reaction score
0
Χτές αγόρασα το wd tv.
Το σύνδεσα με το μετασχηματιστή αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί (δεν εμφανίζει καμία ένδειξη λειτουργίας)
Επίσης προσπάθησα να το ανάψω με το τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα.
Είχα και το hdmi καλώδιο συνδεδεμένο.

Η ερώτηση μου είναι η εξής.
Από τη στιγμή που θα συνδεθεί με το ρεύμα πρέπει να εμφανίσει κάποια ένδειξη λειτουργίας; Απαιτείται και σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση; Δεν μιλάω φυσικά για ένδειξη στην οθόνη αλλά στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Μόλις συνδεθεί με το ρεύμα δεν θα εμφανιστεί κάτι.
Χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρολ, θα ανάψει η ένδειξη power (με λευκό φωτισμό) και δίπλα το σύμβολο του USB (αν έχεις συνδέσει κάποια συσκευή USB). Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την τηλεόραση.

Reaction score
0
Χτές αγόρασα το wd tv.
Το σύνδεσα με το μετασχηματιστή αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί (δεν εμφανίζει καμία ένδειξη λειτουργίας)
Επίσης προσπάθησα να το ανάψω με το τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα.
Είχα και το hdmi καλώδιο συνδεδεμένο.

Η ερώτηση μου είναι η εξής.
Από τη στιγμή που θα συνδεθεί με το ρεύμα πρέπει να εμφανίσει κάποια ένδειξη λειτουργίας; Απαιτείται και σύνδεση με καλώδιο στην τηλεόραση; Δεν μιλάω φυσικά για ένδειξη στην οθόνη αλλά στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Ευχαριστώ.
Με το που το βάζεις στο ρεύμα ανάβει, οπότε κάτι άλλο θα συμβαίνει. Τσέκαρε ότι πάνω στον μετασχηματιστή η μπρίζα έχει μπει καλά (αφαιρείται, για να μπορείς να την αλλάξεις με την τριπλή για Μεγάλη Βρετανία) - αν είσαι τυχερός αυτό θα φταίει!

Reaction score
0
Το ξανασύνδεσα με το μετασχηματιστή και άναψε!
Βέβαια δεν έχω τηλεόραση εδώ για να το δοκιμάσω γιατί είμαι στη δουλειά αλλά θα το πάρω πάλι σπίτι να δώ τι γίνεται...
Χτες πάντως το έβαλα σε 3 πρίζες (κανονικές και πολύμπριζο) και δεν άναβε! Τι μπορεί να παίζει... νόμος του μέρφυ ίσως;

θα δείξει... ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Reaction score
0
Λοιπόν διάβασα όλη τη συζήτηση από την αρχή και κατέληξα στο συμπέραμα ότι κάτι πρέπει να συμβαίνει με το τηλεκοντρόλ στο σπίτι, κάτι το "παρενοχλεί" και δεν δουλεύει καθόλου.
Αν βρω άκρη θα τη ποστάρω.

Reaction score
0
Κατι ακόμη να ρωτήσω θέλω:

ποιο σκληρο να αγοράσω??
τον Western Digital Elements 640GB External HDD (USB, ,3.5'', WDE1UBK6400E) --> τιμή Πλαίσιο 75 ευρώ
ή τον Western Digital My Passport Essential 320GB Black External HDD (USB 2.0, 2.5", WDME3200TE) --> τιμή Πλαίσιο 92 ευρώ
???

Ο πρωτος ειναι διπλάσιος σε GB, πιο φθηνος και έχει και δικη του τροφοδοσία (ο άλλος παιρνει ρευμα απο το USB).

Προφανως τον 640άρη, ε?
Ρωτάω γιατι βασικά η Western Digital τους My Passport σκληρούς ειναι που προτείνει (δε ξερω για ποιο λόγο...).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.784
Members
38.494