- Reaction score
- 4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...
Δεν είμαι εγώ αυτός που ρωτά "από τι ακούς". καλά κάνει ο καθένας και επιλέγει αυτό που αρέσει.
Άλλοι κρίνουν εσένα τον ίδιο και χαρακτηρίζουν το σύστημά σου κουβά, γιατί έχουν "καλύτερο".
Λένε ακόμα ότι έχουν τα super πικαπ ή το καλύτερο cdp του πλανήτη, που κανένα άλλο δεν παίζει έτσι, πάσο.
Μετά σου λένε ότι άλλαξαν καλώδιο ρεύματος και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά άλλαξαν τα ποδαράκια και το ρακ και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά αυτά τα nms και....ξανά δραματική διαφορά...."σαν να έπαιζε άλλο σύστημα".
Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό ?
Πόσο κοντά είναι το αποτέλεσμα από τον αρχικό ήχο του καλύτερου παγκοσμίως cdp ή πικαπ ?
Και άντε και τώρα είναι τέλειο, είναι ? ή σε λίγο καιρό θα δοκιμάσουν κάτι και θα γράψουν ότι ξανά άλλαξε η συμπεριφορά του ηχητικού αποτελέσματος. ?? -πάντα προς το καλύτερο, βέβαια.
Να σου απαντήσω και σε αυτό....
.. Κατι ακομη, δεν ξερω κανεναν απολυτως που να υποστηριξε οτι το συστημα του ειναι τελειο και δεν επιδεχεται καμμια βελτιωση. Ουτε καν απ αυτους που εχουν ξοδεψει απιστευτα ποσα για ακουν την μουσικη τους. Βλεπεις ειναι σε μια διαρκη αναζητηση για το πως θα βελτιωσουν το τελικο αποτελεσμα. Δικα τους ειναι τα λεφτα οπως θελουν τα ξοδευουν. Αλλοι τα τρωνε σε διαφορα καζινο. Γιατι λοιπον τοσο αρνητικη προκαταληψη?
Δεν είμαι εγώ αυτός που ρωτά "από τι ακούς". καλά κάνει ο καθένας και επιλέγει αυτό που αρέσει.
Άλλοι κρίνουν εσένα τον ίδιο και χαρακτηρίζουν το σύστημά σου κουβά, γιατί έχουν "καλύτερο".
Λένε ακόμα ότι έχουν τα super πικαπ ή το καλύτερο cdp του πλανήτη, που κανένα άλλο δεν παίζει έτσι, πάσο.
Μετά σου λένε ότι άλλαξαν καλώδιο ρεύματος και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά άλλαξαν τα ποδαράκια και το ρακ και είδαν δραματική διαφορά, πάσο.
Μετά αυτά τα nms και....ξανά δραματική διαφορά...."σαν να έπαιζε άλλο σύστημα".
Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό ?
Πόσο κοντά είναι το αποτέλεσμα από τον αρχικό ήχο του καλύτερου παγκοσμίως cdp ή πικαπ ?
Και άντε και τώρα είναι τέλειο, είναι ? ή σε λίγο καιρό θα δοκιμάσουν κάτι και θα γράψουν ότι ξανά άλλαξε η συμπεριφορά του ηχητικού αποτελέσματος. ?? -πάντα προς το καλύτερο, βέβαια.