B & W 685

Reaction score
3
καλησπερα,
εχει κανεις τα ηχεια αυτα;
διαβασα καλη κριτικη στον ηχο και τα ειδα βραβευμενα απο την eisa σαν ηχειο βασης της χρονιας!
μια μινι ακροαση δεν με επεισε,το αντιθετο με προβληματισε.
θα ηθελα τις γνωμες σας παρακαλω

Reaction score
8
Tα αυτια σου ειναι ο καλυτερος κριτης. Ιδιαιτερα στα ηχεια οπου το προσωπικο γουστο του καθενος διαφερει, η ακροαση ειναι απολυτως απαραιτητη.

Reaction score
3
Απάντηση: B & W 685

συμφωνω σε αυτο.αλλα οταν μιλαμε για βραβειο απο την eisa σαν το καλυτερο ηχειο δεν περιμενα να ακουσω ενα ηχειο πολυ κατωτερο απο αυτο.για αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας.ισως να μην ειμαι τοσο εμπειρος και περιμενα πολυ περισσοτερα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι πως δε πρεπει να πολυεμπιστευομαι περιοδικα μηπως και κατευθυνονται

Reaction score
8
Προσωπικα το συγκεκριμενο ηχειο ηχητικα δεν μου αρεσει λογω του ογκωδους χαμηλου και των εκτεταμενων πριμων, αλλα και παλι σε αλλους μπορει να αρεσει. Γι αυτο σου λεω οτι διαλεξε αυτο που σου αρεσει εσενα περισσοτερο ακουστικα. Δηλαδη επειδη το αρνι στην σουβλα αρεσει στο 90% των αλλων και εσενα δεν σου αρεσει πρεπει να το φας;
Οσο για τα ριβιους και τα βραβεια αστο καλυτερα. Πολυ πονεμενη ιστορια.

Reaction score
80
Re: Απάντηση: B & W 685

συμφωνω σε αυτο.αλλα οταν μιλαμε για βραβειο απο την eisa σαν το καλυτερο ηχειο δεν περιμενα να ακουσω ενα ηχειο πολυ κατωτερο απο αυτο.για αυτο θα ηθελα τη γνωμη σας.ισως να μην ειμαι τοσο εμπειρος και περιμενα πολυ περισσοτερα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι πως δε πρεπει να πολυεμπιστευομαι περιοδικα μηπως και κατευθυνονται
Εάν κάποιο ηχείο δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι η βράβευση είναι στημένη. Επιπρόσθετα, εάν ένα ηχείο έχει διακρίσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα αρέσει σε όλους.

Εφ΄όσον είσαι κατασταλαγμένος στα ηχητικά σου κριτήρια, η λύση είναι απλή. Αγοράζεις αυτό που σου αρέσει.

Reaction score
0
Δηλαδη επειδη το αρνι στην σουβλα αρεσει στο 90% των αλλων και εσενα δεν σου αρεσει πρεπει να το φας;
Άπαιχτο!!!:142:
Πάντως συμφωνώ 100%. Τι πάει να πει "έχει πάρει βραβείο"?
Σου άρεσε?Όχι.Πάμε παρακάτω τότε,κάτι άλλο.Εσύ θα το βάλεις στο σαλόνι σου και θα το υποστείς (με την καλή ή κακή έννοια) όλη μέρα, όχι ο ρηβιούερ! Και απ'ότι βλέπω τα αυτάκια σου έχουν την δική τους άποψη,και δεν επηρρεάζονται από κριτικές: ό,τι καλύτερο δηλαδη!

Reaction score
3
Απάντηση: B & W 685

ηδη σημερα το ξεπερασα το θεμα και ειμαι σε αναζητηση νεων θεματων...Θεμα πρωτο να ακουσω τα audiovector.
και μια ερωτηση που μπορω να βρω τα καντον να τα ακουσω σειρα vento or karat.ξερετε κανενα καταστημα;αν υπαρχει και καμια προταση στο 1000 ευρω θα ηθελα να την ακουσω.....

Reaction score
0
Audio Spectrum Sirene. Πραγματικά μαγεύτηκα όταν άκουσα το εν λόγω ηχείο αλλά δυστυχώς ξεπερνούσε τις οικονομικές μου δυνατότητες
Επιμένω πως πρέπει να το ακούσεις οπωσδήποτε!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab