Περί τιμών...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.568
Είναι πια κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι στο χώρο μας, ψωνίζουν από το Thomann , γιατί οι τιμές του είναι άκρως ανταγωνιστικές στα περισσότερα είδη.

Το τελευταίο διάστημα η Αγγλική Λίρα έχει κάνει ελεύθερη πτώση και η ισοτιμία της με το Ευρώ είναι γύρω στο 0.9 (EUR /GBP). Άρα οι τιμές που μπορούμε να βρούμε στην Αγγλία έχουν αρχίσει να γίνονται ελκυστικές.

Ένα παλιό κατάστημα, το Digital Village, έχει τιμές που σε αρκετές περιπτώσεις είναι μέχρι και 30% φτηνότερες από το Thomann...

Όπως μου είπε χθες επαγγελματίας έμπορος ηχητικών, βρήκε κάποια προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που αγοράζει χονδρική.

Αξίζει να το δείτε. Μόλις επιλέξετε το είδος που σας ενδιαφέρει θα δείτε την τιμή και σε Ευρώ για να αποφεύγετε τις μετατροπές.

http://www.dv247.com/

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωστός!
Από το dv247 είχα βρει την καλύτερη τιμή παλαιότερα για εκείνο το power buy των TASCAM CD 01U PRO.

...

Reaction score
14
εγω μολις χτύπησα ενα stylophone... για τις κόρες μου.... λατρεμμένο γκατζετακι των παιδικών μου χρόνων!!!

Reaction score
181
Θέλει ψάξιμο.
Ο θείος Τόμαν πάντα δεν είναι φθηνότερος...
Προσωπικά έχω πάρει πραμάτια και από τον www.artsound.gr.
Προσπαθώ απεγνωσμένα καμιά φορά είναι η αλήθεια... να τα δίνω σε δικούς μας ανθρώπους.
Επίσης πήρα compo κιθαριστικό ενισχυτή από την πόλη μου ίδια τιμή με τον Τόμαν!
Και το ευχαριστήθηκα βεβαίως...

Reaction score
8
Είναι πια κοινό μυστικό ότι οι περισσότεροι στο χώρο μας, ψωνίζουν από το Thomann , γιατί οι τιμές του είναι άκρως ανταγωνιστικές στα περισσότερα είδη.

Το τελευταίο διάστημα η Αγγλική Λίρα έχει κάνει ελεύθερη πτώση και η ισοτιμία της με το Ευρώ είναι γύρω στο 0.9 (EUR /GBP). Άρα οι τιμές που μπορούμε να βρούμε στην Αγγλία έχουν αρχίσει να γίνονται ελκυστικές.

Ένα παλιό κατάστημα, το Digital Village, έχει τιμές που σε αρκετές περιπτώσεις είναι μέχρι και 30% φτηνότερες από το Thomann...

Όπως μου είπε χθες επαγγελματίας έμπορος ηχητικών, βρήκε κάποια προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές από αυτές που αγοράζει χονδρική.

Αξίζει να το δείτε. Μόλις επιλέξετε το είδος που σας ενδιαφέρει θα δείτε την τιμή και σε Ευρώ για να αποφεύγετε τις μετατροπές.

http://www.dv247.com/

Αστερι..........:607::607:

Ευχαριστω πολυ για την διευθυνση, δεν την ειχα υπ'οψην μου.:105:

Reaction score
181
Και εδώ http://www.htfr.com/ καλές τιμές.
Βασικά παίζεται πολύ παίγνιον στις τιμές και θέλουν παρακολούθηση.
Αλλάζουν σε τρελλούς ρυθμούς ειδικά από τον dv247.com. (...)
έχω την εντύπωση... ότι εκεί αλλάζουν ανάλογα με τα hits σε ένα προιόν...
Στα μεταφορικά επίσης πολύ παιχνίδι...
Μην ορμάτε σε έναν με την μία...

Reaction score
19
[reliops=Stylophone ensemble: Albinoni's Adagio][youtube]QaXFsygp93Q[/youtube][/reliops]

[reliops=Stylophone - star wars death march][youtube]gTO_Hq50FKs[/youtube][/reliops]

Δεν παίζονται!! :105: :105:

Reaction score
0
Αμάν....

Τί είν' αυτό...? ποποοοο τι λές τώρα...
Εργαλείο με όλη τη σημασία της λέξεως.!!

Βρίσκεις στην ελλάδα τέτοια..?? τόσο φτηνά ??

Reaction score
0
Απάντηση: Περί τιμών...

Ρε παιδιά τι ρεζιλίκη είναι αυτο???

Μπήκα στη σελίδα poy πρότεινε ο xfader, www.dv247.com

Και είδα το M-Audio axiom 61 (Midi Keyboard)

Tο δίνουν 191 Ευρώ, ξέρετε πόσο το πήρα εγω εδω στην Ελλάδα 314!, απο τον πιο φτηνό υποτίθεται, και δεν το έχω βρει παρακάτω.

Πόσο μας κλέβουν τελικά .......................?????????

Reaction score
0

Απ' ολα αυτα τα site ρε παιδια τι παιζει απο εγγυησεις και support?

Reaction score
0

Ενα μαγαζι απο το οποιο προσφατα αγορασα ShureSM57 στη τιμη του thomann(99 ερυω) εναι το voltageonline.Βρισκεται Σολωμού 20 στο κεντρο της αθηνας.
το site δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα ειναι υπο κατασκευη
www.voltageonline.gr

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ενα μαγαζι απο το οποιο προσφατα αγορασα ShureSM57 στη τιμη του thomann(99 ερυω) εναι το voltageonline.Βρισκεται Σολωμού 20 στο κεντρο της αθηνας.
το site δεν ειναι ακομα ετοιμο αλλα ειναι υπο κατασκευη
www.voltageonline.gr

Επειδη ο ιδιοκτητης (Σωκρατης) ειναι φιλος , εμαθα οτι η τακτικη τους ειναι να πωλουν σε τιμες πολυ κοντα στο Thoman, αν οχι ιδιες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Περί τιμών...

Αμάν....

Τί είν' αυτό...? ποποοοο τι λές τώρα...
Εργαλείο με όλη τη σημασία της λέξεως.!!

Βρίσκεις στην ελλάδα τέτοια..?? τόσο φτηνά ??
Μπορείς να βρεις και τα δυο, stylophone αλλα και το beatbox στο vinyl microstore στα εξάρχεια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Στο Ελλάντα, εκτός από Νακα και AthensProAudio ποιά άλλα online καταστήματα υπάρχουν που να είναι "δοκιμασμένα".
Θέλω να πάρω ένα ζευγαράκι KRK RP-5 G2 αλλά με ενδιαφέρει και το after sales. Το θετικό του Νάκα είναι ότι έχει κατάστημα και στο Ηράκλειο οπότε είμαι πιο ήσυχος, αλλά βαράει λίγο τις τιμές (λογικό).

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Για την ιστορία, τα έχω βρει σε καλή τιμή στο DJShop (για το οποίο έχουν γραφτεί καλά λόγια εδώ) και σε τιμή-χώμα στο StudioShop (για το οποίο δεν έχω βρει σχόλια). Δυστυχώς κανείς δεν έχει το bundle που δίνουν έξω με τα Mopads της Auralex.

Reaction score
4

Να μας γραψεις εντυπωσεις αμα τα παρεις.
Σε αυτην την τιμη θα ενδιαφερουν αρκετους , ειδικα για pc audio.
Προσφατα αγορασα το Krk Ergo και δηλωνω καταευχαριστημενος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7