46pz80 Η PS50A656T Η 46W4000

Reaction score
0
Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3 τηλεορασεις η χρηση θα ειναι πολυ αθλητικα, mkv, τηλεοπτικο σημα μεσω νοβα και κανενα παιχνιδακι.
Και οι 3 ειναι σε αντιστοιχη τιμη γυρω στα 1450.
Ποια προτινετε απο τις 3?
Αν υπαρχει και καποια καλυτερη που δεν εχω δει πειτε μου.

thanx.

Reaction score
164
H 46W4500 έχει αντικαταστήσει την W4000.
Μιας και βλέπεις πολλά αθλητικά, θα σου πρότεινα μεταξύ αυτών την PZ80. Μην παραλείψεις βέβαια να τις δεις από κοντά.

Reaction score
0
Τις εχω δει απο κοντα ολες αλλα δεν μπορω να αποφασισω περισσοτερω κλινω προς την 46PZ80.
H w4500 εχω διαβασει οτι εχει τρελο προβλημα clouding και bleeding και θελω να την αποφυγω (ξεφευγει και στο budget)
Απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι που δεν ξερω η καποιο αλλο μοντελο αντιστοιχο που μου ξεφυγε.
Την 50PG4000 δεν την εχω δει αλλα για Plasma μακρυα απο LG εχω δει με τα ματια μου απιστευτο burn in.

Reaction score
164
H w4500 εχω διαβασει οτι εχει τρελο προβλημα clouding και bleeding και θελω να την αποφυγω (ξεφευγει και στο budget)
Δεν έχει τρελό πρόβλημα, απλά έχει παρά πάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες. Να ξέρεις ότι στα fora κάνουν περισσότερη φασαρία όσοι έχουν πρόβλημα. :126: Και εγώ και κάποιοι άλλοι που την πήραμε από εδώ ή σταθήκαμε τυχεροί ή το πρόβλημα αφορούσε τις πρώτες συσκευές. Αλλά αφού είναι εκτός budget, πάμε παρακάτω...

Η 656 έχει ένα θέμα με το Input lag, και ίσως σε δυσκολέψει στα παιχνίδια.
Η LG που λες ότι είχε πρόβλημα Burn-in, μήπως ήταν παλιότερη γενιά. Τα τελευταία πάνελς δεν είναι τόσο ευαίσθητα.

Reaction score
0
Δεν έχει τρελό πρόβλημα, απλά έχει παρά πάνω σε σχέση με τις υπόλοιπες. Να ξέρεις ότι στα fora κάνουν περισσότερη φασαρία όσοι έχουν πρόβλημα. :126: Και εγώ και κάποιοι άλλοι που την πήραμε από εδώ ή σταθήκαμε τυχεροί ή το πρόβλημα αφορούσε τις πρώτες συσκευές. Αλλά αφού είναι εκτός budget, πάμε παρακάτω...
Ξερεις τι με εκνευριζει να πας να δωσεις γυρω στα 1850 ευρω για την 46w4500 να πετυχεις κομματι με bleeding η clouding και η sony να σου πει δεν ισχυει η εγγυηση γιατι αυτο ειναι προβλημα της τεχνολογιας οχι της οθονης

Η 656 έχει ένα θέμα με το Input lag, και ίσως σε δυσκολέψει στα παιχνίδια.
Αυτο δεν το ηξερα ειναι πολυ σοβαρο σαν ελατωμα?

Μαλλον για 46PZ80 παω.

Reaction score
0
Κάποιοι δεν το προσέχουν καν, κάποιοι τις επιστρέφουν γι' αυτό τον λόγο...
Αυτη ειναι Plasma input lag δεν εχουν μονο οι lcd?(μπορει να λεω βλακεια)

Ευκολα την 46pz80
Περιπου 1300ε στην στοα...
Τετοια τιμη ειναι καταπληκτικη πες περισσοτερα στην στοα φεξη στην ομονοια εννοεις φανταζομαι.
Στο skroutz η φθηνοτερη ειναι 1500 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef