Απο που αγοράζετε παιχνίδια?

Reaction score
0
Έχετε να προτίνετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει καλές τιμές?
Πρόσφατα αγόρασα απο play.com το Little Big Planet 32 ευρώ (με έξοδα αποστολής) και το παρέλαβα μετά απο 5 εργάσιμες .. επίσης καλές τιμές θα βρείτε:

www.blahdvd.com
www.game.co.uk
www.base.com
www.shopto.net

Reaction score
0
Έχετε να προτίνετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει καλές τιμές?
Πρόσφατα αγόρασα απο play.com το Little Big Planet 32 ευρώ (με έξοδα αποστολής) και το παρέλαβα μετά απο 5 εργάσιμες .. επίσης καλές τιμές θα βρείτε:

www.blahdvd.com
www.game.co.uk
www.base.com
www.shopto.net
Προτιμώ το amazon.co.uk γιατί με την τωρινή ισοτιμία λίρας/ευρώ συμφέρει συνήθως περισσότερο σε σχέση με το Play. Επίσης δε μου έχουν χάσει ποτέ τίποτα και τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια σε αντίθεση με το play.com που όχι απλά δεν έχω παραλάβει ακόμα κάτι που έχω παραγγείλει εδώ και 1 μήνα αλλά δεν μου έχουν επιβεβαιώσει καν ότι θα μου το αντικαταστήσουν παρότι το ζήτησα. :141:

Για PC καλή περίπτωση είναι η online πλατφόρμα steam της Valve (steampowered.com) που έχει μεγάλο κατάλογο, καλές τιμές και μερικά πολύ βολικά features (π.χ. κάθε παιχνίδι που αγοράζεις είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε pc στο οποίο θα συνδεθείς με το λογαριασμό σου, αυτόματα updates χωρίς να ψάχνεις για patches κλπ.) Δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί ακόμη αλλά όταν το κάνω θα γράψω εντυπώσεις. Έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως.
Αυθόρμητες αγορές κάνω από το Metropolis που είναι κοντά στο γραφείο μου. :142:

Reaction score
5
Λόγω του ότι παίζω κυρίως mmorpgs, συνήθως τους clients τους κατεβάζω (στα νέα παιχνίδια) για να μην έχω downtime :116:

Αλλά προτιμώ τα ελληνικά καταστήματα σε άλλες περιπτώσεις.

Reaction score
0
Για PC καλή περίπτωση είναι η online πλατφόρμα steam της Valve (steampowered.com) που έχει μεγάλο κατάλογο, καλές τιμές και μερικά πολύ βολικά features (π.χ. κάθε παιχνίδι που αγοράζεις είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε pc στο οποίο θα συνδεθείς με το λογαριασμό σου, αυτόματα updates χωρίς να ψάχνεις για patches κλπ.) Δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί ακόμη αλλά όταν το κάνω θα γράψω εντυπώσεις. Έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως.
Αυθόρμητες αγορές κάνω από το Metropolis που είναι κοντά στο γραφείο μου. :142:

Το steam θυμάμαι όταν είχε πρωτοβγεί όλοι το μισούσαμε μάλιστα κάποιοι προτιμούσαν να παίζουν παλιότερη έκδοση counter strike αυτή που δεν ήθελε steam :p άλλα τώρα το έχουμε αγαπήσει :p

είχε μερικές προσφορές μέχρι 2/1

Doom: €1
Doom II: €1

Τα άπαντα της id (Keen, Wolf3d & SoD, Doom I ως ΙΙΙ, Quake I ως ΙΙΙ, Heretic, Hexen I & II χωρίς Quake 4 και χωρίς ETWQ): €35

Bioshock: €5
Audiosurf: €5
Portal: €3,75
UT3: €10
Unreal series (I &II, UT98, UT2k4, UT3): €20
Counterstrike Source: €10
TF2: €10 (προσοχή: με ψάξιμο, στα καταστήματα βρίσκεις το orange box €15)
L4D: €33,75
Dawn of war platinum (Gold Edition + DC) €7,5
Dawn of war full (Gold Edition + DC + SS): €15

και πολλά άλλα,το steam είναι πολύ βολικό .Marvin όταν το αποφασίσεις πάρε και το counter strike source και κάνε με add στα friends sonichaos .

Reaction score
0
και πολλά άλλα,το steam είναι πολύ βολικό .Marvin όταν το αποφασίσεις πάρε και το counter strike source και κάνε με add στα friends sonichaos .
Ευχαρίστως. Θα είσαι ο πρώτος και μοναδικός :137:

Για το Counter-strike source λίγη υπομονή γιατί δεν είμαι πολύ του online αφενός και έχω να παίξω σε PC εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

Αν ξέρεις, το steam είναι "κλειστό" σαν πλατφόρμα ή μπορείς να παίξεις και με άτομα που έχουν το ίδιο παιχνίδι εκτός steam?

Reaction score
4
Αν ξέρεις, το steam είναι "κλειστό" σαν πλατφόρμα ή μπορείς να παίξεις και με άτομα που έχουν το ίδιο παιχνίδι εκτός steam?
Δεν υπαρχει αυτο το παιχνιδι χωρις Steam.:615:

Reaction score
4
Δεν μιλούσα για το Counterstrike αλλά γενικά.
Δυστυχως οχι γιατι ολοι οι σερβερς φιλτραρονται απο την πλατφορμα της Steam.
Εχουν βγει καποιοι τροποι αλλα μονο με hacks.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.239
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos