Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λειτουργία που αναφέρεται στην παρουσίαση του WD στο site FullHD.gr

Η HDMI έξοδος εμπεριέχει λειτουργικότητα CEC, ώστε να ελέγχεται η συσκευή ακόμη και από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ το WD TV έρχεται και με το δικό του κόμπκατ τηλεχειριστήριο.
Θεωρητικά μπορείς να ελέγξεις όλες τις συσκευές που το υποστηρίζουν από ένα τηλεχειριστήριο. Αλλά αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις HDMI καλώδιο 1.3. H τηλεόραση μου έχει λειτουργία CEC. Περιμένω να μου έρθει το νέο καλώδιο από εξωτερικό και θα το δοκιμάσω.

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδιά απ' ότι βλέπω όλα τα προϊόντα αυτού του είδους έχουν το ίδιο βασικό τσιπάκι σωστά?
Το συγκεκριμένο προϊόν ποιο τσιπάκι έχει και είναι το τελευταίο της εταιρίας sigma.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα αυτά τα προϊόντα να έχουν πάνω κάτω την ίδια απόδοση.
Και έρχομαι στην ερώτηση μου που είναι ποιο είναι το τελευταίο τσιπάκι που έχει βγάλει η εταιρία "sigma" και τι διαφορές έχει με το τσιπάκι που έχει το προϊόν popcornhour a-100 που πιστεύω είχε και την πρώτη εκδοχή του sigma chipset.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Ρε παιδιά απ' ότι βλέπω όλα τα προϊόντα αυτού του είδους έχουν το ίδιο βασικό τσιπάκι σωστά?
Το συγκεκριμένο προϊόν ποιο τσιπάκι έχει και είναι το τελευταίο της εταιρίας sigma.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλα αυτά τα προϊόντα να έχουν πάνω κάτω την ίδια απόδοση.
Και έρχομαι στην ερώτηση μου που είναι ποιο είναι το τελευταίο τσιπάκι που έχει βγάλει η εταιρία "sigma" και τι διαφορές έχει με το τσιπάκι που έχει το προϊόν popcornhour a-100 που πιστεύω είχε και την πρώτη εκδοχή του sigma chipset.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
Σε παρακαλώ να μην αρχίσεις τα ίδια που έκανες και στο Insomnia. Η απάντηση που ψάχνεις είναι στις πρώτες σελίδες του thread. Διάβασέ τες. Φιλικά σου το λέω.

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φίλε themate αν πρόσεξες αυτό το λινκ το έχω είδη πει στο προηγούμενο reply μου.
Εγώ απλά ρώτησα ποιες είναι οι βασικές διαφορές του κάθε chipset και ποιο chipset έχει το συγκεκριμένο προϊόν.

Reaction score
0
στο product brochure του παραπανω λινκ στην 2η σελίδα, αναφερει πως το 635 ειναι Non-Macrovision Version του 634

Reaction score
6
Για να λήξει εδώ το θέμα, αφού βαριέστε να διαβάσετε το thread (στην 3η σελίδα θα σας λυνόταν η απορία!), το WD φοράει τον 8635 :

Reaction score
0
Υποστήριξη αρχείων .iso (DVD rip) από το WD TV

Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!

Σχετικά με την υποστήριξη αρχείων .iso (DVD images) από την συσκευή:

Παρότι υπάρχουν κάποιες αναφορές σε αυτό το θέμα μέσα στο thread (στις τελευταίες 20 σελίδες - για κάποιο λόγο η λειτουργία αναζήτησης μέσα στο thread δεν μου δουλεύει, οπότε αναγκάστηκα να τις διαβάζω), δεν φαινόταν να απαντάει κάποιος που να το δοκιμάσε.

Επείδη με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το θέμα, μιας και έχω όλα μου τα DVDs και σε αρχεία .iso (Full DVD Rips, με menus, extras, όλες τις επιλογές ήχου και εικόνας κλπ), αποφάσισα να αγοράσω την συσκευή και να τα δοκιμάσω ο ίδιος.

Αποτελέσματα:

Μόνο μερική υποστήριξη DVD rips .iso:

1) Αναγνωρίζει τα αρχεία ως ταινίες, εμφανίζει όνομα, δεν εμφανίζει thumbnails όμως
2) Παίζει το πρώτο mpeg που υπάρχει μέσα στο .iso, αυτόματα όμως χωρίς να δίνει επιλογή
3) Δεν υποστηρίζει (και άρα εμφανίζει) DVD menus
4) Δεν εμφανίζει υπότιτλους (καμμία από τις γλώσσες μέσα στο .iso αρχείο)
5) Δεν γίνει επιλογή γλώσσας, φορμά ήχου, φορμά εικόνας

Με παλιές ελληνικές ταινίες σε SD τηλεόραση ΟΚ. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση, απογοητευτικά περιορισμένη υποστήριξη.

Το έψαξα και στο Internet περισσότερο, και είδα ότι και στο εξωτερικό (όπου τα .iso DVD rips είναι πιό διαδεδομένα από ότι εδώ και υπάρχει πληθώρα συσκευών που τα υποστηρίζει) πολύ χρήστες απορούν που η WD έχει επιλέξει και δεν υποστηρίζει τα iso σωστά.

Τις εξτρά συσκευές WD TV που πήρα (και ευτυχώς δεν άνοιξα) πάω να τις επιστρέψω αμέσως!

Ευχαριστώ όσους ρωτήσα για τον χρόνο τους (είτε μου απάντησαν είτε με έγραψαν)

Reaction score
0
@Barbarian

Δεν μας ειπες όμως αν έκανες αναβάθμιση το firmware πριν τα δοκιμασεις...

Ειναι δεδομένο ότι δεν παρέχει πλήρη υποστήριξη στα iso αλλά διάβασα ότι δείχνει subtitles εσωματομένους σε iso.

Σε λίγο θα πάω να το δοκιμάσω κι εγώ και θα ενημερώσω.

Reaction score
0
Re: Υποστήριξη αρχείων .iso (DVD rip) από το WD TV

Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους!

Μόνο μερική υποστήριξη DVD rips .iso:

1) Αναγνωρίζει τα αρχεία ως ταινίες, εμφανίζει όνομα, δεν εμφανίζει thumbnails όμως
2) Παίζει το πρώτο mpeg που υπάρχει μέσα στο .iso, αυτόματα όμως χωρίς να δίνει επιλογή
3) Δεν υποστηρίζει (και άρα εμφανίζει) DVD menus
4) Δεν εμφανίζει υπότιτλους (καμμία από τις γλώσσες μέσα στο .iso αρχείο)
5) Δεν γίνει επιλογή γλώσσας, φορμά ήχου, φορμά εικόνας
Ολα τα παραπανω ισχυουν με πιο σημαντικο ισως τη μη εμφανιση υποτιτλων στα DVD iso, κατι που μαλλον δε θα αργησει να αντιμετωπιστει. Εγω δοκιμασα 2 DVD που ειναι ripped με το dvdshrink χωρις μενου (και σε iso και σε απλο φακελο VIDEO_TS) και δεν επαιξαν οι υποτιτλοι...

Να προσθεσω ομως οτι τοσο το WD οσο και τα NMT δεν κανουν ιδιαιτερα καλο upscaling στα DVD. Στο XBOX360 και στο DVD player (με upscaling) ειχα καλυτερο αποτελεσμα απο οτι στο WD στη 40V4000 (αυτο δε σημαινει ομως οτι δε βλεπονται κιολας στο WD)...

Reaction score
0
φιλε furious99 δεν καταλαβα καλα... Εννοεις οτι δεν βλεπεις υποτιτλους σε DVD που ειναι ripped σε VIDEO_TS (δηλαδη σε VOB)????

Reaction score
638
Αυτο εννοει και εγω αυτο το προβλημα εχω .
Με την προηγουμενη εκδοση του firmware σε καποια dvd αυτη την μορφη δεν ειχα και ηχο

Reaction score
0
"Η υποστήριξη DVD iso είναι ελλιπής γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ως χαρακτηριστικό, και κακώς συμπεριλήφθηκε ημιτελώς, αφού δεν είναι έτοιμο."
Το διάβασα σε ξένο επίσημο site, το οποίο επίσης έλεγε ότι είναι στα σχέδια της WD η πλήρης υποστήριξη των iso, αφού στο εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλής τρόπος αρχειοθέτησης και αποθήκευσης. Δεν ξέρω αν όντως θα βελτιωθούν τα πράγματα (πιστεύω πως ναι), απλά αναφέρω αυτό που διάβασα.

Reaction score
0
Το λατρεύω αυτό το μηχανιμα.Εβαλα usb hub με τροφοδοσία και κούμπωσα πάνω δύο σκληρούς και τους αναγνώρισε κανονικά και παίζουν και μια χαρά......perfect

Reaction score
0
Ωραίο μηχάνημα, αλλά έχω μια ερώτηση (δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πιο πριν, το Post έχει 50 σελίδες και διάβασα τις 15-20..)

Μπορεί να συνδεθεί πάνω του και εξωτερικό DVD/BD Player στην USB υποδοχή του;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθιστά την συσκευή το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ για προβολή ταινιών!!!

Ξέρουμε λοιπόν κάτι για αυτό ή για προγραμματισμένη μελλοντική αναβάθμισή του που να δέχεται τέτοιες συσκευές;

Εκτός από το EGreat, υπάρχει άλλος media player που να παίρνει DVD/BD εξωτερικό ή εσωτερική συσκευή dvd/bd player??

Reaction score
0
Τώρα που πέρασαν οι εορτές ας στείλει κάποιος που ξέρει καλά Αγγλικά ενα e-mail για τα υπόλοιπα που πρέπει να διορθωθούν. Οπως μέγεθος υποτίτλων, εμφάνιση του " Ά " , αναπαραγωγεί αρχείων ISO

Reaction score
0
Ωραίο μηχάνημα, αλλά έχω μια ερώτηση (δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί πιο πριν, το Post έχει 50 σελίδες και διάβασα τις 15-20..)

Μπορεί να συνδεθεί πάνω του και εξωτερικό DVD/BD Player στην USB υποδοχή του;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθιστά την συσκευή το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ για προβολή ταινιών!!!

Ξέρουμε λοιπόν κάτι για αυτό ή για προγραμματισμένη μελλοντική αναβάθμισή του που να δέχεται τέτοιες συσκευές;

Εκτός από το EGreat, υπάρχει άλλος media player που να παίρνει DVD/BD εξωτερικό ή εσωτερική συσκευή dvd/bd player??
Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις γιατι κανενα HD player δεν υποστηριζει εξωτερικο blueray :

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=5263

Sony χωρις κλειδωματα γινεται?

Αν δουλευε θα ηταν αρκετα καλη λυση, καθως υπαρχει εξωτερικο bluray εξω με 130$
http://i4u.shopping.com/xFS-lite-on blu-ray dx-401s?linkin_id=3055220

Reaction score
0
Συγνωμη, θα επιμεινω λιγο στην ερωτηση μου γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και ειναι συμαντικο για μενα να παιζει DVD. Τελικα δεν παιζει υποτιτλους απο VOB αρχεια? Γιατι σε ενα αλλο φορουμ του εξωτερικου διαβασα οτι παιζει! Δεν μιλαω για ISO, μιλαω για VOB rips.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός