ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Όοοοοοοοχι! Ας πουλήσει πρώτα ο άνθρωπος καμιά χιλιάδα κομμάτια, και μετά ευχαρίστως. Η κρυάδα μετά την πληρωμή έχει πιο πολλή πλάκα.
Αντε!!!!να μας ανοίξεις και τα μάτια!!!!:103::103::103:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Όχι...Δεν είπα να μην συζητηθεί η αρχή λειτουργίας.Έκανε ένας μία νύξη για ενεργειακό ισοζύγιο.Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που ακούστηκε απο πλευράς αρχής λειτουργίας.

Εγώ απλά διαφωνώ στο να βρίσκουμε αντίστοιχα προιόντα και επειδή έχουν το ίδιο αποτέλεσμα να καταλήγουμε αβέβαια σε συμπεράσματα <<άρα αυτό το υλικό έχει>>.

Δεν είναι δυνατόν να γράφουμε ωραία λογάκια και φιλοσοφίες και μετά να λέμε οτι σχολιάσαμε τον τρόπο λειτουργίας...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ.Μόνο έχουμε ένα group που λέει(εντελώς τυχαία ΟΛΟΙ όσοι τα έχουν δεί)οτι είναι καλά προιόντα και ένα δεύτερο που πάει να το αμφισβητήσει με φιλολογίες...Και τους ουδέτερους όπως ο γράφων...
Και σε ξαναρωτάω:
Είναι παράλογο , αθέμιτο ,άκομψο , κακόβουλο, υποβολιμαίο να διερωτάται κάποιος για την αρχή λειτουργίας ενός ΚΑΛΟΥ προιόντος; Είναι αφύσικο να κάνει (ενδεχομένως λαθεμένους ή απόλυτα εκτός πραγματικότητας ) συσχετισμούς με άλλα μέσα διαχείρισης προβλημάτων ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών;;;;

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά! Αν σε ένα φόρουμ για αυτοκίνητα πει κάποιος ότι το Α κατασκεύασμα στρίβει σαν τραίνο και είναι εργαλείο υπέρτατης οδηγικής απόλαυσης θα πρέπει όλοι οι άλλοι να αρκεστούν σε αυτό ; Αν δηλαδή κάποιος εγείρει ερωτηματικά παθητικής τετραδιεύθυνσης και αυλών εισαγωγής μεταβαλλόμενης γεωμετρίας θα πρέπει να θεωρηθεί κατάπτυστος;;;;

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Και σε ξαναρωτάω:
Είναι παράλογο , αθέμιτο ,άκομψο , κακόβουλο, υποβολιμαίο να διερωτάται κάποιος για την αρχή λειτουργίας ενός ΚΑΛΟΥ προιόντος; Είναι αφύσικο να κάνει (ενδεχομένως λαθεμένους ή απόλυτα εκτός πραγματικότητας ) συσχετισμούς με άλλα μέσα διαχείρισης προβλημάτων ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών;;;;

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά! Αν σε ένα φόρουμ για αυτοκίνητα πει κάποιος ότι το Α κατασκεύασμα στρίβει σαν τραίνο και είναι εργαλείο υπέρτατης οδηγικής απόλαυσης θα πρέπει όλοι οι άλλοι να αρκεστούν σε αυτό ; Αν δηλαδή κάποιος εγείρει ερωτηματικά παθητικής τετραδιεύθυνσης και αυλών εισαγωγής μεταβαλλόμενης γεωμετρίας θα πρέπει να θεωρηθεί κατάπτυστος;;;;
Όχι...Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνει.Και οι γρήγορες-βέβαιες απαντήσεις βάση άλλων προιόντων που σκοπό έχουν να μας πείσουν οτι τα ΝΜ κοστίζουν κανα πεντοχίλιαρο(δρχ)...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mend

Όχι...Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνει.Και οι γρήγορες-βέβαιες απαντήσεις βάση άλλων προιόντων που σκοπό έχουν να μας πείσουν οτι τα ΝΜ κοστίζουν κανα πεντοχίλιαρο(δρχ)...
Από την στιγμή που δεν υπάρχουν δεδομένα προδιαγραφών ο καθένας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να λέει , υποθέτει-εκτιμά οτιδήποτε !
Αρκεί να το κάνει κόσμια και να έχει την λεβεντιά-μαγκιά να αναθεωρήσει δημόσια τις πιθανές λαθεμένες τωρινές εκτιμήσεις του στο μέλλον.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.645
Τον Ν. Μενδρινό σαν "όνομα" τον γνώρισα πριν σχεδόν 25 χρόνια, όταν αγόρασα τα NM Acoustics Classic ηχεία του με τις μονάδες της Vifa που λέει κι ο Β. Τσαντουλής.

Ήταν τότε τα ηχεία του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αγορές για την κατηγορία τιμής τους (πολύ ανώτερος ήχος πχ συγκριτικά με διπλάσιας τιμής B&W ηχεία ΙΜΗΟ). Φυσικά δεν έκαναν "πάταγο" στην αγορά, δε "ξεπούλησε", δεν αγκαλιάστηκαν από το Ελληνικό αγοραστικό κοινό όπως συμβαίνει με πολλές άλλες Ελληνικές προσπάθειες, και αυτό δε μας τιμά ως ράτσα...

Για να μη μακρυγορώ, μετά από τόσες "μπάτσες" που έχει φάει από την Ελληνική πραγματικότητα στο χώρο του Audio, τον θαυμάζω για την αντοχή του, που ακόμα συνεχίζει.

Και συνεχίζει με το συγκεκριμένο προϊόν, στην κατηγορία των "ματζουνιών", που είναι γνωστό πως θα τύχει σκληρής κριτικής.

Προσωπικά δε διαφωνώ με τις ηχητικές "βελτιώσεις" που ακούσαν οι ελάχιστοι ως τώρα χρήστες του εν λόγω προϊόντος.

Ταυτόχρονα προσωπικά είναι αδύνατο (μη το επιχειρήσετε...) να πειστώ ότι ένα "αχλάδι" πάνω από το σασσί του ενισχυτή μου πχ ή ακόμα και πάνω στο μετασχηματιστή του θα "μονώσει" "ηλεκτρομαγνητικά" τα εξαρτήματα του ενισχυτή μου, που βρίσκονται πέριξ του μετασχηματιστή. Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ.

Για άλλη μια φορά λοιπόν (δε μου κάνει εντύπωση... το έχω ξαναδεί τ'όνειρο), βρισκόμαστε μπροστά σε ένα απτό γεγονός "ηχητική βελτίωση" (όπως αναφέρεται από άτομα των οποίων το λόγο έστω πως δεν αμφισβητώ), το οποίο γεγονός συνοδεύεται από μια "εκλαϊκευμένη τεχνική εξήγηση" που "δε πείθει" (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ή που είναι αφορμή για ΛΟΓΙΚΑ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ χλευαστικά σχόλια.

Πχ εύλογα μπορεί ο κάθε καταρτισμένος τεχνικός να πει πως για να κόψω ηλεκτρομαγνητικά παράσιτα από το καλώδιο της τροφοδοσίας μου θα χρειαστώ κάτι αστεία μικροσκοπικά πυκνωτάκια αλλά και μια σειρά φερίτες (όλα αυτά είναι πάμφθηνα εξαρτήματα) που θα "εμποδίζουν" συγκεκριμένες μπάντες ηλεκτρομαγνητικών "παρασίτων" να περάσουν από το καλώδιο, τις μπάντες δηλαδή που έχω (μετρήσιμο) πρόβλημα (εννοείται πως οφείλω να μάθω που έχω το πρόβλημα για να εφαρμόσω το κατάλληλο φάρμακο, δε δίνουμε την ίδια αντιβίωση σε πάσα νόσο...). Αυτά δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, είναι γνώση.

Οι πιθανές εξελίξεις του συγκεκριμένου θέματος (εκτός από την χαριτωμένη εξέλιξη εδώ στο φόρουμ) είναι 3:

1. Ο Ν.Μ. θα τους γράψει όλους στα παλιά του τα παπούτσια και θα διαθέσει το προϊόν του στην αγορά χωρίς καμιά περαιτέρω τεχνική εξήγηση, κι όποιος θέλει ας το αγοράσει, δεν έμπηξε δα το μαχαίρι σε κανένα λαιμό... Ελεύθερη αγορά έχουμε. Εδώ δεν υπάρχουν επαρκείς εξηγήσεις για ένα σωρό πράγματα, γιατί να "απαιτείται" για αυτό? Όμως θα συνεχίσουν κάποιοι (δικαιολογημένα) να κατακρίνουν το προϊόν, άρα έχει ένα μικρό "λάκκο" αυτή η εξέλιξη.

2. Ο Ν.Μ. θα δώσει περαιτέρω τεχνικές εξηγήσεις, αναλυτικές και συνοδευόμενες από μετρήσεις, τις οποίες θα μπορέσουν να κατανοήσουν 3-4 άνθρωποι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να ξέρουν αυτό που ξέρουν και τώρα, την "εκλαϊκευμένη" τεχνική ερμηνεία. Με αυτόν τον τρόπο θα "βουλώσει" κάποια -ελάχιστα στόματα αλλά ταυτόχρονα θα διαθέσει ελεύθερα την όποια "ανακάλυψή" του, ώστε όποιος τα καταφέρνει να την αναπαράγει μόνος του, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσει το προϊόν του. Έχει ένα μικρό "λάκκο" κι αυτή η εξέλιξη...

3. Ο Ν.Μ. δε θα αντέξει άλλη μια "κατά μέτωπο επίθεση" και θα αποσύρει το προϊόν του από την αγορά, το οποίο έτσι κι αλλιώς δε θα τύχει ευρείας αποδοχής και δε θα τον κάνει πλούσιο. Εδώ τόσα και τόσα άξια και τεχνολογικά άρτια επιτεύγματα πάτωσαν, γιατί να μη πατώσει κι αυτό? Ούτε τρισάγιο δε σε σώζει στην Ελλάδα ρε γαμ@τι μου.... Εδώ θα πέσει το ίδιο το προϊόν στο "λάκκο", σε απευθείας σύνδεση που λένε...

Εγώ να ευχηθώ καλές πωλήσεις (με την πρώτη ή δεύτερη έκβαση του θέματος) στον αγαπητό Νίκο Μενδρινό, αν και θεωρώ ότι ποτέ προσωπικά δε θα αγοράσω εγώ αυτά τα προϊόντα του, αλλά οι σοφοί λένε "ποτέ μη λες ποτέ", οπότε ας αφήσω κι εγώ ένα ελάχιστο, μικροσκοπικό έστω παραθυράκι στην σχεδόν "απόλυτη" εκτίμησή μου, έτσι για να "κοκορεύομαι" πως έχω "ανοιχτό μυαλό" ακόμα κι αν αυτό το προϊόν του μου φαίνεται προς το παρών "παιχνίδι σε ιστορία με δρυίδηδες"... (δυστυχώς ή ευτυχώς θεωρητικά συμφωνώ με τον Κωσταντίνου και τον Κόγια, νομίζω όμως πως ταυτόχρονα οφείλουμε να βλέπουμε τα θετικά κάθε σχεδίασης - εν προκειμένω την αναφερόμενη ηχητική βελτίωση - κι ας κάνουμε λίγο την "πάπια" στα όποια αρνητικά της, καθώς κάθε σχεδίαση έχει ένα πιθανώς ευχαριστημένο - ικανοποιημένο αγοραστικό κοινό, ιδίως σε ένα χόμπι τόσο παράλογο...:139:) Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι όσο μπορούμε να στηρίζουμε κάθε Ελληνική προσπάθεια, γιατί το αντίθετο (κοινή πρακτική) - επαναλαμβάνω - δε μας τιμά ως ράτσα...

Reaction score
777
Θα φιλολογήσω και εγώ τώρα...
Το πρόβλημα costas είναι το εξής...Ο Έλληνας απο το παρελθόν έχει πέσει θύμα απάτης απο διάφορους ψευτοεπιστήμονες και εμπόρους.
Φτάσαμε λοιπόν σε ένα επίπεδο να μην εμπιστευόμαστε το οτιδήποτε Ελληνικό και να θεοποιούμε το Γερμανικό,Αγγλικό,Αυστριακό.
Ετσι λοιπόν η αντίδραση σε ένα Ελληνικό ακριβό προιόν θα είναι πάντα αρνητική...

Πείτε μου όμως και μένα...Έχετε δεί ποιοί σχεδιάζουν(μελέτες) τα parts μιας όμορφης porsche???Θα σας απαντήσω εγώ...Δίνει η porsche ένα ωραίο project σε Πανεπιστήμιο και τα παιδάκια το κάνουν μία διπλωματική,πρακτική...έχει μπόλικα.Το λέω αυτό επειδή έχω κάνει και εγώ ΕΝΑ.Μετά χωρίς περετέρω έλεγχο μπαίνει στην παραγωγή.Αυτή είναι η Γερμανική αξιοπιστία???

Έχετε δεί το επίπεδο των Αγγλικών Πανεπιστημίων??Εκτός απο cambridge,imperial,bristol ποιό άλλο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ έναντι χρηματικού ποσού τα πτυχία???Για πείτε μου??
Η Γερμανία να πώ οτι έχει ένα επίπεδο,παρά τις εξερέσεις.Η Γιαπωνία μίλια μπροστά.Η Αγγλία και η Αυστρία πότε απέκτησαν???

Πιστεύετε οτι αν το ΝΜ είχε το made in England θα είχε την ίδια αποδοχή?Εγώ νομίζω οτι πρέπει σιγά σιγά να βλέπουμε και τα Ελληνικά προιόντα ως πιθανή λύση...Όπως και τα Κινέζικα...Είναι κρίμα να βλέπουμε με κακό μάτι την Ελλάδα.Είναι κρίμα λόγω μικροαντιθέσεων άνθρωποι να φεύγουν στο εξωτερικό και να πλουτίζουν...Είναι κρίμα οι ελάχιστοι Έλληνες επιστήμονες-κατασκευαστές να μην λαμβάνουν το σεβασμό που τους αρμόζει.Ακόμα και αν το προιόν αποτύχει...

Εγώ αν ήμουν ο ΝΜ θα έκανα κάτι ανάμεσα στο 1 και στο 2.Αν μπλέξεις να εξηγείς σε forum...το κλεισες το μαγαζί.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Νομίζω ότι ως νοήμονες άνθρωποι, οφείλουμε να συμφωνήσουμε σε μερικά πράγματα. Η πολύ σωστή τοποθέτηση κυρίως του Βασίλη Τσαντουλή αλλά και άλλων, είναι η σύνοψη των προβληματισμών που έχουν τεθεί. Η φράση "ναι μεν αλλά", δεν είναι ούτε βίτσιο, ούτε τρέλα. Είναι η ορθή στάση ζωής όλων όσων έχουν επαρκές επιστημονικό υπόβαθρο. Προσωπικά έχω στηρίξει αυτήν την άποψη πολλάκις, δεν νομίζω ότι χρειάζονται αποδείξεις.

Εξ αρχής ανοίγοντας το παρόν thread τόνισα ότι τα στοιχεία που έχουμε είναι λιγοστά και ως εκ τούτου, θα αρκεστούμε στις υποκειμενικές κρίσεις όσων το δοκιμάζουν. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα υπήρχαν και αντιδράσεις. Εδώ ένα ηχείο DIY αποφασίσαμε να φτιάξουμε από κοινού και υπήρχαν 50 διαφορετικές απόψεις. Αυτό το βρίσκω υγιές, την κακή προαίρεση όχι. Όπως πολύ ορθά κοφτά αναφέρει ο καρντάσης μου, η κακοπροαίρετη συμπεριφορά "δεν μας τιμά ως ράτσα". Από αυτήν την λογική σαφώς και δεν απορρέει κάποια υποχρέωση να συνταχθούμε όλοι πίσω από το άρμα του Νίκου Μενδρινού και να βροντοφωνάζουμε για τα οφέλη των NM Purifiers. Δεν θα καταργηθεί η κριτική ματιά οποιουδήποτε, στο όνομα του κατασκευαστή, είναι αναμφισβήτητο δικαίωμα του καθενός να ζητά περισσότερα στοιχεία. Να αξιολογήσουμε όμως σωστά τα υπάρχοντα δεδομένα, να παραμείνουμε ευπρεπείς και γιατί όχι να χαρούμε με την ενδεχόμενη επιτυχία ενός Έλληνα, ασχέτως αν η κίνησή του ικανοποιεί τον καθένα από εμάς προσωπικά, είτε σε τεχνικό επίπεδο είτε στην πράξη. Μην θεωρείσετε παράξενο να τεσταριστεί σε κάποιο σύστημα και να μην δουλέψει. Αυτό όμως σημαίνει "καλή προαίρεση" κύριοι.

Τέλος, να επισημάνω ότι θα παραμείνουν μακριά από εμένα οι ακραίες, ενθουσιώδεις και απόλυτες αναφορές στο προϊόν, σε όσα συστήματα κι αν το δοκιμάσω. Ένας τενεκές δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να μετατραπεί σε σύστημα αξιώσεων, όσα βοηθήματα αυτού του τύπου κι αν του κολλήσουμε επάνω. Αυτήν την μετριοπαθή στάση, οφείλει να κρατά οποιοσδήποτε έχει στην διάθεσή του ένα σοβαρό βήμα με χιλιάδες αναγνώστες. Δεν είναι δυνατόν άλλωστε να γνωρίζουμε τον βαθμό αφέλειας του εκάστοτε επισκέπτη της σελίδας. Έτσι θα πορευθούμε και στην συνέχεια του θέματος, παραθέτοντας συμπεράσματα ακροάσεων, με λιτό, κατανοητό και σεμνό τρόπο. Νομίζω ότι το αξίζει και ο ίδιος ο κατασκευαστής, ένας σεμνός και ευγενικός άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Τέλος, θα παρακαλούσα να λείψουν οι προσωπικές αντιδικίες. Δεν βοηθούν κανέναν.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Κάνω μια τελευταία παρένθεση διότι νομίζω ότι το οφείλω.

Θαυμάζω και τιμώ τον κο Κων/νου και αυτό θέλω να το δηλώσω δημοσίως. Μπορεί να είχαν άλλες προθέσεις τα γραπτά του, αλλά τα έκρινα όπως τα εξέλαβα εγώ, με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που που από ότι βλέπω τα εξέλαβαν και άλλοι. Επειδή καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιο βαθμό οι επικρίσεις μου να τον στεναχώρησαν, του ζητώ συγγνώμη. Ελπίζω σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και μόνον.

Παρακαλώ ας παραμείνουμε στο θέμα μας, που είναι τα συμπεράσματα από τις ακροάσεις των NM Sonic Purifiers.

...

sk

Reaction score
499
Παρακαλώ ας παραμείνουμε στο θέμα μας, που είναι τα συμπεράσματα από τις ακροάσεις των NM Sonic Purifiers.

...
Αγαπητέ Νίκο sorry για το off topic αλλά,
Αν το θέμα περιοριστεί στις ακροάσεις, τότε είναι ήδη προδιαγεγραμμένο το τελικό συμπέρασμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την γνωστή και μη εξαιρετέα «κολοκυθόπιτα».

Καμιά αναφορά για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει / λύσει το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο το πραγματοποιεί, δεν θα υπάρξει ?
Εικασία έστω ?

Για να μας μείνει και κάτι αξιοποιήσιμο δηλαδή ......

Reaction score
2
Εγω παντως εβγαλα το εξης συμπερσμα. Οσοι τα ακουσαν κι εγω μεσα, ειπαμε οτι κανουν δουλεια και αρκετα καλη μαλιστα. Οσοι δεν τα ακουσαν λενε το αντιθετο και βγαζουν και παλι θεωρητικα συμπερασματα. Αντε τωρα να γινει ποτε σωστη συζητηση. Εγω παντως βλεπω πολυ κομπλεξισμο ρε γαμωτο!

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εγω παντως εβγαλα το εξης συμπερσμα. Οσοι τα ακουσαν κι εγω μεσα, ειπαμε οτι κανουν δουλεια και αρκετα καλη μαλιστα. Οσοι δεν τα ακουσαν λενε το αντιθετο και βγαζουν και παλι θεωρητικα συμπερασματα. Αντε τωρα να γινει ποτε σωστη συζητηση. Εγω παντως βλεπω πολυ κομπλεξισμο ρε γαμωτο!

Ποιοι είναι αυτοί που δεν τα άκουσαν και λένε το αντίθετο ;;;

1. Είμαι σαφής. Δεν το δοκίμασα, Δεν το απέρριψα.

2.α.Δεν θεωρώ ούτε γράφω κάπου ότι πουλάει φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες. Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Γράφω σαφέστατα ότι χωρίς τα απαραίτητα τεχνικά στοιχεία δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε επιστημονικά ένα προιόν. Επίσης αναφέρω ότι είναι δικαίωμα του κάθε κατασκευαστή να δίνει η να μη δίνει τα στοιχεία αυτά. Τα ελλειπή στοιχεία δεν σημαίνουν ότι το προιόν είναι κακό. Κάλλιστα μπορεί να υπάρχει ολόκληρη διατριβή από πίσω. Η ......... Μπορεί όμως και το αντίθετο. Μέχρι να το ακούσω η μέχρι να ενημερωθώ τεχνικά περισσότερο, δεν μπορώ να εκφρασθώ θετικά. Πιό σαφής δεν μπορώ να γίνω.

...............................................

3. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάτι που δεν γνωρίζω. Χωρίς στοιχεία τι να κατηγορήσω? ..................
.
Ο μόνος που το απέρριψε είναι ο Κ.Κόγιας. Περίμενες μήπως κάτι διαφορετικό; Απλά ο Κόγιας είναι απόλυτα συνεπής σε αυτά που πρεσβεύει εδώ και χρόνια ! Και που είναι σεβαστά αρκεί να διατυπώνονται κόσμια και με σεβασμό στην αντίθετη άποψη......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.645
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ο μόνος που το απέρριψε είναι ο Κ.Κόγιας. Περίμενες μήπως κάτι διαφορετικό;

ίσα ίσα, όλοι περιμέναμε εναγωνίως τον τρόπο που θα το εξέφραζε, και ομολογώ στέκεται πάντα στο ύψος των προσδοκιών μας! :135::143:

sk

Reaction score
499
Δεν ξέρω τον βαθμό στον οποίο συνέφερα στην εξαγωγή του συμπεράσματος σας, καλού κακού όμως εξηγούμαι καλύτερα.

Εντελώς καλόπιστα, θεωρώ ότι δεν συνομιλώ με «κουφούς» και δέχομαι – ως αναμφισβήτητο δεδομένο- ότι ακούν υπαρκτές διαφοροποιήσεις με την χρήση τους.
Μικρές ή μεγάλες, προς το καλύτερο ή το χειρότερο, όσο μιλάμε υποκειμενικά και για δεδομένα συστήματα / χώρους .... το θέμα με αφήνει παντελώς αδιάφορο.
Αντιθέτως αυτό που πραγματικά θα με ενδιέφερε να γνωρίζω, είναι το «γιατί» αυτές παρουσιάζονται.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν ξέρω τον βαθμό στον οποίο συνέφερα στην εξαγωγή του συμπεράσματος σας, καλού κακού όμως εξηγούμαι καλύτερα.

Εντελώς καλόπιστα, θεωρώ ότι δεν συνομιλώ με «κουφούς» και δέχομαι – ως αναμφισβήτητο δεδομένο- ότι ακούν υπαρκτές διαφοροποιήσεις με την χρήση τους.
Μικρές ή μεγάλες, προς το καλύτερο ή το χειρότερο, όσο μιλάμε υποκειμενικά και για δεδομένα συστήματα / χώρους .... το θέμα με αφήνει παντελώς αδιάφορο.
Αντιθέτως αυτό που πραγματικά θα με ενδιέφερε να γνωρίζω, είναι το «γιατί» αυτές παρουσιάζονται.
Απόλυτα λογικό και κατανοητό !

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Το κακό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι πως δεν γίνεται τυφλή δοκιμή, λόγω της εμφανούς δυσκολίας τοποθέτησης και αφαίρεσης. Άρα το φαινόμενο placebo (ψευδαίσθηση) καραδοκεί. Το οποίο δεν είναι εύκολο να το αποφύγει ακόμα και ένας ακουστικά έμπειρος.

Επίσης, αν ο Μ. Σπέρτος έχει πέσει έστω για δίπλα, σε ότι αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής (για την εποξική ρητίνη είμαι σχεδόν βέβαιος), τότε θέμα ευρεσιτεχνίας δεν υφίσταται.

Reaction score
250

Το κακό με το συγκεκριμένο προϊόν είναι πως δεν γίνεται τυφλή δοκιμή, λόγω της εμφανούς δυσκολίας τοποθέτησης και αφαίρεσης. Άρα το φαινόμενο placebo (ψευδαίσθηση) καραδοκεί. Το οποίο δεν είναι εύκολο να το αποφύγει ακόμα και ένας ακουστικά έμπειρος.

Επίσης, αν ο Μ. Σπέρτος έχει πέσει έστω για δίπλα, σε ότι αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής (για την εποξική ρητίνη είμαι σχεδόν βέβαιος), τότε θέμα ευρεσιτεχνίας δεν υφίσταται.
Ειπώθηκε σαφώς ότι το προϊόν δεν έχει σχέση με φερίτες....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888
Αγαπητέ Νίκο sorry για το off topic αλλά,
Αν το θέμα περιοριστεί στις ακροάσεις, τότε είναι ήδη προδιαγεγραμμένο το τελικό συμπέρασμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την γνωστή και μη εξαιρετέα «κολοκυθόπιτα».

Καμιά αναφορά για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει / λύσει το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο το πραγματοποιεί, δεν θα υπάρξει ?
Εικασία έστω ?

Για να μας μείνει και κάτι αξιοποιήσιμο δηλαδή ......
Καλησπέρα!
Νομίζω ότι αναφορές για την θεωρητική προσέγγιση έχουν ήδη γίνει και μέχρις ενός βαθμού το πράγμα γενικώς "στέκει". Προφανώς καμία τέτοιου είδους εφεύρεση δεν μπορεί να αποτελέσει φάρμακο "διά πάσα νόσο και πάσα μαλακία", που σημαίνει ότι λογικά, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν αυτά τα υλικά μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε δυνατή περίπτωση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Για να είχε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα παντού, θα έπρεπε να είχαμε όλοι τα ίδια ακριβώς μηχανήματα, δηλαδή για παράδειγμα τελικούς με ίδιους μετασχηματιστές σε ίδια ακριβώς διάταξη.

Αυτά δεν είναι παρά τα συμπεράσματα της κοινής λογικής. Εφόσον δεν είμαστε σε θέση λοιπόν να γνωρίζουμε τον ακριβή τρόπο λειτουργίας, δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε σε μεγαλύτερη θεωρητική έκταση και με επιστημονικό τρόπο το θέμα, κάτι που τονίζω από την αρχή της κουβέντας.

Συνεπώς, ναι, μέχρι να (και εάν) δούμε περισσότερες πληροφορίες, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας θα αρκεστούμε σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα ακροατών που το δοκίμασαν. Δεν νομίζω ότι είναι κακό κάτι τέτοιο, αρκεί να είμαστε εγκρατείς και σοβαροί σε αυτήν την προσπάθεια.

...

Reaction score
1.844

Ειπώθηκε σαφώς ότι το προϊόν δεν έχει σχέση με φερίτες....
Ναι, το είχα δει. Αλλά ακόμα και αν περιέχει ίνες χρωμιούχου χάλυβα ή χαλκού π.χ. πάλι δεν υπάρχει θέμα ευρεσιτεχνίας. :126:
... θα αρκεστούμε σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα ακροατών που το δοκίμασαν. Δεν νομίζω ότι είναι κακό κάτι τέτοιο, αρκεί να είμαστε εγκρατείς και σοβαροί σε αυτήν την προσπάθεια.
Σε αυτό σας έχω εμπιστοσύνη και περιμένω. :144:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ποιοι είναι αυτοί που δεν τα άκουσαν και λένε το αντίθετο ;;;

Ο μόνος που το απέρριψε είναι ο Κ.Κόγιας. Περίμενες μήπως κάτι διαφορετικό; Απλά ο Κόγιας είναι απόλυτα συνεπής σε αυτά που πρεσβεύει εδώ και χρόνια ! Και που είναι σεβαστά αρκεί να διατυπώνονται κόσμια και με σεβασμό στην αντίθετη άποψη......
Βρε Βασιλη μην τσαντιζεσαι. Φυσικα και δεν εννοουσα τον κυριο Κων/νου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.510
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$