SOS-Ερώτηση βοήθειας για τον pionner lx-60

Reaction score
84
Παιδιά έχω τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της PIONEER τον LX-60 και θέλω να συνδέσω τον δικάναλο τελικό της Berlinnger EP-1500 . Αφού τον τελικό τον συνέδεσα όπως λέει και το manual στην θέση προενίσχυσης για τα front ηχεία του ολοκληρωμένου συνέδεσα κατόπιν τα front ηχεία στον τελικό και άφησα κενές τις εξόδους των front ηχείων του ολοκληρομένου. Ερώτηση??? Υπάρχει περίπτωση ο ολοκληρωμένος να αναγνωρίσει την σύνδεση στις προενισχυτικές εξόδους και να κλείσει τις τελικές εξόδους ή επειδή μένουν κενές θα καούν? Επίσης επιχείρησα να θέσω τα speaker A off αλλά τότε ο ολοκληρωμένος ενώ έδινε ήχο στον τελικό για τα front ηχεία και το sub, τα πίσω ηχεία απενεργοποιήθηκαν. Περιμένω την βοήθειά σας γιατί φοβάμε μην κάψουμε καμιά έξοδο

Reaction score
6
Ωχ! Νά 'ξερες τι θέμα άνοιξες... !

Δυστυχώς η μαύρη αλήθεια είναι πως δεν είναι καλό να πηγαίνει ρεύμα σε εξόδους ηχείων που δεν έχουν σύνδεση. Όσους τεχνικούς ρώτησα μου είπαν το ίδιο.:110:

Reaction score
84
Ωχ! Νά 'ξερες τι θέμα άνοιξες... !

Δυστυχώς η μαύρη αλήθεια είναι πως δεν είναι καλό να πηγαίνει ρεύμα σε εξόδους ηχείων που δεν έχουν σύνδεση. Όσους τεχνικούς ρώτησα μου είπαν το ίδιο.:110:
Και τότε πως θα συνδέσω τον τελικό? Κανονικά ο ολοκληρωμένος δεν θα έπρεπε να έχει auto switch off στις εξόδους των ηχείων μόλις δέχεται σήμα στις εξόδους τις προενίσχυσης ?Μήπως θα πρέπει να βάλω ένα υποτιπώδες φορτίο στις εξόδους του ολοκληρωμένου? πάω να σκάσω γιατί τον τελικό τον πήρα για να μου ενισχύση μόνο τα front ηχεία μια και σε αυτά είχα το πρόβλημα. Είναι 180w ανά κανάλι max και 88db ευαισθησία δηλ. λίγο αναίσθητα.

Reaction score
6
Δύσκολες ερωτήσεις.

Υποθέτω πως ο κατασκευαστής έχει προβλέψει στη σχεδίαση του μηχανήματος και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλιώς γιατί να μην το αναφέρει στο manual; Ναι θα μου πεις μπορεί εκεί που λέει για σύνδεση με τελικό να εννοεί για όλα τα κανάλια με το SPKR στο off κλπ.

Τι θα έκανα εγώ;

Ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και θα μίλαγα με έναν τεχνικό.

Reaction score
84
Δύσκολες ερωτήσεις.

Υποθέτω πως ο κατασκευαστής έχει προβλέψει στη σχεδίαση του μηχανήματος και αυτό το ενδεχόμενο. Αλλιώς γιατί να μην το αναφέρει στο manual; Ναι θα μου πεις μπορεί εκεί που λέει για σύνδεση με τελικό να εννοεί για όλα τα κανάλια με το SPKR στο off κλπ.

Τι θα έκανα εγώ;

Ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και θα μίλαγα με έναν τεχνικό.
Πήρα και μου είπαν να περιμένω να μου απαντήσουν γιατί δεν ήξεραν ούτε αυτοί.Αλλά λέω εγώ ότι δεν γράφει για όλα τα κανάλια ή για τα δύο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef