Απο yamaha 515 σε crystal thx-12 ! Αξιζει?

Reaction score
1.042
Βρηκα crystal audio thx-12 απο γνωστο στα 250 ευρω
αξιζει για χωρο συνολικο 22τμ να παρει την θεση του yamaha 515?

Reaction score
802
νομιζω καινουργιο εχει η 200 η 299 στην στοα...
Τα θεωρω περιπου ισοδυναμα.Δεν νομιζω να δεις τρελλες διαφορες...

Reaction score
4
Σιγουρα εχουν τις διαφορες των δυο ιντσων απο 10 σε 12.
Για ταινιες πιθανον το 12 να σου κατσει λιγο καλυτερα.
Για μουσικη ομως ψηφιζω Yamaha. Την ταχυτητα του 515 δεν μπορει να την πιασει το Crystal.

Reaction score
50
Ok, σύμφωνοι, αλλά εφόσον θες να το αγοράσεις και τέλοσπάντων δε μιλάμε για κατάστημα στη θέση σου σίγουρα θα έκανα ένα κόπο να το δοκιμάσω. Γιατί να έχει αντίρρηση, έστω κι αν είναι απλά γνωστός; Εσύ θα το μεταφέρεις και δε μιλάμε και για κάνα... κινέζικο βάζο. Στη θέση σου δε θα το έπαιρνα αλλιώς. Εκτός κι αν η τιμή σου φαίνεται αρκετά χαμηλή και δε σε νοιάζει ακόμα κι αν δεν ακούσεις τ' αναμενόμενα. Καινούριο πόσο έχει by the way;

Reaction score
1.042
για καινουργιο μιλαμε απο καταστημα
αποτι μου ειπε ειναι μονο για το ασημι χρωμα γιατι μαλλον καταργειται (το ασημι)

Reaction score
0
Απάντηση: Απο yamaha 515 σε crystal thx-12 ! Αξιζει?

Βρηκα crystal audio thx-12 απο γνωστο στα 250 ευρω
αξιζει για χωρο συνολικο 22τμ να παρει την θεση του yamaha 515?
Φιλε μου μπορεις να μου παραγγειλεις κι εμενα ενα στα 250 ευρω?
Ειμαι απο Πατρα.Αν θελεις δωσε μου διευθυνση να κανω εγω την παραγγελια.Σ ευχαριστω.
Απο τον 515 εισαι ευχαριστημενος?

Reaction score
1.042
Re: Απάντηση: Απο yamaha 515 σε crystal thx-12 ! Αξιζει?

Φιλε μου μπορεις να μου παραγγειλεις κι εμενα ενα στα 250 ευρω?
Ειμαι απο Πατρα.Αν θελεις δωσε μου διευθυνση να κανω εγω την παραγγελια.Σ ευχαριστω.
Απο τον 515 εισαι ευχαριστημενος?
Ναι ευχαριστημενος ειμαι
Σημερα θα περασω και θα παρω την καρτα του να σου στειλω τηλεφωνο

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απο yamaha 515 σε crystal thx-12 ! Αξιζει?

Ναι ευχαριστημενος ειμαι
Eυχαριστω για το τηλ.

Reaction score
40

Το crystal θεωρω με τα δικα μου ακουσματα οτι αναπαραγει βαθυτερο χαμηλο και συναμα ποιο εντυπωσιακο. Εχει και ενα διακοπτη απο πισω που το φιλτραρει να παιζει συμφωνα με πιστοποιηση THX. Εκει γινεται λιγο γλυκο. Εν κατακλειδι το θεωρω καλυτερο απο το yamaha.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Απο yamaha 515 σε crystal thx-12 ! Αξιζει?

Ναι ευχαριστημενος ειμαι
Μπορω να εχω και εγω αυτο το τηλεφωνο ?

Reaction score
0

Γεια σου φιλε,
επειδη ειμαι και εγω στο ιδιο δειλημμα για την αγορα ενος απο των δυο, ποια ειναι τελικα η γνωμη σου? Εκανες την ανταλλαγη? Τι ακουσες εσυ που ηξερες το Yamaha?
Ο χωρος μου ειναι λιγο μεγαλος, γυρω στα 40τ.μ.

Reaction score
1.042
Με το 515 ευχαριστημενος ειμαι,απλα επειδη το βρηκα σε καλη τιμη και διαβαζοντας καλα σχολια απο εδω μεσα και στα περιοδικα ειπα να παρω το crystal και να βαλω το 515 σε αλλο δωματιο.Τελικα εμεινα στο 515 και αργοτερα θα παρω κατι ποιο δυνατο στα 600-700 ευρω.
Παντως εγω το εχω σε δωματιο 20τμ.
Για 40 παντως μαλλον θα πηγαινα σε μεγαλυτερο

Reaction score
0

Τελικα, χτες το παρεγγειλα, μαζι με τα TΧ-B1 παλι τις CRYSTAL, για μικρα πισω. Απο τριτη θα εχω και εξ ιδιαν αποψη...

Reaction score
5

το crystal audio ειναι καλυτερο απ'το yamaha και μιας και εχει την σταμπα THX το κανει ποιο καλο στην "ακροαση" ταινιων, αλλα και 200ευρω ακριβοτερο οποτε θεωρω εκανες οτι πολυ καλη επιλογη!το μονο που με απασχολει με το crystal audio ειναι το οτι δεν εχει ρυθμιση αποκοπης συχνοτητων..Εχει αυτην την δυνατοτητα ο ενισχυτης σου?Σε καθε περιπτωση αγορασες ενα απ'τα κορυφαια sub στην κατηγορια τιμης του..

Reaction score
0

Φιλε ευχαριστω για τις πληροφοριες...
Το παρελαβα σημερα αλλα δοκιμες Home cinema μαλλον το σαββατοκυριακο λογω δουλειας και μωρου...καταλαβαινεις.
Το πηρα 345 ευρω Μαυρο leather κ 150 ευρω τα tx-b1 της ιδιας εταιρειας.
Προλαβα να ακουσω τα Β1 με εναν στερεοφωνικο ενισχυτη TOULE 100w για τα λεφτα του σου λεω οτι ειναι τιμιοτατο, εμεινα πραγματικα εκπληκτος.
Οσο για τον AV περιμενω τον Yamaha rxv 663 γνωριζεις εσυ μηπως εχει αποκοπη?

Reaction score
1

Φιλε ευχαριστω για τις πληροφοριες...
Το παρελαβα σημερα αλλα δοκιμες Home cinema μαλλον το σαββατοκυριακο λογω δουλειας και μωρου...καταλαβαινεις.
Το πηρα 345 ευρω Μαυρο leather κ 150 ευρω τα tx-b1 της ιδιας εταιρειας.
Προλαβα να ακουσω τα Β1 με εναν στερεοφωνικο ενισχυτη TOULE 100w για τα λεφτα του σου λεω οτι ειναι τιμιοτατο, εμεινα πραγματικα εκπληκτος.
Οσο για τον AV περιμενω τον Yamaha rxv 663 γνωριζεις εσυ μηπως εχει αποκοπη?
λοιπον φιλε μου,εχω και εγω τον ιδιο yamaha rx-v663,και εχω ηδη επανω το THX 12 Sub της crystal,το οποιο παιζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!
μολις παραγγειλα και εγω τα TX-T2 για frond
τα περιμενω πως και πως...
τα TX-B1 τα εχει ενας κολλητος μου,και τα εχω ακουσει σε συνδυασμο με το ιδιο sub που εχω και εγω και ταιριαζουν αψογα!
θα σου αρεσει σιγουρα το ηχητικο αποτελεσμα!
οταν λες αποκοπη τι εννοεις?να κοβει καποιες συγκεκριμενες συχνοτητες?

Reaction score
0

Ναι, αν διαβασεις το μηνυμα το cillic20 θα καταλαβεις. Εντωμεταξι που χρειαζεται να εχει ρυθμιση αποκοπης συχνοτητας το sub? Mπροστα εχω νομιζω μια απο της κορυφαιες τριαδες, της Audio Spectrum Artemis v2 με το Estia για κεντρικο.

Reaction score
1

ο μονος λογος για να κοψεις συχνοτητες σε αυτο το sub ειναι αν δεν σου αρεσει κατι ηχητικα,το οποιο και παλι ρυθμιζεται μεσω του ενισχυτη.τωρα αν φοβαται καποιος μην περασουν συχνοτητες απαγορευτικες για το sub,αυτο ετσι και αλλιως εχει ηλεκτρονικη προστασια,οποτε παλι δεν καταλαβαινω γιατι ο φιλος προβληματιζεται με το οτι δεν εχει αυτη τη λειτουργια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539