ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

...
.. Κατι ακομη, δεν ξερω κανεναν απολυτως που να υποστηριξε οτι το συστημα του ειναι τελειο και δεν επιδεχεται καμμια βελτιωση. Ουτε καν απ αυτους που εχουν ξοδεψει απιστευτα ποσα για ακουν την μουσικη τους. Βλεπεις ειναι σε μια διαρκη αναζητηση για το πως θα βελτιωσουν το τελικο αποτελεσμα. Δικα τους ειναι τα λεφτα οπως θελουν τα ξοδευουν. Αλλοι τα τρωνε σε διαφορα καζινο. Γιατι λοιπον τοσο αρνητικη προκαταληψη?
Να σου απαντήσω και σε αυτό.

Δεν είμαι εγώ αυτός που ρωτά "από τι ακούς". καλά κάνει ο καθένας και επιλέγει αυτό που αρέσει.

Άλλοι κρίνουν εσένα τον ίδιο και χαρακτηρίζουν το σύστημά σου κουβά, γιατί έχουν "καλύτερο".
Λένε ακόμα ότι έχουν τα super πικαπ ή το καλύτερο cdp του πλανήτη, που κανένα άλλο δεν παίζει έτσι, πάσο.
Μετά σου λένε ότι άλλαξαν καλώδιο ρεύματος και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά άλλαξαν τα ποδαράκια και το ρακ και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά αυτά τα nms και....ξανά δραματική διαφορά...."σαν να έπαιζε άλλο σύστημα".

Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό ?
Πόσο κοντά είναι το αποτέλεσμα από τον αρχικό ήχο του καλύτερου παγκοσμίως cdp ή πικαπ ?

Και άντε και τώρα είναι τέλειο, είναι ? ή σε λίγο καιρό θα δοκιμάσουν κάτι και θα γράψουν ότι ξανά άλλαξε η συμπεριφορά του ηχητικού αποτελέσματος. ?? -πάντα προς το καλύτερο, βέβαια.

Reaction score
4.247

Μα δεν καταδίκασα το προϊόν και πως θα μπορούσα άραγε αφού δεν έχω καμία επαφή μαζί του*.

Καταδικάζω τις απόψεις μερικών που γράφουν με τόσο ενθουσιασμό και υπερβολή λες και απευθύνονται σε ...ανόητους.

Όπως βλέπεις πέρα πό την υποκειμενική άποψη, δεν καταθέτουν τίποτα άλλο...
Μάλιστα δεν απαντούν στις ερωτήσεις που τους δίνονται ή όταν απαντούν, είτε προσβάλουν είτε προτείνουν το πλέξιμο.

Αναρωτιέμαι ποιος κάνει "περισσότερο κακό" στο προΙόν ?
Εγώ αν είχα σχεδιάσει κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να υπερασπίζεται από τέτοιους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να στηρίξουν τις απόψεις τους με στοιχεία.

*(αν νομίζεις ότι το έκανα, δείξε μου σε παρακαλώ που)
Πρωτα απ ολα δεν ειδα πουθενα κανενα υπονοουμενα που να στηριζει την αποψη σου περι "ανοητους".
Δευτερον αυτοι οι ανθρωποι δικαιουνται να εχουν αποψη απο την στιγμη που εχουν προσωπικη εμπειρια απο το προιον. Τωρα αν την τεκμηριωνουν με επιστημονικα κριτηρια η μονο με ακουστικα δεν μειωνει την αξια του προιοντος. Ουτως η αλλως τα προιοντα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Και οσον αφορα αυτο προς το παρων μονο θετικα σχολια υπαρχουν. Γιατι λοιπον να μην το δουμε και μεις με μια θετικη κατ αρχην προδιαθεση? Οταν θα βρεθουμε μπροστα στο προιον αν εχουμε ορεξη μπορει να κανουμε καποιες σχολαστικες ακροασεις για να εχουμε και καθαρα προσωπικη αποψη.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μα δεν καταδίκασα το προϊόν και πως θα μπορούσα άραγε αφού δεν έχω καμία επαφή μαζί του*.

Καταδικάζω τις απόψεις μερικών που γράφουν με τόσο ενθουσιασμό και υπερβολή λες και απευθύνονται σε ...ανόητους.

Όπως βλέπεις πέρα πό την υποκειμενική άποψη, δεν καταθέτουν τίποτα άλλο...
Μάλιστα δεν απαντούν στις ερωτήσεις που τους δίνονται ή όταν απαντούν, είτε προσβάλουν είτε προτείνουν το πλέξιμο.

Αναρωτιέμαι ποιος κάνει "περισσότερο κακό" στο προΙόν ?
Εγώ αν είχα σχεδιάσει κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να υπερασπίζεται από τέτοιους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να στηρίξουν τις απόψεις τους με στοιχεία.

*(αν νομίζεις ότι το έκανα, δείξε μου σε παρακαλώ που)
Ποια στοιχεια ρε φιλε? Τελικα καταλαβαινεις τιποτα απο οσα ειπαμε? Ολοι μας ακουσαμε βελτιωσεις αρα το υποκειμενικο γινεται λιγο αντικειμενικο ετσι? Ο Νικος εκανε καποια πειραματα και το ιδιο και ο Χρηστος ο Σκαλουμπακας με θετικοτατα αποτελεσματα. Δηλαδη ρε φιλε τι αλλο θελεις για να πειστεις αναλυση του χημειου του κρατους? Ελεος πια αν δεν σε ενδιαφερει το ζητημα παψε να ασχολεισαι με αυτο! Υπαρχουν πολλοι ομως που ενδιαφερονται! Στην τελικη γιατι δεν κανεις μια δοκιμη απο μονος σου αφου τα βλεπεις με μισο ματι και να καταθεσεις την αποψη σου? Τι περιμενεις?

Reaction score
10
Παρακολουθώ το thread, περιμένωντας να διαβάσω τις ακουστικές εντυπώσεις και τις μετρήσεις του Νίκου (και άλλων) και μόνο αυτά δεν διαβάζω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ποια στοιχεια ρε φιλε? Τελικα καταλαβαινεις τιποτα απο οσα ειπαμε? Ολοι μας ακουσαμε βελτιωσεις αρα το υποκειμενικο γινεται λιγο αντικειμενικο ετσι? Ο Νικος εκανε καποια πειραματα και το ιδιο και ο Χρηστος ο Σκαλουμπακας με θετικοτατα αποτελεσματα. Δηλαδη ρε φιλε τι αλλο θελεις για να πειστεις αναλυση του χημειου του κρατους? Ελεος πια αν δεν σε ενδιαφερει το ζητημα παψε να ασχολεισαι με αυτο! Υπαρχουν πολλοι ομως που ενδιαφερονται! Στην τελικη γιατι δεν κανεις μια δοκιμη απο μονος σου αφου τα βλεπεις με μισο ματι και να καταθεσεις την αποψη σου? Τι περιμενεις?
Αφού ξέρεις ότι ακούω από κουβά και όπως ο ίδιος είπες, δεν επηρεάζονται αυτά τα μηχανήματα.
Αυτά κάνουν μόνο για "σοβαρά" μηχανήματα"
χαχαχα
Βρε τσι π@υστηδες , τσι Κορεάτες !!! :143: τι μου έφτιαξαν

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αφού ξέρεις ότι ακούω από κουβά και όπως ο ίδιος είπες, δεν επηρεάζονται αυτά τα μηχανήματα.
Αυτά κάνουν μόνο για "σοβαρά" μηχανήματα"
χαχαχα
Βρε τσι π@υστηδες , τσι Κορεάτες !!! :143: τι μου έφτιαξαν
Ακου λιγο επειδη τελικα σε περιμενα εξυπνοτερο! Ποτε ειπα οτι ακους απο κουβα? Εκτος αν το παραδεχεσαι οποτε ουδεν σχολιο! Τωρα το κολλημα με τσι πουστηδες τους Κορεατες ειναι μαλλον δικη σου αισθηση του χιουμορ, αλλα αν πραγματικα θελεις να κανεις κατι καλο για να συνεχιστει το θεμα ακουσε τα στο οποιο συστημα εχεις και κατεθεσε τις εντυπωσεις σου! Σου ειναι τοσο δυσκολο αυτο? Αν θελεις ελα να στα δωσω εγω για δοκιμη.

Reaction score
2
Παρακολουθώ το thread, περιμένωντας να διαβάσω τις ακουστικές εντυπώσεις και τις μετρήσεις του Νίκου (και άλλων) και μόνο αυτά δεν διαβάζω.
Μιχαλη δεν ξερω για τον Νικο αλλα γνωριζεις καλα την ακουστικη εκτιμηση ολων μας που τα δοκιμασαμε.

Reaction score
8

+10000.

Δε συνεχίζουμε με τις ενδιαφέρουσες μετρήσεις ? ή ας πάνε οι εντυπώσεις του Κου Τσαρουχα σε άλλο νήμα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

...... αλλα αν πραγματικα θελεις να κανεις κατι καλο για να συνεχιστει το θεμα ακουσε τα στο οποιο συστημα εχεις και κατεθεσε τις εντυπωσεις σου! Σου ειναι τοσο δυσκολο αυτο? Αν θελεις ελα να στα δωσω εγω για δοκιμη.
Ω, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά δεν είμαι "αξιόπιστος κριτής"..

Ως αντάλλαγμα θα σου πω και εγώ κάτι με την καλύτερη διάθεση που έχω.

Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά ένα προϊόν που κατά την γνώμη σας είναι αξιόλογο, περιγράψτε το ανάλογα και σοβαρά.

Πείτε τις εντυπώσεις που είχατε όταν κάνατε την ακρόαση.
Μιλήστε για το 'πριν' και το 'μετά', χρησιμοποιώντας την μουσική, δηλαδή μια περιγραφή στα σημεία που εντοπίσατε ότι επιδρά θετικά. έχει να κάνει με το φάσμα των συχνοτήτων, με την δυναμική περιοχή, με τον "θόρυβο" , S/N, ...(ότι άλλο ακούσατε)

Λειτούργησε σε όλους τους ακροατές και τα συστήματα το ίδιο και γιατί (ναι ή όχι)

Βάλτε μια 'μελέτη' για το πως επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, το ακουστικό σήμα και το τελικό ακουστό αποτέλεσμα.
Ταιριάζουν μεταξύ τους ?

Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ :126:
Έτσι θα γίνει ουσιαστική η δοκιμή που κάνατε. (ΙΜΟ)

Reaction score
1.844

Όπως έγραψα στο διπλανό θέμα:
Ο μοναδικός τρόπος αναβάθμισης του ακροατή μουσικής είναι η συνεχής ακρόαση ζωντανών παραστάσεων. Η εμπλοκή του με διάφορα μηχανήματα μόνο υστέρηση φέρνει. Το αυτί είναι προσαρμοστικό και κάποια στιγμή μαθαίνει να πιστεύει πως ο ήχος των μηχανημάτων, αλλά και οι τροποποιήσεις των ηχοληπτών, είναι ο ακριβής ποιοτικός ήχος.

Κάτι άλλο, που δεν έχει καθόλου αναφερθεί, είναι πως η χαλαρή διάθεση είναι απαραίτητη για την απόλαυση ενός μουσικού έργου. Νευρικότητα, άγχος, έντονες άσχετες σκέψεις, δεν ξεπερνώνται από την καλύτερη αναπαραγωγή.

Η μουσική είναι σαν το σεξ, αν δεν αφεθείς, δεν ταξιδεύεις!
η χαλαρή διάθεση είναι εκ των ουκ άνευ, για να απολαύσει κάποιος ένα μουσικό έργο. Αυτό είναι κάτι που δεν το συζητάω, το θεωρώ εντελώς απαραίτητο. Βλέποντας εδώ τόση ένταση, αρχίζω να έχω επιφυλάξεις για το πόσο μπορούν κάποιοι, έστω και πολύ έμπειροι, να έχουν σωστή γνώμη, όταν ακονίζουν με το παραμικρό τα νύχια τους για καβγά.
Αμφιβολία επίσης εγείρεται όταν, αφού περιγραφεί ένα σετάκι αναπαραγωγής με τα καλύτερα λόγια, στο τέλος αναφέρεται, καθόλου τυχαία, πως κοστίζει απίστευτο ποσό. Τότε αναρωτιέμαι μήπως είμαστε θεατές παράστασης τύπου "ποιος τον έχει πιο μεγάλο, ποιος κατουράει μακρύτερα" και τέτοια χαριτωμένα.

Αφήστε το Νίκο να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του για το τι ακούει και μη το κάνετε

[YOUTUBE]JgrPf0Swwf4[/YOUTUBE]

Αμέρικαν μπαρ! :414:

Και μη ξεχνάτε:

Η μουσική είναι σαν το σεξ, αν δεν αφεθείς, δεν ταξιδεύεις! :138:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ανουσιες κοκορομαχιες που δεν μας αφορουν. Κυριε διαχειριστα μηπως ριξετε ενα καθαρισματακι και στειλετε τις αντιπαραθεσεις σε ενα νεο thread με τιτλο "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΝΜ PURIFIERS" και να αφησετε στο παρOν μονον οτι αφορα το θεμα?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ω, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά δεν είμαι "αξιόπιστος κριτής"..

Ως αντάλλαγμα θα σου πω και εγώ κάτι με την καλύτερη διάθεση που έχω.

Αν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά ένα προϊόν που κατά την γνώμη σας είναι αξιόλογο, περιγράψτε το ανάλογα και σοβαρά.

Πείτε τις εντυπώσεις που είχατε όταν κάνατε την ακρόαση.
Μιλήστε για το 'πριν' και το 'μετά', χρησιμοποιώντας την μουσική, δηλαδή μια περιγραφή στα σημεία που εντοπίσατε ότι επιδρά θετικά. έχει να κάνει με το φάσμα των συχνοτήτων, με την δυναμική περιοχή, με τον "θόρυβο" , S/N, ...(ότι άλλο ακούσατε)

Λειτούργησε σε όλους τους ακροατές και τα συστήματα το ίδιο και γιατί (ναι ή όχι)

Βάλτε μια 'μελέτη' για το πως επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, το ακουστικό σήμα και το τελικό ακουστό αποτέλεσμα.
Ταιριάζουν μεταξύ τους ?

Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ :126:
Έτσι θα γίνει ουσιαστική η δοκιμή που κάνατε. (ΙΜΟ)
Οποιαδήποτε άλλη επεξήγηση θα γίνει έναντι χρηματικής αμοιβής... (για να είμαστε και στο πνεύμα που θαυμάζεις...)

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mend

Οποιαδήποτε άλλη επεξήγηση θα γίνει έναντι χρηματικής αμοιβής... (για να είμαστε και στο πνεύμα που θαυμάζεις...)
Που'ναι το λινκ του aca βρε, ......ξεχάστηκες ? :142:

Reaction score
1
Ίσως δε 8α έπρεπε να γράψω κάτι στο παρόν νήμα, μιας και δε νομίζω πως θα αποκτήσω ποτέ αυτό ή παρόμοιο προϊόν, αλλά πρέπει να κάνω μια παρατήρηση. Αναφέρθηκε κάπου στην αρχή και προσπεράστηκε εύκολα....

Δεν ενδιαφέρει κανένα σας το πως κατασκευάστηκε το purifier, παρά μόνο αν συνεισφέρει στο audio hobby? Δε σας απασχολεί αν πληροί κάποιους κανόνες, αν είναι ασφαλές, αν δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των συσκευών (ποιος χέστηκε) ή τη δική σας? Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι έχετε παιδιά στο σπίτι...

Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου η "μαγεία" και θέλω να ξέρω πάντα τί είναι αυτό που αγοράζω και αν είναι πρώτα απ'όλα ασφαλές (φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο purifier).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.365
Members
38.450
Νεότερο μέλος
Ec_K